Mamici de ianuarie-februarie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 2
andiaroro spune:
ce de-ati mai scris..........asta e bine ca avem pofta de vorba.inseamna ca ne prieste sarcina
si daca ne arde si de glume-super!
eu am fost cam fara vlaga zilele astea si chiar nu imi pot explica de ce.........poate a papat bebe ceva si nu prea aveam eu provizii sa o o fi lipsa mea acuta de somn. chiar ma amuza chestia cu dormitul cat 2.....pai eu nu reusesc sa dorm nici pentru unu.De adormit adorm, darnu ma tine mult.......... Cel mai tare a fost aseara cand sotul vorbea cu burtica si ii spunea povestea cu cei trei purcelusi si rezultatul nu s-a lasat deloc asteptat:
am adormit. ca nu m-a tinut mult![]()
Denisa, cred ca esti campioana la cumparaturi.
Bine ai venit Diana!
Giova sa ai grija de tine!
ana 23+
Denisam spune:
Andiaro- daca am casa mare si prieteni multi si vin sarbatorile, ce sa fac, sa las reducerile sa treaca pe linga mine..uneori ma destind fain asa, dc nu e gaura mare in budget dintr-o data..Se mai intampal sa nu ai energie uneori, asa ca nu et impacienta, e normal, obosim mai repede si suntem mai mari, nu..suntem 2![]()
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
andiaroro spune:
Denisa si eu sunt "consateanca" cu tine si m-am si anuntat
, dar daca am vazut ca nu percutezi n-am mai zis nimic ........
ana 23+
Denisam spune:
Andiaro- scuze dar nu am vazut cand ai zis, si nu ai pus ca mine sub titulatura
..Unde ai facut liceul? EU la Vasile Roaita, nu stiu acuma cum ii spune..
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
andiaroro spune:
si eu tot acolo
.......acum e "Colegiul Mircea cel Batran"........eu in 93 l-am dat gata
ana 23+
monica70 spune:
Buna seara fetele!
N-am mai apucat sa scriu in weekend ca sambata m-am trezit tarziu, am avut de lucru si am zis ca scriu duminica.Duminica dimineata m-am trezit cu o durere cumplita de spate, pe la 5 am luat un NO-spa, la 10 cand m-am sculat din pat inca ma durea, mai ales in stanga spate(probabil nisip la rinichi) si am mai luat un No-spa.Abia dupa vreo ora m-a lasat durerea.Am fost apoi la mami la masa si am lenevit pe-acolo toata dupaamiaza.Seara cand m-am intors eram mai obosita decat daca as fi lucrat non-stop.Am mancat de toate si am baut 1/2 pahar de sampanie si inca as mai fi avut chef dar m-am abtinut.
Mi-au placut foarte mult pozele de la intalnire, sunteti supersimpatice!
CATA esti super cu masuratul!Apropo de asta aveam odata in revista FHM cred (revista pentru barbati) o chestie pentru masurat asa ceva si ce mi-a placut se chema..."PUTOMETRU" ?!? Au tipii aia un umor super! Si chiar ai parul in culoare naturala? Si eu credeam ca e vopsit!Si hainutele Biei sunt super dragute! Si eu am o rochita rosie + pantalonasi scurti rosii din catifea! Abia astept sa vina vara!!!
DIANA12 bine ai venit printre noi, deci inca un flacau!
MIRA felicitari pentru fetita!
JANINA si pe mine ma dor soldurile pe ori ce parte stau si daca 2-3 minute stau!
Adorm pe o parte ma trezesc...pe spate! De respirat eu respir inca bine (poate si fiindca-i sarcina mai jos) in schimb ma doare rau spatele la trezire si abia ma ridic din pat, pe-o parte ca o handicapata!!! Am ramas si cu o spondiloza (durere din sold pe piciorul drept pana jos pe nerv) de prin aprilie si tot cand ma ridic din pat ma apuca!
DEEA si eu fac baie cu apa calduta, desi tare as mai face una calda-calda!
GIOVA ce bine ca esti acasa!Sper sa nu patesti ca mine cu net-ul am asteptat 3 luni ca nu aveau modem!
TOANCA si cele carora le e foame s-ar putea sa fie si de la vitamine! Si eu iau ELEVIT dar foame mi-e normal,mai mult pofta!
M-am si cantarit zilele astea eu zic ca am deja 60-61 kg! De la 3 cantae am obtinut intre 61 si 62,5 kg imbracata si incaltata! Deci totusi...de la 52, cel putin 8 kg am pus si eu.Mi-am facut in sfarsit poza cu burtica ca abia de vreo 2-3 saptamani am capatat si eu forma de "S" mai pronuntata!?! Probabail ca acum in ultimele 2 luni voi lua proportii!Pacat ca n-am aparat digital...poate fac rost pana intr-un final!
DANA o sa fie distractiv cu surioarele! Sa le vezi pe fetitele prietenei mele una de 2,5 ani alta de 3,5 ani cum se bateau s-o tina am,amandoua de aceeasi mana!?! Cu urlete si tipete! Daca una e in brate trebuie si cealalta! Sunt niste figuri! Dar poate e prea mica diferenta de varsta la ele...
DENISA tare dragut e patutul, seamamna cu al meu putin, macar am vazut cum arata aparatorile cu pricina! Daca nu gasesc gata facute aici, ma gandeam sa le fac la comanda, am material si pentru lenjerie cu personaje din desene animate... Vad ca nu te mai opresti cu cumparaturile! Ce bine de tine! Eu daca ma opresc o fac ca ca se termina banii pana la urmatoriul salariu...si lucrez si acasa! Asta-i nivelul de trai!!!
MONICA - MARAKI ce bine ca ai scapat o perioada de italieni! La mine azi a venit patronul pentru o saptamana!Noroc ca-i domestic...
Si sunt si saptamana asta singura la birou!Azi am impartit pe tichete de masa pana am ametit!
Cu prestatul vad ca sunt niste fruntase pe-aici de exemplu ANA M, DENISA...
Nici eu nu ma las inca...
Mai lipseste o lista cu asta si cu masuratorile CATALINEI (?) si-atunci chiar nu ne intrece nici o echipa de pe-aici!!!!!!!
Parca o si citesc pe GIOVA:" URSOAICA vezi ca am trecut lungimea si grosimea lui MR.BEAR junior, nu cumva le-ai incurcat?"
Gata va las ca v-am ametit!
Mai voiam sa zic ceva dar nu mai stiu ce si cui...
MONI 30+ si bebelina DIANA
Denisam spune:
Ana- am terminat in '94- diriginta Dumitreasca, de fizica..
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
J G spune:
quote:
Originally posted by monica70
Parca o si citesc pe GIOVA:" URSOAICA vezi ca am trecut lungimea si grosimea lui MR.BEAR junior, nu cumva le-ai incurcat?"
MONI 30+ si bebelina DIANA
hahahaha!!!
Nu suntem normale.
J 25+
Ana_m spune:
Monica, chiar asa , fruntase !!!

Ana
29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
maraki spune:
Buna seara gravidutze,
Azi am fost plecata, ne-am uitat dupa saltele sa ne facem o idee, nu stiu ce prefer( care e mai buna ) din ce am vazut, vreo 6 mostre, mie mi s-au parut toate din burete
Cea mai scumpa era 130 €,nu stiu cum trebuie sa arate cele din iarba de mare, eu pe toate le-am vazut ca si cum erau din burete.Daca se pricepe cineva, rog sa ma lamureasca
Seturile pt. patuturi ( fara cearceaf ) costau 100 €, deci eu am facut achizitie buna pe net cu 50 €
Chestia aia care se pune pe masa de schimbat bebeul , costa 20 €, am mai vazut un aparat care imita sunetul batailor inimii, asta ca sa poata dormi bebelinul linistit, aude ca acum cand este in burtik
Nu am cumparat, oricum am de gand sa il obisnuiesc cu galagie, cu Robert nu putea nimeni nici macar sa tuseasca pt. ca se trezea imediat, de fata nu ma plang pt. ca a fost super cuminte si dormea foarte bine.In final am cumparat doar o perie pt. spalat biberoane![]()
![]()
care are la celalalt capat si o periuta mica pt. tetine.
Fetelor pe mine nu m-a cusut dr. cand am nascut, dar au loc transformari si la primul contact o sa vedeti ca o sa trebuiasca sa va i-a usor sotii, intra mai greu
Am spus ca m-am speriat cand m-am uitat in oglinda pt. ca se schimbase si arata cam naspa
Recunoasteti ca si acum arata diferit, au alta culoare, mai inchisa
Mai intru maine, ma duc sa calc si sa stau la tv
![]()
va pup pe toate,noapte buna
28+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36