Mamici de ianuarie-februarie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

TatianaG cred ca e tare greu cu doi prichinei in burtik, nu?
Cum sunt pozitionati: unul intr-o parte si celalalt in cealalta parte?
Fetelor, cand ar trebui sa se intoarca bebelul in pozitia de nastere?
Ca eu in simt ca se agita pe orizontala burtii; deci, sigur cu e intors;, ca altfel l-as simti ca da din manute sau picioare in jus, sub buric, nu?

Toanca si Matei Alexandru 29+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Toanca, eu stiam ca pe la 28 de saptamani ar trebui sa se intoarca. La 29+ cand am facut o ecografie, bebelusha mea era de-a curmezisul butzii si doctorul spunea ca "mai da dure". Dupa o sapt am mai facut o ecografie, deci la 30 +, avea fata mamii dimensiuni cu o sapt peste varsta sarcinii (1800g) si era intoarsa............. cu capul in sus ! Cred ca gresise directia de rotatie! Si eu plina de sperante am intrebat ce sanse sunt sa se aseze cum tb. SI mi s-a spus ca la asa dimensiuni sunt sanse mici, dar ca oricum la mine nu conta ca am placenta previa marginala si oricum nu ma lasau sa nasc natural. SA stii ca am auzit cazuri si de bebei care s-au intors in ultimul moment. Eu una am simtit-o cand s-a intors, acum fix o sapt, cand eram cu mama prin City Mall. Am simtzit o galma tare in dreapta sus si mi-am zis "Opa o fi funduletzul fetitzei!". DE unde! Era caputzul!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Toanca, nu neaparat ! Gandeste-te ca bebe e in pozitia fetus, adica piciorusele sunt in sus.

Atunci cand se "rupe apa" ai senzatia ca faci pipi, dar cand ii dai drumul curge muuuuult.

Aoleu, ce misca Roxana mea.

Si eu ma duc f. des la baie noaptea. Ma gandesc ca odata cu marirea sarcinii o sa fie si mai si, ca vezica mea se va micsora si mai mult.

Daniela (25+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Dana, multam; da e posibil sa ti se rupa apa in somn si sa curga lichidul pana sa ajungi la baie?
Eu incerc sa aflu cat mai multe....
E posibil sa nu-mi dau seama cand se rupe apa?
La fel, e posibil sa nu-mi fi dat eu seama ca s-a intors bebeul?

Toanca si Matei Alexandru 29+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Toanca, SIGUR iti dai seama cand se rupe apa.
Nu te ingrijora din cauza asta. Nu poti sa treci peste asa ceva fara sa constientizezi.

In privinta intorsului bebelului, e posibil sa nu-ti dai seama.
Eu la Oana stiu ca am aflat la control cand mi-a spus doctorul ca deja Oana se intorsese, pe urma am realizat ca in urma cu o saptamana simtisem niste miscari foarte ample in burtica si am facut legatura.

Tatiana, toata admiratia mea pentru tine, cu doi bebei .
Sanatate multa Clarei !

Daniela (25+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Neata burtici!
Bine ati venit Diana si Crisu, sa aveti sarcini usoare si nasteri cum ne dorim toate!!!
Iuli, am vazut si eu noile poze, frumoasa burtica, si eu o am tot cam atat!
Bombonico ce rochita superba ai luat!!! Mi se pare ca-i cam maricica! Si cadita este o noutate pentru mine, n-am mai vazut asa ceva si cred ca este foarte utila. cat despre poze..esti tare, mai ales alea sexi!
Eu nu ma prea pricep la chestiilea astes gen incalzitoare, sterilizatoare..etc, dar din cate stiu eu cand pregatim formula pentru copil nu trebuie sa fierbem apa inainte? Dupa aceea stiu ca trebuie racita aproape de temp la care se adauga laptele praf! Eu sper sa am laptic la san ca intr-adevar este o corvoada sa te tot plimbi cu sticlutele prin casa la orice ora din zi si din noapte!
Cat despre achizitionarea acestor obiecte care sunt destul de scumpe astept sa vad daca imi trebuiesc mai intai.
Astery, sanatate soacrei tale, imi pare rau ca trebuie sa suporti acest stres in plus!
Bafta Alina si Cata la analize!
Concediu cat mai placut Giova si Maraki, sper sa va priasca statul acasa.
Bee, bine ai revenit din scurta vacanta! Te-ai distrat?
Dana mie mi se pare superdistactiva Oana, nu te ingrijora ca siguuuuur o s-o iubeasca cand ai sa o aduci acasa!
Tatiana, ma bucur sa aud ca este Clara mai bine! Noi ne plangem doar de unu in burtica dar tu cu doi?!
Deea multumesc de sfatul cu pernele, cel putin cu aia tinuta intre picioare, a dat roade ca nu mai simt asa acut durerile in schimb azinoapte m-am cam incurcat in perne si de cate ori ma ntorceam ma trezeam sa-mi asez pernele!
Azi am implinit si eu 26 saptamani! Uraaaa!

daniela 26 FIX

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Tatiana si eu ma tot gandesc cum rezisti cu 2 in burtik, ca eu ma plang doar de unul.
Cand il tin pe Clau noaptea in brate- ca-mi place tare mult- imi zice dim. ca l-a simtit pe bebe cum il impingea in coaste. Si ca nu-l deranjeaza ca e un moment asa frumossssss!!!
Toanca ti-am mai raspuns si eu cand ai intrebat prima data, dar probabilca nu ai vazut mesajul. Eu am simtit niste miscari mai tari si mai dureroase si mi-a zis Dana ca s-ar putea sa se fi intors bebele, dar nu mi-am facut sperante pana cand am fost la dr. si mi-a confirmat. Asa se intoarce pe la 28 sapt., dar el se poate tot intoarce acolo in burtica. sa speram ca raman asa cu capul in jos, eu il simt cum ma loveste jos de tot si in partea stanga sus. sper sa fie tot asa in pozitia asta, ca vreau sa nasc natural.

Mai am de facut vinetele si gata, tocana e pe foc, asa ca....
Le fac fara maioneza, ca, cu gripa asta aviara nu e de glumit.

poze
gio si bb Marco 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Nici eu nu stiu daca sa intors bebitza...
Iar la doctor merg abia peste 2 sapt, sper ca dr sa-mi dea o veste buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Tatiana , esti o curajoasa cu bebelusii din burtik!!

Giova, apropo de maioneza, eu tot am incercat sa fac, dar din 2 oua fierte foarte bine. Pana acum nu mi-a iesit, de fiecare data mi s-a taiat! (am incercat de 3 ori)

Marchplayer, eu am incercat sa dorm cu perne mai mici si mai rau m-am incurcat ...inschimb ma sprijin cu burtica de spatele sotului, e mult mai bine!

Nici eu nu stiu daca s-a intors bebelusa, banuiesc ca nu ptr ca nu au avut loc miscari asa ample...
Iar depsre momentul ruperii apei,ma gadesc, cum zice Dana, ca nu ai cum sa-l ratezi, desi eu nu am trecut prin faza asta !

Iulia 26+ ,Alex nazdravan (09.05.2000)

albumul meu
eu la 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

burtici,

Fetelor mie cand mi s-a rupt apa stateam in pat si am simtit deodata ca imi curge ceva,imediat am coborat din pat in patru labe si ma uitam cum nu se mai termina lichidulAsta a fost pe la 9 dimineata, pana la 14.00 cand m-am internat in spital consumasem deja doua pachete mari de vataVezi ca iti curge si nu ai nici un control de a opri, nu este dureros deloc.Am citit ca este bine ca in luna a 9-a sa punem un plastic sub cearceaf iar sub noi sa tinem un prosop cand santem in pat, asta preventiv sa nu avem surprize

pupici la toate

28+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput