vreo mica atentie la doctori

vreo mica atentie la doctori | Autor: monica m

Link direct la acest mesaj

Buna seara tuturor!
As vrea sa stiu daca cele care au mai trecut prin etapele unui fiv (in cazul meu Medsana) au dat mici" atentii"medicului,embriologului????
Daca da ,la ce mod,cat,in ce fel ,in ce a constat??Multumesc pt ajutor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicapredescu spune:

Eu am nascut la Polizu, in 2004, cu dna doctor Tataru. Acum sunt gravida cu al doilea copil. Ce am dat a fost pe la asistente, dupa nastere (cate 20-50 mii lei). Dna doctor nu mi-a primit nici un ban. Dar dupa cat m-am interesat, este unul din putinele cazuri cand doctorul cu care nasti nu vrea nimic. Oricum, inainte de nastere, i-am mai dus cate un buchet de flori sau ceva de sarbatori. In rest, am auzit variante de 3 mil., poate si mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Draga mea pot sa iti spun ca eu am facut Fiv anul trecut la Medsana cu dr Denisa Protopopescu si absolut nimeni asistente, dna dr, medic anestezist si medici embriologi nu am dat absolut nimic. Am platit taxa la administratie si in rest nimic. De fapt embriologii la medsana sunt greci si cred ca s-ar uita f ciudat la tine daca ai incerca sa dai. Pot sa iti spun ca nici macar o cutie de ciocolata nu mi-a fost primita(deci un punct bun ptr medsana). Dupa ce am primit rezultatul care era pozitiv si am mers la prima consultatie i-am dus dnei dr cel mai mare si frumos cos de flori pe care l-am gasit in piata Amzei.
Asa ca fara spaga la medsana nu bagi absolut nimic in buzunare la nimeni.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica m spune:

multumesc f.mult monica-elena pentru raspuns.Eu fac fiv cu prof.Ancar si ma gandisesm la ceva similar florilor dar mai barbatesc, dar efectiv nu prea stiu ce??!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Monica M, la Medsana nu se da nimic si nu se primeste de catre cei de acolo nimic! Si eu am facut fiv acolo in iulie si nu am dat nimic! Nici nu ar fi primit nimeni nimic! Aaaa.... daca faci fiv, dupa, poti sa oferi un cos cu flori, ceva foarte "neutru" care sa nu deranjeze si sa semene doar a consideratie, nicidecum a plata suplimentara! Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Prof. Ancar ii plac pipele - o sugestie.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

De Giulesti ce stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

La Giulesti am inteles ca in afara de tariful obligatoriu, 'spagutele' sunt in floare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Eu am facut FIV la Medsana cu prof. Ancar si nu i-am dat nimic, nici cand m-a chemat la spital pentru o ecografie suplimentara si nici cand mi-a supravegheat sarcina. Dupa ce am nascut i-am facut cadou pipa anului 2004 Initial n-a vrut sa primeasca, dar sotul meu a insistat si nu cred ca a regretat

Nici asistentelor nu am dat nimic (vorbesc de Medsana), sunt niste fete extraordinare, iar cu Atena m-am imprietenit

Alexandru (14 iulie 2005)

Mergi la inceput