Mamici de ianuarie-februarie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 13
Maria28 spune:
Buna burticutze !
Eu vin cu vesti bune ...adica super bune ,in sfarsit stim cu siguranta ce e bebe ,adica fetitza asa cum am presimtit de la bun inceput ..dar zilele astea m-a stresat foarte mult soacra si cateva prietene care au inceput comentarii de genu ,burta e tuguiata o sa faci baiat etc,etc si nu am mai intrat atat de des sa nu va stresez si pe voi .Acum ma simt bine si relaxata ,sa vedeti ce fericit e taticu'
...bebitza e in grafice ,adica corespunde varstei de sarcina si data prob nasterii se pare ca mi-a modificat-o doftoru ' asta ,el zice 7 martie ,eu sunt sigura ca nasc in februarie ...dar asta chiar nu mai conteza ,fetitza e bine sanatoasa ,toate organele interne sunt bine si ma bucur foarte mult ...s-a meritat plimbarica la Sibiu si doctioru a fost super amabil ,vorbaret ,am fost surprinsa de un asa doctor ...mi-a placut foarte mult .Eu va doresc la toate sarcini usoare si bebelusi sanatosi si mancaciosi ,sa nu va supi pe mine ca nu am mai intrat dar din ce in ce sunt ocupata tot mai mult cu camera bebitei ,nu am sa o fac cine stie ce ,dar la camera aia nu aveam termopan si schimbam si usa ,cautam mobilier si om mai vedea ce vom face .Deocamdata sunt cu in zugraveli
.
Gio poti sa treci si la mine carucior roz
,te rog 
23+
LunaNoua spune:
Maria, felicitari pentru fetita 

Se pare ca vremea ploiasa din anul asta numai fetite a adus la Brasov. Trei brasovence ... si toate cu fetite ![]()

, Deea
26+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
LunaNoua spune:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh..... ce m-am inselat !!!!
Miha29, tu ai baietel. Scuza-ma 
Deci un flacau si trei fetite 
, Deea
26+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
toanca spune:
Giova, scuze..
nu am vazut raspunsul tau...
M-am mai linistit acum daca spuneti ca nu am cum sa ratez momentul ruperii apei
Toanca
si
Matei Alexandru 29+
poze
Maria28 spune:
Deea merci frumos ,.....da tot ai nimerit-o cu 3 fetitze ,ce misto ,il trimitem pe baietel cu 3 domnisoare la cofetarie, waw
,ce noroc pe capul lui ![]()
23+
utocatalina spune:
Maria super vesti...o fetita sanatoasa si frumoasa! Ma bucur! La nume nu te-ai gindit?
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
28+ 4 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Giova spune:
Maria felicitari pt.
. acusi trec in listutza.
Toanca nu-ti fa probleme vom simtii cand ni se rupe apa.
Monica ai dreptate, chiar vorbeam cu Clau, ce se intampla daca mi se rupe apa in pat, ca un salteaua. Si el: pai cat esti in spital are sotul grija sa o usuce, cu fionul, vad eu. Asa ca e buna ideea ta, pun nailon sub cearceaf. Mie mi-e groaza sa nu ma apuce prin oras, ca pana il sun pe Clau, ma ud toata si este si frig si mi-e si rusine. La asta v-ati gandit?
poze
gio
si bb Marco 29 +
alina80 spune:
Fetelor, m-am laudat ca ma apuc de calcat si de spalat si am adormit imediat si m-am trezit acum.
DANA, la multi ani Oanei, sa fie sanatoasa! Si stai linistita, sigur o s-a iubeasca mult pe sora ei!
CATA, si eu iau maine rezultatele analizelor. La multi ani pentru mama ta! Ma bucur ca se simte bine si deja spala hainutele Biei!
TOANCA, eu n-am simtit cand s-a intors Ayan. Cand am fost la echo mi-a zis dr. ca s-a intors.
MARIA, felicitari pentru fetita! Sa fie sanatoasa si frumoasa!
30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
dana_ene spune:
Lasati, mai, fetelor, ca n-o sa patiti asa ceva.
In primul rand cand se rupe apa, ai la inceput senzatia ca faci pipi in urmatoarele momente, asa ca si de esti in pat, te alertezi si te ridici.
Iar in oras la momentul ala nu prea avem ce sa cautam.
Sa stam cuminti acasa, in fata calculatorului
.
Daniela
(25+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006