Mamici de ianuarie-februarie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 3
diana12 spune:
Roxit, frumoase poze. Ai o burtica pe cinste si nu pare sa te fi ingrasat deloc.
Maraki, eu nu cred ca toate saltelele pe care le-ai vazut erau de burete. Chiar asa scumpa, 130 de euro, sa fie o saltea de burete? Probabil doar ti s-au parut a fi toate din burete. In mod normal cred ca alea de burete sunt mult mai moi si te duci la fund in ele. Eu nu sunt adepta lor.
Chiar scumpe seturile de pat, de fapt si pe aici sunt la fel, dar e drept ca mai gasesti si cu 35, 40 de dolari. Dar astea sunt 50% cotton, 50% polyester. Si parca nu as vrea cearceaf si paturica care sa nu fie 100% cotton. Ma gandesc daca nu as iesi cumva mai bine daca le cumpar separat. Bumperul cred ca nu are nimic daca ar fi in combinatie...
Offff, mai revin, ma duc sa imbrac mandra ca plecam la "cules" de bombonele. Nu mai poate de nerabdare.
25+ and
04/25/2000
Ana_m spune:
Maraki, nu cred ca cele la 130 sa fii fost de burete. In general de burete sunt cele mai ieftinute, apoi urmeaza urmatoarele de mai buna categorie. Dar nu te-ai uitat pe ele , nu scria din ce sunt facute ?
Diana , distractie placuta !
Ana
29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Denisam spune:
Monica- eu sper ca te-am lamurit mai devreme cume cu saltele, oricumn u sunt bune si nici sanatoase ceel din burete..Dc mai aiintrebari , stii unde ma gasesti.
Fetele ma duc la calcat si sa astept copiii sa le dau bomboane si ciocolata.
Somn usor!
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
diana12 spune:
Am fost si noi "trick or treats", eu cu mandra si tati a ramas acasa sa imparta bombonele la copilasii care au venit. Ne-am intalnit cu cateva colege d'ale Ecaterinei si am format un grup marisor. A fost tare fain. Copilasii astia au o energie de speriat, ne-au alergat o ora jumate ceva de speriat. Nici nu am simtit ca sunt insarcinata, atunci. Acum mor de durere intre picioare, de asta nu imi fac probleme, si de durere de burta. Sper sa nu imi faca bebe vreo surpriza in seara asta.
Denisa, fetele din State voi ati cumparat carutul deja? Pentru ce carut ati optat?
25+ and
04/25/2000
dana_ene spune:
'Neatza !
Diana, ai grija, fata draga
!
Odihneste-te acum, sa nu-l mai superi pe bebe.
Toanca, daca ai chef si daca nu ai interdictie de la dr., presteaza, iubita mea. Dupa nastere sa stii ca-ti scade si cheful si-n plus nici nu prea mai poti o perioada...
Asa ca... daca merge, nu-i problema.
Si eu o fac
.
Catalina, apropo de lovituri, acum Roxana misca mai putin, dar Oana mi-a dat vreo saptamana niste suturi in rinichi de simteam ca mor. Pe bune, parca-mi dadeam duhul. Deci... se poate.
Roxi, esti tare-tare frumoasa. O gravida superba. Si cum spuneau si fetele, parca nu te-ai ingrasat deloc
.
Am completat site-ul: www.copilasi2006.3x.ro/Bebe%20in%20burtici.htm" target="_blank">Bebeii in burtici, www.copilasi2006.3x.ro/Mami%20Tati.htm" target="_blank">Mami si Tati
Maraki, in nici un caz saltea din burete. Iar cele din iarba de mare au totusi denivelari, deci nu sunt cele mai bune.
Daniela
(25+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
alina80 spune:
NEATA GRAVIDUTE!
Ieri nu mi-a mers netul.
JANINA, in legatura ca taximetristul, nu am ce sa-i fac, m-am interesat, am inteles ca astia care fac asa au scris undeva mic pe usa pretul pe kilometru, care este foarte mare, si ar cam fi vina mea ca nu m-am uitat atent sau nu am intrebat cand m-am urcat in masina. Si mama are ruptura de perineu din cauza ca n-au cusut-o bine dupa nastere si scapa pipi. Trebuie sa se opereze, dar ii e frica.
DANA, mi-ai amintit de prietena mea care a nascut anul trecut. Mai are un baietel mai mare cu trei ani decat al doilea si cand a venit acasa cu bebelusul baietelul cel mare i-a zis: hai mami sa-l aruncam pe geam! Sunt gelosi la inceput fratiorii mai mari, dar acum il iubeste foarte mult.
CATA, mi-au placut jucariile Biei de la sotul tau! Si ce-am mai ras cu masuratul! Asta n-am mai auzit! Bafta cu analizele!
ACINA, si eu sunt pentru o noua intalnire!
MARAKI, asa nasol e dupa nastere cu
? Saracu' Gabi, dupa ce ca n-am facut de atatea luni, il mai asteapta o perioada grea si dupa nastere.
IULIIULI, n-ai vazut ca m-am tuns? Aveam parul mult mai lung, dar imi era greu cu spalatul si uscatul. Oricum, ma simt mai bine asa.
30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
andiaroro spune:
Iata-ma si pe mine matinala la apel........nu stiu ce minune s-a intamplat,dar am dormit si eu mai bine in noaptea asta-inca nu pot sa ma bucur
astept seara urmatoare.
Prin toate cartuliile pe care le-am citit nu era precizat clar care saltea e mai buna si astia testeaza nu gluma produsele de copii.doar precizau ca trebuie sa fie f tare si sa nu se puna perne,paturici si alte chestii in patut la bebelusii mici-mici.In sf,ei recomandau sacii de dormit.
Denisa e clar ca ne-am ciocnit fara sa stim una de alta pe culoare si am avut-o si eu profa pe dirigata ta vreo 2 sapt. Ca sa nu le ametim pe fete cu povesti "scolaresti" propun sa mutam partea asta de conversatie pe PM.![]()
Cum nu am fost f atenta ce zi e ieri m-am prins si eu abia mai pe seara ca e rost de umbalt mascat.......am iesit sa cumpar ceva si m-am ciocnit de palcurile de copilasi din vecini, iar vanzatoarele saracile erau spoite rau si numai stiau cum sa faca sa nu se impiedice in palarii.cum de data asta nu am fost pe faza am ratat sa fac placinta cu dovleac, ca normal ca numai era nici piciorus de dovlecel prin magazine,chiar aparusera panze de painjen pe rafturi...........mi-e clar ca nu au mai adus marfa demult
.Asa ca ne multumim cu placinta cu branza. Azi sunt incantata ca aici e sarbatoarea tuturor sfintilor si prin urmare.........liber pentru toata lumea.Noi cred ca vom zugravi in bucatarie,ca noi percepem ziua asta ca pe un liber nu ca pe o sarbatoare. De fapt si francezii cam tot asa, ca la procentul de atei si musulmani pe care-l au poate doar batranicile sa mai tina cont.ei au grija sa-si combine asta cu o zi de concediu sau de recuperare sa poata pleca mai mult in vacanta.
ana 23+
dana_ene spune:
Fetelor Diana mi-a atras atentia asupra produselor de bebei de la fabrica 1 Iunie din Timisoara.
http://www.1iunie.ro/
Chiar reusite produsele lor si se pare ca-s de calitate.
Din pacate in Buzau n-am vazut magazinele lor, dar au in Braila, unde locuieste un var de-al meu. Si intr-adevar, Oana a primit de la ei multe lucrusoare de calitate, pe care le-am regasit printre produsele lor.
Deci eu va sfatuiesc ca - daca aveti posibilitatea - sa cumparati asemenea produse.
Daniela
(25+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
asteryaro spune:
Buna dimineata, burtici cu pitici!
N-am reusit sa citesc din urma, dar promit sa recuperez.
Noi suntem bine. O avem pe mama-soacra internata in reanimare cu bronho-pneumonie, edem pulmonar si HTA... e nasol, in special pt, ca este o fire foarte dificila, se agita din orice... e greu sa ne intelegem cu ea, s-o facem sa stea linistita si sa nu se mai agite. Asta imi ocupa mult timp, cu facut supici si alte chestii, plus ca-i foarte pretentioasa,... Nu ma plang, ma rog Domnului sa fie bine si la ea si la mine (din cauza alergaturii am avut ceva contractii... au trecut cu No Spa forte). Pb. este ca nu-i in Buzau, ci la Rm. Sarat (35 km). Bine macar ca s-a dat drumul la circulatie pe podul de la Maracineni, altfel ocolul era destul de mare (50 km), Dana tu stii despre ce vorbesc.
In rest, totul este bine. Azi am implinit 26 de saptamani. Sunt din ce in ce mai rotunda, obosesc destul de repede, noptile sunt unele cu somn altele cu mai putin.
Ma supara acea durere cu usturimi intre sani, pielea si carnea acolo fiind amortite, nici nu stiu ce sa cred ca ar putea fi. Ca sa nu mai spun despre deja cunoscutele dureri de spate si mijloc... Aaa, si picioarele incep sa se umfle incet-incet... Si bineinteles, degetele de la maini, care erau taaaare finute, acum parca ar fi niste crenvursti
. Tati le pupa si parca ar musca din ele uneori
. Vergeturi inca nu am, slava Domnului.
Catalina, vreau sa te rog sa ma ajuti cu o chestie, daca se poate si daca vrei. O sa-ti scriu pe PM despre ce este vorba.
Sper din tot sufletul ca sunteti bine toate si mai ales sanatoase.
Va doresc o zi placuta!
Kiki super-
26w
http://community.webshots.com/user/astery100
J G spune:
Neatza
!
Cum va mai simtiti in dimineata asta?
Alina sa ii spui mamei tale ca operatia este foarte usoara, mama a facut-o si nu a avut dureri dupa aceea,s-a vindecat foarte repede. E mai bine sa o faca acum decat mai tarziu, cand o sa fie mai in varsta.
Oricum eu sper ca o sa fim cusute bine acum, fata de ce se intampla acum 20 de ani. Luni ma duc la T si o sa-l intreb. Oare se mai poate naste fara epiziotomie?
J 26 fix