dragoste, durere si ura
Raspunsuri - Pagina 15
inca o zi spune:
fetelor,si eu am perceput-o pe BB ca fiind sincera in cele scrise.pt noi, cei care avem pace in suflete,nu trecem (momentan) prin probleme, poate ca simtim o usoara exagerare sau o ´´insistare´´prea lung pe tema asta,dar pt ea,pt Ramona,e cu siguranta nu usor.si asta pt ca sunt sigura ca acolo,in suflet, doare,doare chiar daca acum a realizat ca nu se merita sa stea cu el,doare chiar daca va divorta....totusi au fost impreuna,3 ani din viata ei s-au dus langa el, a indurat atata...e normal ca acum e revoltata si stiu ca asta-i face bine cand sta cu cineva la ´´taclale´´,cand povesteste cuiva ce simte,cum a fost conversatia cu el sau cu mama lui.cu siguranta va veni o vreme cand se va linisti si pur si simplu nu va mai vrea sa vorbeasca cu atata inversunare despre subiectul asta,dar momentan eu cred ca-i face bine sa ´´dea´´ afara ce simte si ce crede.asa poate sa-i treaca mai repede si sa uite mai usor experienta asta!!da,poate ca suna a barfe unele reproduceri ale conversatiilor telefonice sau cele povestite de ea,dar eu nu cred ca este asa: e doar acel ´´of´´ care vine din sufletul ei si pe care vrea sa-l dea afara!
mult bafta si la examen si in viata!!
helbi spune:
Ramona, din pacate, de rautatile oamenilor "bine intentionati" nu prea te poti feri! Daca ei nu au trait o drama INCA, nici nu-s capabili sa inteleaga.
Asa ca, IGNORA_I!!!! da-le Reject fara nici o mila!
Cit despre tine.....esti f. tinara si ai crezut ca daca tu esti sincera si buna, toata lumea e la fel. Din pacate, realitatea e alta!
Iti detaliez pe PM.
Pup si mult succes la invatat
Lauraa spune:
oooo,ce s-a schimbat macazul!!!Din primul mesaj chiar am crezut ca e vorba de o mare dragoste. Ei....de fapt nu prea era dragoste asa ca tot raul spre bine.. Lasa-l in ale lui, tu ai nevoie de un tip puternic, foarte puternic chiar,sa ii puna pe toti la punct.
Imi pare rau ca ai pierdut bebele,ti-ai revenit deja? Ca despre asta vad ca nu zici nimic,nici tu,nici el,nici nimeni...
Numai bine si liniste,
Mama de Lara Celine
www.google.de/search?hl=de&q=poezii poezioare&meta=" target="_blank">poezii poezioare pentru copii mici si isteti :)
brendamitran spune:
Eu zic sa mai lasam fata in pace un pic,ca mai rau o zapacim,hai sa o ajutam sa treaca cu bine examenul,sa-l scoatem pe individ din discutie momentan si sa o sustinem in pregatirea examenului.
Ce ziceti? N-ar fi mai bine? Ca vad ca deja am inceput sa ne racaim noi,intre noi si nu are sens....
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
babyblue spune:
helbi ti-am scris si eu pe privat. :)
brenda pup you...
laura, eu nu vreau sa mai vorbesc despre copil pentru ca ma ia jalea si nu ma mai pot opri din plans.
el spune ca suntem tineri si facem altul...sa nu ma mai consum ca asta e. mergem mai departe.
iar maica-sa, mi-a zis strict ca-i pare rau, fara sa insiste si oricum fara sa isi ceara scuze pt ce a facut pt ca din pctul ei de vedere nu e vinovata cu nimic. ea spune ca mi se trage strict de la boala.adica de la tiroida.
cum ma simt? simt ca am pierdut ceva ff pretios, si cateodata am senzatia ca totul e un vis urat din care sper ca ma voi trezi. dimineata ma trezesc in patutul copilariei mele si ma intreb dc toate astea mi s-au intamplat mie sau altcuiva...dc chiar am fost maritata si chiar am avut un copil in mine...am renuntat sa ma gandesc "cum ar fi fost"...simt cum ma sfasie un cutit prin inima cand ma iau gandurie si nu stiu ce sa fac mai repede, citesc, intru pe forum, orice numai sa nu ma gandesc..totul s-a desfasurat atat de repede, atat de repede, si e ca un soc, ca un fel de amorteala, dar ff clar un sentiment de pustiu, de pierdere...ca si cum ai pierdut tot...nu iti revii, esti socat, dar simti si stii ca e pustiu si ai pierdut ceva ff pretios, ai pierdut tot. nu stii ce sa faci, ce sa simti, unde sa te duci...toti vorbesc in jurul tau si au o parere..si tot ce ai vrea e sa te trantesti pe pamant si sa inhcizi ochii si sa nu te mai scoli...as vrea sa dorm asa mult inca sa nu ma mai scol, decat atunci cand o uit totul si nu o sa ma mai doara nimic.
ma simt singura, desi parintii sunt alaturi, voi sunteti alaturi, am veri si verisoare care vin pe la mine, prietene care rad cu mine si imi pov tot felul de traznai..si asa trec momente in care mai uit...apoi raman singura si ma gandesc la mine si la el si la copil, ma gandesc cum am fi fost noi 3, la familie, la casa noastra...imi fac tot felul de scenarii in minte si simt cum ma sfasie realitatea.si din tot ce putea sa fie atat de frumos, ramane singuratatea si durerea si un viitor la care nuvrei sa te gandesti pentru ca nu stii ce gasesti acolo...
fizic? ma simt f bine. kulmea. nici macar nu m-am simtit rau, doar slabeam si ma simteam moale...slabita.
uite...ca sa vezi cum s-a derulat totul...pe 25 august am facut test de sarcina si am aflat ca sunt insarcinata. pt ca nu-mi venise ciclul.am sunat la toti etc..eram f fericiti. duminica, pe 28 august a venit maica-sa cu scandal si tipete si m-a dat afara, am plecat cu tata si acasa am ramas de atunci. cam pe 12 septembrie sau asa, am fost la un control la mine in oras si am facut niste analize. era ok. dar nu mi-a placut medicul de aici. o amica mi l-a recom pe dr. mitran de la giulesti. cam pe 3 oct am fost in buc si mi s-a zis ca e totul bine si alte sfaturi. si mi-a zis sa iau niste vitamine si acid folic.aaa si mi-a zis sa nu mai iau tratam pt tiroida pt ca nu e bine in sarcina si mi-a zis ca sunt in grupa de risc din 3 motive: sunt prea slaba, am hipertiroidie si bazinul f ingust."deja vorbim de pe acum de cezariana".
plangeam in fiecare seara si vroiam sa ma intorc, nu stiam ce sa fac...sa ma intorc,sa nu...vroiam sa fiu cu el, iar el nu venea acasa la mine, imi zicea ca e in cautare de chirii, dar tot nu gasea...ba ca erau prea scumpe, ba ca dc gasea una convenabila ii spuneau ca nu e valabila. intre timp tata imi lua lucrurile de la el din apartament...vroiam sa stau cu el, sa ma tina in brate, sa visam la bebe...dar pana pe 15 sept maica-sa nu a plecat de acolo si apoi...tata deja imi luase lucrurile..oricum nu vroiam sa ma intorc.
stiu ca pe 3 oct cand am fost in buc, m-am vazut cu el, si imi tot zicea "vino inapoi" si eu ii tot ziceam "unde mai radu, nu vezi ce a facut maica-ta", "nu ca ne mutam in chirie", "pai fa rost si ma mut cu tine "...de pe 3 oct pana pe la sfarsitul lui noi am slabit 2 kg si am decis sa ma duc in buc, la dr ion ionutz. aflasem de la o fata de pe forum ca e mai bun ca mitran. am fost si la eco mi-a zis ca nu e ok. pe 1 noi deja am facut chiuretaj, si mi-a zis ca oricum copilul era mort de cel putin 2 saptamani. si ca dc mai stateam riscam sa fac infectie.
am ajuns acasa, iar plansete..pana mi-am dat seama ca in 2 sapt am examen si sunt varza....si tot asa...stres stres stres..totul a fost si e un haos, nu stiu cum au trecut totusi 4 luni...
Babyblue va pupa pe toti!!
iren spune:
Babyblue, gata, linishteshte-te, apuca-te de invatzat shi concentreaza-te numa asupra lui! Itzi doresc multa bafta la examen, dar tre'be sa munceshti shi tu, mai da-l incolo de forum, nu mai sta calare pe el, c-o sa ai timp de asta dupa ce iei examenu!
Ai grija de tine
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Lauraa spune:
Ramona, imi pare rau ca te-am facut sa scormonesti din nou prin durere...Dar sa stii ca uneori e bine sa privesti suferinta in fata,chiar sa o asterni pe hartie,ca sa poti trece mai departe. Asa cum e cu doliul.
Bafta la examen si nu te mai stresa atat, ia totul mai moale...
Mama de Lara Celine
Loma spune:
Babyblue, ce faci? cum merge invatatul?
iti doresc multa bafta in continuare, concetreaza-te pe invatat...
Loma
leea_cv spune:
Ramona, am citit toata povestea ta, insa ai primit atitea sfaturi incit unul in plus sau in minus,al meu adica, nu mai conta.Eu am inteles,poate gresit, chiar din tonul primelor tale postari ca iti doresti sa scapi.De el, de familia lui..si asta pentru ca iti fusese de ajuns.Ai fost suficient de dornica sa iti salvezi casnicia incit ai suportat toate loviturile ani de zile.Asa ca a venit vremea sa iti vezi de viata ta.Copilasul ti-ar fi inseninat drumul si te-ar fi ajutat sa ignori rautatile soacrei tale,caci aveai pentru ce sa te lupti.In conditiile date insa nu ai de ce sa o iei de la capat.Adica nu cu el.Sotul tau este de-a dreptul infantil daca se limiteaza la a se bucura de supica si cravate, in timp ce casnicia lui se duce de ripa.Iar la modul in care te-a sustinut si ti-a fost aproape,de ce ai mai avea nevoie de un sot?Oricum tot singura,sau cu ai tai ai trecut prin toate.La ce bun sa iti faci doar griji in privinta lui,daca nimic bun nu are de oferit.
Ai tai s-au mai inmuiat cumva?Ma indoiesc.
La bine si la rau ati jurat nu? Uite ca la rau a lasat bariera intre voi.Ar urma binele, nu? Si aici hop si el. Important e sa iti vezi tu de examen si apoi mai cintaresti lucrurile.E drept si ca nu poti,cu una cu doua, sa arunci la gunoi atitea vise,nopti,ginduri,mingiieri si iubire.Iti tin pumnii.
35+
leea
Ramonika spune:
baby blue, din cate am socotit, ai terminat cu examenul, nu? cum a fost spune-ne si noua. mai ai noutati? asteptam vesti de la tine
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor