desperate housewives-test ;-)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blinky spune:

ok, deci suntem o trupa serioasa d suzane pt cele care n au urmarit, si sunt totusi curioase, gabrielle e tipik vecina superba, un pic usuratica, care-si insala sotul, bree e sotia perfecta care ar vrea sa duca o viata perfecta,un pic cinica si poate prea tipicara, lynette e casnica, cu 5 (parca)copii dar care se va reintoarce in curand la munca pt a-si lasa sotul acasa, susan e zanatca, cea cu probleme in dragosta, cea ale carei relatii sunt mereu problematice, ar mai fi mary alice, cea care a murit si care ne povesteste totul, si edie, rautatea "simpatica" a cartierului...
teri hatcher (susan) e cea mai populara in USA, asa ca poate d asta iesim toate ca ea? eu ma cam si regasesc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

eu sunt Bree dar nu se potriveste: nu sunt o gospodina perfecta, casa mea e depaaarte de a straluci de curatenie, ba din contra. De mama perfecta ce sa mai zic:)) nici nu ma gandesc sa stau la cratita sa-mi cresc copiii pana i-oi marita/insura

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

eu credeam ca eva longoria e mai populara in sua. adica de ea se vorbeste cel mai mult la TV ( asa mi se pare mie nu stiu ce zic statisticile )

michelle7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

fetelor, eu am vazut tot serialul, mai putin ultimul episod,va rog, nu se milostiveste nimeni sa spuna in 2 vorbe ce am pierdut?
despre rezultatul testului mi-e rusine sa va zic, e aiurea rau, am iesit chiar persoana care ma reprezinta cel mai putin.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by blinky
[ gabrielle e tipik vecina superba, un pic usuratica, care-si insala sotul

Superba = departe de mine!
Usuratica = comenteaza altii chestia asta.
Sa`mi insel sotul? Pai n`at fi mai bine sa`l parasesc daca tot am chef sa umblu cu altii?
Ntzzzz.... nu m`a nimerit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina V spune:

numai mie mi-a iesit Edie ? si este singura din serial care nu imi place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

God... eu, Susan? No way!
Mai degraba Lynette!

Felicia 34+ si bebe strumfitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hmm, uite ca e si o Eddie pe acilea!

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Fetele, eu nu pot sa fac testul...cand apar intrebarile alea de la 1-15, nu apare nimic scris la ce as putea eu sa selectez (adica sunt spatii goale)...ce sa fac?

Oana si Mara 11.08.2004
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Nici eu nu stiu ce se intampla in serialul asta... la test mi-a iesit GABRIELLE.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">Alex are nevoie de ajutorul nostru!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pentru Alex

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput