dragoste, durere si ura
Raspunsuri - Pagina 5
slakje spune:
Babyblue firar a naibii de treaba ca m-am enervat, ti-am spus ca prin ceva f asemanator am trecut si eu, bine ca mi-am revenit la timp, tipul a fost si a ramas un ratat, nici nu vreau sa-mi amintesc ce mare dobitoaca am fost si cum mi-am facut si eu parintii sa sufere si i-am dus la disperare, ii multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu ca m-a scapat de nebunul ala si de nebuna de mumasa,si in ziua de azi tipul a ramas un mare ratat, la nici 1 an dupa ce ne-am despartit deja se insurase si avea copil, pe care i-a aruncat mumasa impreuna cu el afara dupa alt nici un an(singura deosebire e ca eu nu ma maritasem cu el, desi ma batea zilnic la cap, si sa-i fac si un copil, eu aveam 19 ani, m-a scapat Dumnezeu la timp), ce crezi draga ca s-a terminat viatza? Nu s-a terminat babyblue si mi-am gasit un barbat pe care l-am asteptat dintotdeauna, si frumos, si cuminte si muncitor, pe care ma pot baza si care s-ar da saracul si de 17 ori peste cap pt mine.
NU TE NENOROCI SINGURA, ASCULTA_MA.
slakje spune:
"tata imi zice azi : "draga nu stiu unde tot vezi tu atata iubire, de 3 luni nu-i trebuiesti nici ca femeie nici ca sotie, nici ca ce vrei tu...sta bine mersi in casa aia, are orgoliu in el cat cuprinde, dupa cate i-am dat si facut, acum nici nu se mai uita spre noi, nici macar spre tine....ce e draga asta, relatie prin corespondenta?? casatorie la telefon??? bine ca iti zice ca te iubeste pe mail..mail?? asta e barbat, draga? te iubeste pe mail?? mi te-a aruncat la usa gravida si face pe interesantul in bucuresti??? nu are curaj sa vina la usa mea?? da ce draga, i-am dat in cap vreodata? te cheama sa te muti in chirie cu el? dar ce draga, tu esti ultima femeie sa pleci de acasa pe usa din dos, dupa ce i=ai chiuretat copilul prin spitale?? nu meriti nici sa vina la usa sa te ia?? "
Si nu are taica-tau saracu dreptate? PAI BINEINTELES CA ARE, ca-i om batran care la randul lui are o familie si a avut o sotie si copil, a fost si el tanar si a incercat viatza asta stie cu ce se mananca.
ARE MARE DREPTATE!
Ramonika spune:
draga mea, nu toti barbatii sunt "macho men", or fi si mai plangareti printre ei si mai mamosi. dar totusi eu 2 lucruri nu pot intelege, 2 lucruri pe care eu le consider cele mai grave:
1. Cum de a permis mamei lui sa te imnbranceasca in fatza lui? faza care a dus probabil la pierderea sarcinii, fapta extrem de grava, efectiv soacra ta e o criminala, nu vezi asta?
2. cum de nu a fost langa tine la spital cand ai pierdut sarcina?
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza
slakje spune:
Scuza-mna babyblue ca nu ma mai pot opri,dar asta-i ultimul a dupa aia trebuie sa plec, ce ti se pare ca asta-i dragostea vietii tale si neverever nu mai intalnesti tu iubirea, PE NAIBAAAAA, asculta-ma, asta-i o mare tiganie ce ti se intampla, tu iubesti, dar nu asa se face iubita, iti spun eu GARANTAT ca-ti va trece vrajeala asta in care ti-s creierii acum si vei vedea crunta realitate intr-o zi.
Fii serioasa si lasa-i pe ei cu tiganiile lor, acu ti se pare ca Radu-i fatu fetilor, da pe naiba, sa vezi ce bine-i cand esti si tu la randul tau iubita, pretuita, ingrijita si RESPECTATA.
Barbatul tau trebuie sa fie JUMATATEA TA.Radu a tau ii jumatatea lui mumasa.Ia sa vezi cati barbati frumosi sunt pe lumea asta draga mea, acu nu-i vezi dar iti va trece tie si umbra asta de pe creieri, o avut grija soacra-ta sa iti stearga creierii, ii mai greru acum, dar TIMPUL le rezolva pe toate.
helbi spune:
Draga mea,
scrii f. frumos, si, desi la inceput am fost tentata sa-ti spun ca orice om are drptul la o a doua sansa, duap ce ai venit cu mai multe amanunte, nu pot decat sa-ti spun: fii fericita ca ti s-a oferit "sansa" sa ies din acest cosmar!
Nu meriti nimic din tot ce ai povestit ca ti s-a intimplat. esti tinara si ai toata viata inainte! La 25 de ani, ai trait ce altii nu traiesc intr-o viata! Ai vazut ce iti poate oferi Radu al tau,....NIMIC!!!! Nu tu casa (ca era a maica-sii), nu tu bani (ca veneau de la ai tai), si nu in ultimul rind nu tu SPRIJIN si SUSTINERE si RESPECT! Pina la urma, ce ramine intr-o casnicie dupa ce trece "flacara" de inceput: RESPECTUL, SUSTINEREA si PRIETENIA fata de cel de linga tine.
El i-a permis maica-sii sa de-a in tine?! Pai eu as fi murit cu el de git!!! Uite, nici eu, ca multe alte fete nu am fost prea dorita de fosta mea soacra mea. Numai pt ca fii-su inati s-a decis ca ma vrea de nevasta si apoi a anuntat-o pe ea. Dar, nu a zis nimic vreo 2 ani. Intr-o vara am fost la ea de ziua mea, a fost totul ok, s-a purtat frumos..A doua zi insa, l-a sunat pe fii-su (care era cu mine atunci) si i-a zis ca daca nu se desparte de mine, sa nu mai stie ca are mama. Ce a facut EL???? I-a zis: daca tu nu poti sa intelegi ca ea e sotia mea si ca pe ea o iubesc, asta e pb ta. Si i-a inchis telefonul. 3 ani de zile nu a sunat-o, iar primul telefon pe care i l-a dat dupa acest interval de timp, a fost la o luna dupa ce eu am nascut, cind tot eu am insistat sa lasa totul la o parte si sa o anunte ca e bunica!
Ulterior, din alte motive, ne-am despartit, dar soacra mea si acum isi cere iertare pt comportamentul de la sfirtis si nu e de acord cu decizia lui de acum, si vrea sa aibe in continuare contacte cu mine is fata mea.
Cum a procedat sotul tau, ca nici macar la spital nu a venit, cind ai fost "obligata" (din cauza maica-sii si a stresului produs) sa chiuretezi copilul lui, e de neacceptat.
Fata draga, Dumnezeu nu doarme. Acum suferi tu si viata iti este impartita in mii de bucatele. Nupoti sa dormi si nu stii ce iti rezerva ziua de maine, DAR fii fericita ca tu si ai tai sunteti sanatosi, ca ai alaturi doi parinti minunati, si nu uita ca intr-o zi, vei reusi sa zimbesti iar, pt ca va aparea si soarele pe strada ta.
Nu-i mai raspunde la telefon si nici la mail. Daca ai YM, stai pe invisible.......iar daca chiar vrea sa stie de tine si-i pasa de tine, are numarul de telefon de-acasa, unde te poate contacta. Daca nu....UITA_L!!! Nu te merita! Si vei gasi cu siguranta un barbat care va zice: "ii multumesc lui Radu ca te-a lasat libera pt mine!!! " si care te va face fericita! Pt ca MERITI!!!!!!!!!
Si inca ceva: de ce sa-ti fie rusine sa iesi pe strada? Singura ieseai si ca sotia lui Radu, caci el inteleg ca nu prea vroia si mergeai cu amicele la un suc, singurica! Ai omorit pe cineva? Ai facut vreun rau ca sa-ti fie rusine???? Fii serioasa.....poate singurul lucru rau care l-ai facut, dar care nu a depins de tine a fost ca ai iubit patimas pe cineva care nu te-a meritat absolut deloc!
Timpul e un sfesnic bun s sper sa iei decizia cea mai buna pt tine! Analizeaza singura tot ce ti s-a intimplat! Cu siguranta vei gasi cea mai buna solutie! Mult curaj si succes!
babyblue spune:
fetelor dragelor...zau de nu incep sa ma luminez la cap! :)))
am aflat ca la 2 zile dupa ce eu am plecat din casa aia, a venit tatal lui, si m-a scos de la intretinere, ca vezi doamne sa nu plateasca raducu intretinere prea mult..aaaa da' asta , asa temporar, pana ma intorc. ca ei sunt convinsi sa ma intorc. si raducu, era si el in spatele lui tatane-su, nu a zis nimic...evident. politica strutului. de ce nu a zis nimic? eee, pai ce rost are, oricum el intr=o zi O SA plece de acolo si nu mai conteaza. o sa se rezolve, o sa plece, o sa fie bine si pt noi. mda, teribil de bine! o sa , o sa...
nu stiu cine zicea, dar baiatul a semnat deja actul de divort cu atitudinea asta. vaaaii ce ma vrea, dar sta binemersi acolo si la 28 de ani (!!!) nu a avut curaj sa-i zica lui taica-su , lasa tata ca nu costa intretinerea asta atata incat sa-mi scot nevasta de aici. macar asa, ca chestie! ca simbol! nu ca m-as intoarce eu acolo...da, totusi.
la 5 zile, maica-sa deja cumpara tot in casa, ca deh..plecase proasta cu totul. si ei cica vor sa ma intorc acolo. niste oameni de nimic.
mama mi-a zis ieri: "draga, soacra-ta si-a facut numarul ei de soacra: adika a fost a dracului, EL nu si-a facut numarul de barbat, adika sa te protejeze! el e sg vinovat.
desi eu am avortat, el imi lasa pe off line, pe mesenger mesaje gen: "stii ma gandeam sa-mi fac pensie privata, ce zici?" asta la numai cateva zile de la ce mi s-a intamplat. de am ramas socata.
tara arde si baba se piaptana. mai ca nu mi-a zis, la catva timp dupa ce am plecat ca totul a fost "furtuna intr-un pahar cu apa"..ii place expresia asta. si ca vezi doamne, fac eu din tantar armasar.
si acasa la mine, tata se framanta tot intorcand problema pe o parte pe alta, mama mai are putin si face comotie de atata framantare. si el...el ma suna acum vreo 5 zile sa-mi zica, ca si-a facut el o supica buna de tot si niste ficaciori la gratar cu un sosutetz nu stiu de care...ca a fost la media galaxy si s-a uitat de un telefon nu stiu de care. iar eu ma gandeam cum sa fac, doamne sa rezolv problema, casanicia... nu-i trebuiesc, nici macar pentru capitolul gatit, spalat, calcat...se descurca el singurel.
dragii mei, nu ii mai raspund la telefon, imi vad de viata mea...am realizat si eu ca nu se merita. inca vreo 2 luni acasa si ma vindec complet! si sper ca intr-o buna zi sa va anunt:
de data asta, de un barbat care sa merite. mi-ati fost de un mare ajutor. va multumesc din inima si we'll keep in touch...
azi, nu stiu de ce, dar sunt....mai bine dispusa. ma gandesc ca totul a fost de la dumnezeu, intr-un fel sau altul. si tot ce mi s-a intamplat a fost poate un semn ca e timpul sa-mi vad de viata mea. nu zic ca sunt fericita pt ce s-a intamplat , dar prea au venit toate la rand, tot felul de semne ca nu e cazul sa stau cu barbatul asta. si ultimul, chiar avortul! nu, nu ma bucura asta, dar , dar, dar...asa a fost sa fie. si dupa tot ce s-a intamplat, desi poate ar trebui sa hulesc, eu zic ca dumnezeu ma iubeste! pentru ca nu m-a lasat sa persisit intr-o casatorie care nu isi avea sensul. si poate dc acum sufar, sper ca intr-o zi sa-mi treaca....heii ce vorbesc eu aici, chiar imi trece!
va multumesc dragilor si va doresc numai bine!
si sper sa ne tot auzim aici pe forum si poate...intr-o zi...si la un suc. pupiiiciii!
Victoria spune:
quote:
Originally posted by babyblue
fetelor dragelor...zau de nu incep sa ma luminez la cap! :)))
mama mi-a zis ieri: "draga, soacra-ta si-a facut numarul ei de soacra: adika a fost a dracului, EL nu si-a facut numarul de barbat, adika sa te protejeze! el e sg vinovat.
Cred ca mama ta a spus in cateva cuvinte tot ce s-a spus aici pe 4 pagini.Sunt de acord cu ea.Nu e vina aleia ca e nebuna, ci a lui ca nu te-a protejat - un sotz trebuie sa fie barbat nu numai in pat.
V
veni, vidi, Victorie!
Ramonika spune:
Ramona (tiza mea ), imi pare bine ca ai gasit calea cea dreapta atat de repede... sper ca ai sa si poti sa te tii de cuvant si sa incerci sa te desprinzi de el, sa nu-i mai raspunzi la telefon etc. ai dreptate in ce ai spus in ultimul mesaj.
esti o persoana puternica. am mai citit pe aici tot felul de povesti, tot felul de situatii in care femeile respective nu puteau sa se desprinda de sotii lor desi aveau viata un calvar cu ei. insa tu esti o fire puternica daca ai sa faci ce ai spus.
ai fost indregostita pur si simplu. dragostea e oarba. acuma a inceput sa ti se ia ceata de pe ochi.
multa putere in continuare si sa ne tii la curent.
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza
slakje spune:
Bravo, mama ta are dreptate, ma bucur ca totusi esti foarte desteapta si ca parintii tai te sustin si sunt oameni intelepti.
Dragii de ei, sa stii ca eu asa de mult TE si II inteleg pe parintii tai,
sa te ajute Dumnezeu sa-ti fie bine si sa fii convinsa ca intotdeauna, dar TOTDEAUNA se intoarce roata.Tu ai patimit destule, ai iubit si ai oferit multe sentimente cui nu trebuia, sa stii ca ti se va intoarce intr-o zi de nu-ti va veni sa crezi!
Te pup,
alina.
babyblue spune:
gata de azi cu depresia si cu tot! asa mi-am promis.
mi-ati fost de mare ajutor.nu voi uita niciodata sustinerea voastra. si sfaturile intelepte si bune pe care le-am primit de la voi.
sper ca intr-o buna zi sa fiu in stare sa dau si eu un sfat competent. dar mai intai, sa imi fac curatenie in viata.
va sarut pe toate!
ps. slakje (alina) mi-as dori asa o prietena ca tine. sa o am tot timpul langa mine. ce inseamna "slakje"?
ramonika : ne cunoastem?
cine stie...lumea e asa mica.