Bebelusi de martie - aprilie 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Andira, mi-ai deschis sufletul cand ai scris despre gandul tau de a adopta inca un copil, daca ai avea posibilitatea financiara necesara. Mi-ai adus aminte de sufletele nevinovate din orfelinate si de faptul ca Sara s-ar bucura precis daca ar avea o sora adoptiva. M-ai facut sa-mi aduc aminte ca acesti copii merita o sansa egala cu copii nostri si unii din noi pot sa le ofere asta. Iti multumesc! Cand eram mai tanara si mai naiva, imi imaginam ca e greu sa faci un copil adoptiv sa te iubeasca si sa-ti fie 'aproape' sufleteste. Gandeam foarte egoist! Aveam tot timpul ideea ce undeva sau candva el poate la o anumita varsta sa te abandoneze, sa nu-ti mai apartina, sa se razvrateasca. Acum imi dau seama ca nu asta e important, ca nu e important sa primesc inapoi dragostea si daruriea, ca nu eu contez, ci ca pur si simplu conteaza sa-i pot doar sa-i ofer o sansa, sa-i intind o mana fara sa astept nimic in schimb...micuta Sara, familia Sarei, poze danna,specialii 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

fetelor!
Am sa-i dau pe la 2 inca o portie de mucilagiu si apoi sun doctora sa vad cum pot sa-i dau altceva si in ce cantitati.

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Danuta - si eu m-am gandit la tine scriind randurile acelea.
Insa din alt motiv: mi-am adus aminte iar ce inseamna sa fii OM - mai stii povestea ta cu "ce e mama"? Cand D-zeu trimite un inger pe pamant sa aiba grija de copii, si acel inger este MAMA.Imi aduc aminte cu infinita duiosie de povestea pe care ne-ai spus-o, si-mi lumineaza sufletul de fiecare data.
De astfel de povesti avem nevoie....

Da, si eu ma gandeam mai demult ca nu e acelasi lucru sa adopti un copil cum e sa ii ai pe ai tai, poate nu e, dar conteaza daruirea si iubirea pe care o ai de oferit...

Si zilele trecute imi povestea un coleg de fratele lui care are un copil adoptat. Un baietel care ii capiaza pe parintii lui. Are o energie exagerata, ai lui sunt terminati.
Dar, in spate e si alta poveste. L-au luat cand avea 9 luni, de la o asistenta maternala. Nenorocitii aia sedau copilul, ca sa nu planga, si-ti imaginezi prin ce-au trecut parintii lui de acum pana i-au scos tot medicamentul ala din organismul micut.
Si probabil i-a lasat si sechele bietului copil.
Acum, ce vina are el? Dar ei patimesc din cauza asta, sper sa aiba rabdare si sa treaca peste perioada asta.
Si copilul acela are o sansa in viata, si niste parinti care il iubesc.

Asa e, conteaza doar sa le intindem mana, pt ca ei ne iubesc neconditionat...

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

mesaj venit pe PM
De la Subiect: salut

kathywsha
membru incepator

Romania
160 Subiecte
Trimis - 01/11/2005 : 11:17:40 Hey Daria, povestioara nu era pusa special pentru tine...ci pentru fetele care ar putea ajunge in situatia asta. Nu am vrut sa te ranesc, dar tu alimentezi aceste discutii...cred ca erai mai inteleapta daca le stopai (si erai singura in masura)...Iti repet inca odata: NU ERA PENTRU TINE.

Eu alimentez discutiile?!?! Aha! da,da,prin tacere!Am impresia ca tu citesti numai ce postezi tu, ca doar....restul ce mai conteaza?!?!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kathywsha spune:

Ellinia, intreaba doctora daca poti sa i dai un pic de banana...care in cazul lui Iosif il cam constipa. Sanatate lui Stefanutz.

http://photos.yahoo.com/kathy_wsha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Revenim cu pozici noi!! In albumul de 8 luni

Noi am petrecut minunat desi a fost furtuna in zona respectiva ceea ce inseamna ca am stat mai mult in camera... Am postat poze cu zona aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ariadnabr/album?.dir=c2a2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/ariadnabr/my_photos

Vizionare placuta!

Madalina si bebe Sonia
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">Aici poti schimba viata cuiva!

www.babiesonline.com/babies/s/sonia/" target="_blank">Sonia
Sonia 8 luni!
Sonia 7 luni!
Sonia in vacanta - 6 luni!
Sonia la 5 luni Sonia la 4 luni Botez Sonia pana la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59892" target="_blank">Povestea nasterii

www.snugglepie.com/ezb/214953.png" target="_blank">Varsta Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

kathywsha
membru incepator

Romania
161 Subiecte
Trimis - 01/11/2005 : 11:42:40 Raspunde cu comentariu

Incep sa ma indoiesc de calitatea ta ca om.

I really don't care!
Scuteste-ma si nu-mi mai umple casuta de PM!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Ariadnabr am avzut pozele!Multumesc pentru ca m-ai facut sa ma simt un pic mai bine azi, delectandu-ma cu peisajele acelea frumoase!Si...ce-ati facut voi in camera daca a fost furtuna?

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Mesaj trimis pe PM Dariei:
"kathywsha
membru incepator

Romania
161 Subiecte
Trimis - 01/11/2005 : 11:42:40 View Profile Trimite mail Raspunde cu comentariu Incep sa ma indoiesc de calitatea ta ca om."

Am sa-ti raspund eu pentru ca Daria nu trebuie sa se coboare la nivelul tau sa-ti mai raspunda! Pentru a judeca ceea ce inseamna sa fii om si calitatile pe care trebuie sa le ai ca sa fii om, trebuie mai intai ca TU sa fii OM! TU nu ai aceste calitati...asa ca poate ar fi bine sa o lasi balta Kathyswa. Nu-ti tie locul aici! Si te rog, nu m-ai trimite nici mie PM-uri. Ceea ce faci tu in engleza se numeste stalker, adica oamenii aia obsedati si periculosi care streseaza lumea si ajung la ospiciul de nebuni! Dupa ce am vazut de ce esti in stare nu ma mira ca ai probleme cu sotul tau!!!!!

Madalina si bebe Sonia
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">Aici poti schimba viata cuiva!

Sonia 8 luni!
Sonia 7 luni!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59892" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Adseana Pai...mmm...

Madalina si bebe Sonia

Sonia 8 luni!
Sonia 7 luni!

Mergi la inceput