Bebelusi de martie - aprilie 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kathywsha spune:

Hey subiectul cu pricina l am inchis...comentariile pro sau contra va rog sa nu le mai postati aici.
O zi buna la mamici si bebelushi.

http://photos.yahoo.com/kathy_wsha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Cam tarziu, draga mea...dupa tot ce s-a iscat aici....

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Ellinia speram sa va faceti bine cat mai repede. incearca sa te joci cat mai mult cu el ca sa il faci sa mai uite de laptic..

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

kathywsha pana aici! Aseara, in PM -ul trimis lu' ZUZUNAKI, o intrebai de ce nu-ti spun EU ce am de zis si am ales-o pe ea avocat.
Femeie!!! Le-am scris si lor, care s-au "luptat" cu tine BENEVOL: nu meriti nici un strop de atentie!. Nu am ce sa-ti adresez, pentru mine nu existi. Prin urmare, actiunile tale...sunt nule. Drept dovada,si subiectul postat de tine, a ajuns la cosul de gunoi.
De oameni ca tine m-am ferit si-am sa ma feresc in continuare!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Fetelor, spuneti-mi si mie cand si cum pot sa-i reincep alimentatia normala? Ca mi-e cam jena sa sun iarasi doctorita, de vineri si pana acum cred ca am sunat-o macar o data la doua ore...La 2,30 are 24 de ore de cand bea numai mucilagiu de orez, ceai de menta, si ia antibiotice. E cam moale si somnoros dar pun asta pe seama faptului ca e slabit dupa atat kk moale si varsaturi si acum numai zeama de orez! Incepand de aseara are scutecele foarte pline si asta nu stiu daca-i bine sau rau. E bine ca inseamna ca s-a hidratat sau lichidele s-au eliminat fara sa-si faca treaba? As vrea sa incep sa-i dau sa manance dar nu stiu exact cand pot si incep direct cu lapte sau cu banana si branza de vaci...E prima data cand are Stefan asa ceva (sper sa nu mai aiba) si nu stiu cum sa fac sa fie mai bine si sa inceapa sa manance sa fie vesel, sa se joace

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Kathyshwa, hai sa-ti spun o poveste...In ianuarie 2003, am ramas insarcinata. Sarcina surpriza, neplanificata. Tipul cu care eram atunci a avut o reactie foarte urata, iar cand ne-am dus la control sa vedem ce e cu sarcina fara alte cuvinte mi-a pus in mana banii si de avort. Fara introduceri, fara cuvinte...simplu, el nu-si dorea copilul. Mi-a rupt inima in doua in momentul acela si i-am cerut sa se duca acasa si cat eu o sa fac acel avort, sa-mi faca bagajele ca eu plec. Am intrat la medic...am facut ecograf si am fost trimisa de urgenta la spital cu suspiciune de ectopica. El intre timp se ruga sa nu fi facut avort, cica nu vroia sa ma piarda. Am ajuns la spital, am fost internata si timp de o saptamana am trait un cosmar! La ecograful mare mi s-a spus ca sarcina nu e ectopica ca e in uter. La analiza de sange insa a reiesit ca sarcina era oprita in evolutie. Mi s-a facut AVORT, pe viu, pentru ca sarcina era prea mica ca sa imi faca anestezie. Apoi pentru ca nu erau siguri ca au scos tot si pentru ca testele mele erau tot pozitive, m-au bagat in operatie. UN COSMAR!!! Nici nu poti sa-ti inchipui cat de stresata si de frica mi-a fost la sarcina cu Sonia ca se va intampla la fel! Motivul pentru care am reactionat atat de violent la ceea ce ai scris este pentru ca in inconstienta si prostia ta, ai readus cosmarul meu inapoi. Era un lucru pe care incercam sa il UIT!!! Acum probabil ca sunt si eu o ucigasa de copii, pentru ca am acceptat un avort din motive medicale, avort care insa a scos din mine firicelul acela de viata! Nu stiu si nu am sa stiu niciodata daca decizia medicilor e corecta! E foarte posibil la cate balbaieli au fost in saptamana aia, ca eu de fapt sa fi facut un avort adevarat! Nu am sa stiu insa niciodata!!!

Fiecare dintre noi are motivele lui si cantareste in fel si chip ceea ce va face, ce decizie va lua. Dumnezeu ne-a dat un lucru numit LIBER ARBITRU si puterea de a decide incotro o luam. Daria a decis sa intrerupa sarcina. Desi nu-s de acord cu avorturile, nu am incercat sa-i vorbesc nici pro, nici contra despre hotararea ei. De ce? Pentru ca e hotararea EI! Si pentru ca eu, cu pretentii de prieten adevarat am DATORIA sa ii fiu alaturi si sa nu o judec!

Sunt convinsa ca nici acum nu intelegi de ce am scris ceea ce am scris pana acum! Nici nu ma astept sa intelegi. Am sa-ti mai spun insa un lucru. Cu 2 luni in urma, acest club a suferit o pierdere enorma. Unul dintre puiutii nostrii a murit intr-un accident de masina. A fost o pierdere pe care toate de aici, am simtit-o ca si cum ar fi personala!! Faptul ca tu ai readus in discutie moartea...a redeschis si acea rana care va ramane vesnic pe prima pagina a acestui club.

Aici noi sarbatorim VIATA! Aici ne-am adunat ca sa fim sprijin una alteia in aceasta calatorie pe care ne-a deschis-o viata. Aici vorbim despre copii!!!! Ceea ce ai scris tu, nu numai ca nu a facut bine nimanui, dar a deschis in sufletele noastre rani vechi si nu lasa o rana proaspata sa-si gaseasca calea spre vindecare.

Acum o sa inchei, pentru ca sunt convinsa ca nu te-ai luminat de loc si nu ai inteles inca unde si de ce ai gresit! Si am sa-ti mai spun ca de la SILA de tine, m-am mutat la SCARBA si am sa ma duc sa si vomit in dimineata asta, ca sa dau afara raul pe care tu incerci sa-l sadesti printre noi.

IMI PARE RAU CA FACI PARTE DIN ACEST CLUB! Si daca te-as avea in fata...

Madalina si bebe Sonia
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">Aici poti schimba viata cuiva!

www.babiesonline.com/babies/s/sonia/" target="_blank">Sonia
Sonia 7 luni!
Sonia in vacanta - 6 luni!
Sonia la 5 luni Sonia la 4 luni Botez Sonia pana la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59892" target="_blank">Povestea nasterii

www.snugglepie.com/ezb/214953.png" target="_blank">Varsta Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

ellinia eu zis sa sunti totusi dr. Chiar daca o mai "deranjezi" odata.Macar esti sigura de-o treaba! si inzdravenire!
nino ma bucur ca-i totul ok. Insfarsit o veste buna!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Draga Ellina, Eu as lasa branza in afara schemei deocamdata, si tot ce tot ce e proteina de origina animala. Ce as face eu, as incerca sa-i dau combinatia clasica de biscuite cu mar si cu banana, si daca nu ii place atunci lapte praf... Poti sa ii faci ceva ce ii place, trebuie sa manance, adica sa-o oferi papa si vezi ce alege el sa faca. Daca manca cu placere pireu de legume, incearca asta, macar nu e acidulat. Poti sa incerci morcov fiert cu cartof si sa fie mai fluid, poti pune putina margarina sau ulei. Sa-mi spui ce crezi. micuta Sara, familia Sarei, poze danna,specialii 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ellinia, si eu zic sa intrebi totusi dr...
Dupa cat ai patimit cu el, mai bine sa fii sigura ca ii dai ceea ce trebuie. Pana la urma, conteaza mai putin daca iti ingrosi tu obrazul cu dr, cat sa se faca Stefan bine.
Multa sanatate!!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Ellinia si parerea mea este sa suni dr. din nou...ea stie mai bine!Multa sanatate!si multi

Ninocikap imi pare bine sa aud ca dupa atatea vesti proaste apare si una buna! lui Alex

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput