Mamici de ianuarie-februarie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 11
dana_ene spune:
Iuli, o explicatie poate fi faptul ca atunci cand tu vizualizai poza cu pricina, erai logata la Webshot cu ID-ul tau. In conditiile astea, numai tu puteai vedea poza. Daca erai sign out, atunci URL-ul din bara de adrese era cel pe care trebuia sa-l copiezi. Oricum, am dat eu linkul catre poze si cred ca toate fetele au reusit sa vada pozele.
Catalina, nasol cu visele astea erotice
.
Tie ti-a interzis dr. sa faci sex ? Daca nu, sa stii ca nu-i nici un pericol, totul e sa ai grija de pozitia aleasa.
Alina, bafta cu rezultatul analizelor. Nu te mai speria, vor fi bune
.
Raluca, e important sa citim cat mai mult, pentru ca vom depasi foarte usor nasterea atunci cand stim cat de cat ce ne asteapta. E bine sa le citim postarile fetelor de la noiembrie-decembrie.
Aoleu... misca tare Roxana in dimineata asta. Draga mamii !
Am vorbit la telefon putin mai devreme cu Oana. Azi implineste 2 ani si 2 luni
si i-am cumparat cateva surprize (carticica de povesti - ca-i innebunita, dulciuri si suc natural).
I-am spus ca atunci cand vine mami si tati o sa-i aduca ceva bun.
Mi-a raspuns ca ne pupa.
Si o intreb: dar Roxana vine si ea, o pupi si pe ea?
Raspuns dur: NU ! NU VINE ! Adica sa nu vina... 
Daniela
(25+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
ralirali spune:
Cata, esti neobosita
si bestiala. Si eu am vise erotice, dar cu sotul meu, ca de el mi-e dor
.
Bombonica, mi-au placut la nebunie pozele, cadita este super si cred ca e si f utile. Cat despre tine, bravo tie ca iti arde sa fii "sexoasa", arati super
.
Ursoaica, incearca sa iti pui sub burta o perna si sa dormi partial pe burta, la mine inca functioneaa si tare bine imi e. Mai protesteaza bebita, dar o magai si se muta cuminte in partea cealalta sau se linisteste.
Ralu 30+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
ralirali spune:
Dana si celelalte fete care au nascut cu cezariana, care este mersul in acest caz? In ce moment din travaliu se intervine cu operatia? Care este momentul in care trebuie sa mergem la spital? Cat mai simtim din travaliu? Am citit mult si pe la Nasteri pe glob, dar toate postarile descriau operatia si in sine si recuperarea, iar eu cred ca este important si ce se intampla inainte.
Dana, La multi ani Oanei si sa se bucure de surprize
. Cat despre venirea Roxanei, eu prevad ca o se fie Oana superfericita in momentul in care o sa o vada, probabil acum nu percepe exact ce se intampla. incearca sa ii faci asocieri cu jucariile ei, evenutal cum se joaca ea cu doua papusi, sau cu persoane pe care le cunoaste si au fratiori pentru a ii evidentia avantajele. Treptat treptat se va obisnui cu venirea surrioarei si chiar o va astepta.
Ralu 30+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
utocatalina spune:
He..he...Toanca si Ralu eu am vise erotice cu ciudatenii....am rezolvat pentru 2 sapt. cu concediu medical...dupa care mai imi da o sapt. de medical si prenatalul...nu mai merg deloc la job!Daniela eu de cind am avut singerarea aia in sapt. 10, am stat tot timpul cu frica....plus faza cu colul scurt si moale...acum si Dan mi-a zis ca de cind a vazut-o pe bebelina la eco de atitea ori si lui ii vine aiurea...deci macar stau linistita ca nu este el nelinsitit!La multi ani Oanei sunt sigura ca ii vor place cadourile! Apropo azi 2 nov ora 01:40 - Noki_Lara colega mea de la noi.-dec. a nascut, natural!URA! Mai multe date nu am, dar va spun eu!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
28+ 4 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Giova spune:
Neatza fetelor!!!!
Iaca si eu la apel, chiar daca mai tarziu, tot la 7 ma trezesc. Nici cum nu reusesc sa dorm mai mult.
Oana super rochita de botez si vanita. pacat ca la noi nu gasesti asa ceva.
Denisa mie mi se pare super incalzitorul pt. sticlute. E mai simplu si mai comod. Poate nu ne va trebui pt. primele zile, dar eu tot il iau. Mai ales cand pleci in vizite si trebuie incalzit lapticul. Asa e mic, pt. o sticluta si se poate purta lejer in geanta pt. bebe. In Italia, foarte multe mamici il folosesc si zic ca e genial, la fel ca si sterilizatorul.
Dana, of, of ce geloasa e Oana. Intre mine si sora mea sunt 4 ani diferenta, dar n-am fost deloc geloasa, din contra, am iubit-o din prima clipa cand mi-a pus-o asisitenta in brate la maternitate si pana acum. Suntem foarte legate. lasa ca sa vor fi si ale tale. Putina rabdare.
Monica, da noi asa le zicem la italienii nostri- sefii- si alti clienti care trec pe la birou. Ca au venit sobolanii!!!!
Imi place expresia. pana acum le ziceam macaronari, dar parca ultima li se potriveste mai bine.
Azi trebuia sa-mi fac analizele, dar am uitat sa-mi cumpar recipient steril pt. urina, asa ca ramane pe maine dim. Oricum pana seara sunt gata si la dr. merg abia mai incolo.
Merg sa mai pap ceva, ca m-am trezit cu o foameeeee!!!!
poze
gio
si bb Marco 29 +
dana_ene spune:
Raluca, o-ho, de-ai sti cat de mult lucram in formatie completa (parinti + bunici) pe tema sosirii Roxanei, dar deocamdata fara succes.
Oricum, am de gand sa urmez sfatul unei mamici de pe forum care in momentul venirii acasa cu bebele2 a avut pregatit un cadou deosebit pentru copilul mai mare si i s-a spus ca e din partea celui mic.
In felul acesta cel mare a acceptat mai incantat prezenta bebelusului.
Cum e cu cezariana ?
Pai... depinde.
* Sunt multi medici care programeaza operatia de cezariana cu un numar de zile inainte de DPN. Astfel, mamica nu ajunge in travaliu, nu se interneaza avand vreun semn anume.
Este pur si simplu programata, vine la spital, se interneaza, apoi este operata.
* Exista situatia in care medicul asteapta semnele nasterii (contractii regulate sau ruperea apei) pentru a opera mamica.
Atunci cand apar aceste semne, gravida isi suna medicul, ii spune care este starea ei si medicul o cheama la spital pentru internare si apoi operatie.
Cand eu am nascut-o pe Oana am avut contractii din ce in ce mai puternice, norocul meu ca nu s-a declansat nasterea, fiindca am fost cam inconstienta si am asteptat sosirea medicului din concediu. Fiindca am stat cuminte in pat, probabil ca am avut norocul sa fie totul bine.
Acum n-as mai proceda asa. Cand voi simti contractiile, pun mana pe telefon si sun la doctor sa ne intalnim la spital.
Acolo medicul iti face un control si hotaraste operatia.
O prietena a nascut cam asa: au inceput seara contractiile, l-a sunat pe doctorul ei, a chemat-o la spital pentru internare. Acolo in timpul pregatirirlor pentru operatie i s-a rupt si apa, dar in urmatoarele momente a intrat in operatie.
O alta prietena s-a dus la control in ultimele saptamani, doctorul a vazut ca bebe are cordonul ca o esarfa in jurul gatului si a decis internarea si apoi operatia. Deci mamica nu a avut nici contractii... nimic.
De aceea este importanta sa se mearga la control des in ultima luna.
Pe mine la Oana m-a chemat de 2 ori pe saptamana la control.
Daniela
(25+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Crisu23 spune:
Neatza la burtici!
Giova - multumesc ca m-ai adaugat si pe mine la lista mamicilor.
Fetelor am si eu o intrebare : si voua vi se intampla sa va treziti de multe ori peste noapte? La mine este a treia noapte consecutiva in care ma trezesc de 4-5 ori ca sa merg la toaleta, sau pur si simplu din motiv ca nu mai pot sa dorm...![]()
Am inceput sa ma misc mai greu...ma doare mijlocul...drept pt care m-am hotarat sa vb cu al meu sef si sa plec la ora 4 de la munca, incepand de astazi. Sper sa accepte ideea 
Bee spune:
Buna fetele.
Hai ca incet incet am recuperat si eu cu cititul din urma! Dar atzi scris, nu gluma! Sa vedem ce tzin eu minte din ce s-a scris.
Cata, Alina si Anca, multumesc mult pentru poze. Si eu m-am distrat copios la intalnire si tare ash vrea ca data viitoare sa vina si restul fetelor din Bucuresti! Si Janina, cred ca tu esti singura care te vezi imensa! Cand am plecat de la Mall, am ajuns acasa in acelasi timp cu sotzul care era cherchelit bine de la ceva party la munca
!
DEnisa, tocmai ma uitam la patutz si la hainele de pat! Superbe!
Maraki si Giova, odihna placuta cu bebeii in concedii!
Anda, am vazut ce-ai patit la eco! EU am o prietena care de la 12 saptamani are stari de rau, daca e intinsa pe spate la eco. EU una nu rezist mai mult de cateva minute pe spate. Si la eco vineri mi s-a facut rau cam dupa 10 minute, dar a sesizat si doctorita si mi-a spus sa ma intorc pe stanga (ceea ce si fac ori de cate ori imi e rau!).MI-a trecut imediat! Am inteles ca apasa uterul pe ceva vene si nu se mai iriga organismul cum trebuie, de aici si senzatiile de rau! NU e deloc cazul sa te ingrijorezi!
Diana si Crisu bine atzi venit.
Dana sunt convinsa ca reusesti tu s-o imbunezi pe Oana! O sa se intzeleaga de minune ai sa vezi!
Si vad ca din ce in ce mai multe aveti probleme cu somnul! Cred ca pana o sa nasc nu mai reusesc sa dorm! Ma foiesc non stop! Pe spate nici aproape in fund nu reusesc sa dorm, iar pe partzi........ma boxeaza fata! De cand a crescut, numai daca se mishca si am senzatia ca iese prin burtica! Sotzul s-a si speriat ca tot pipaie ceva micutz si tare sus in dreapta sub ficatzi! Se simte foarte tare! Cred ca devine nervoasa ca nu are loc!
! O fi vrand ea acum sa se intoarca in jos cu caputzul, dar nu-i prea mai iese!
Bee 31+
si Fetitza
toanca spune:
Crisu si eu ma trezesc de 3-4 ori pe noapte ca fac pe mine
; bebe apasa pe vezica si uite asa fac eu toata naoptea ture pe la baie;
Dana, ca tu stii, cum adica ti se rupe apa?
Incepe sa-ti curga lichidul ca si cum ai face pipi pe tine, sau cum?
E mult lichid?
Cred ca vi se pare aiurea rau intrebarea mea..........dar daca nu am mai trecut prin asa ceva...
Toanca
si
Matei Alexandru 29+
poze
TatianaG spune:
Buna dimineata!
M-am trezit devreme dupa o noapte agitata - Clara a facut febra mare si i-am facut frectii cu apa si otet, i-am pus felii de cartofi la talpi. Dimineata n-amai avut nimic... Dar recuperez cu un somn la pranz.
Janina, dupa nasterea naturala revii la "formele" initiale, doar ca de la cusatura ti se micsoreaza gaura...dar se largeste pe urma. Exercitiile pentru intarirea perineului sunt bune atat inainte de nastere - ca sa-ti poti controla muschii in timpul expulziei - cat si dupa nastere, ca sa-si recapete elasticitatea. D-na cu care facem exercitiile pentru gravide recomanda efectuarea acestora toata viata (pentru a preveni problemele cu pierderea urinei sau caderea organelor).
Iulia, ce idei traznite au copiii astia! Eu sunt tare curioasa ce va face Clara cu Prichindeii. Un motiv in plus pentru care am dat-o la cresa a fost si aceea sa se obisnuiasca cu ideea ca mai exista alti copilasi care au nevoie de aceeasi atentie si ingrijire ca si ea. Acasa, oricum ea e "sefa"... Sa stii ca si eu am emotii mari legate de nastere, chiar daca sunt la a doua. Ieri am fost la spitalul la care am nascut (am vorbit cu moasa sa-mi faca niste injectii) si mi-au dat lacrimile de emotii cand vedeam mamicile care erau in travaliu sau proaspetele mamici care povesteau sotilor lor despre puiuti.
Toanca, nici eu nu pot dormi pe partea stanga, caci Prichindelul din acea parte nu se simte bine si se agita. Cred ca mai e si problema ca cel de pe dreapta il apasa. Cel mai distractiv e cum se deformeaza burta cand stau pe o parte sau alta. Toata burta mi se deplaseaza in directa respectiva si ramane deformata una-doua minute dupa ce ma ridic. Se pot vedea clar pozitiile Prichindeilor, mai ales umflaturile de la cap si fundic. Legat de apa, la mine s-a "rupt" apa cand eram dilatata cam 5 cm (eram deja la spital)...purtam absorbant si dintr-o data s-a umplut...in timpul travaliului am stat cu chilotii pe mine si cu aborbant pentru a evita anumite neplaceri cum ar fi scurgerea apei pe picioare etc..
Catalina, esti mortala cu executarea cusaturii la comanda...
Maraki si Giova, sedere placuta acasa si cat mai multa odihna si timp pentru voi!
Si mie mi-e foame tot timpul. Nu vreau neaparat mancare, dar as rontai-ciuguli tot timpul ceva. Am golit toate pungile de "rontzi - fulgi de cereale" ale Clarei, iar pe azi mi-am programat un drum pentru aprovizionare. Mananc si multe fructe, dar tot nu ma satur... Cateva zile mi-a fost pofta de slanita si sunca afumata... eu care mananc slanina din an in paste (o mai folosesc in mancaruri, dar foarte putin, pentru gust).
Va doresc o zi minunata!!!
Tatiana
30+ cu 2
si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album 1 Album 2 Album 3
Copilasi ian-feb2004