La scoala (cum se simt, ce invata ,...)(2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Va multumesc pentru urari,a fost bine,chiar foarte bine la pian,acum avem si ambitie si motivatie.
Succes piticeilor la scoala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruna Enescu spune:

Cristina,
Sfatul meu este sa vorbesti cu educatoarele. Sa le rogi sa lucreze mai mult cu el. Sigur si-au dat deja seama ca este in urma, poate vor fi dispuse sa-i acorde putin mai multa atentie fara sa-l faca sa se simta prost. Si sa-ti spuna ce ar fi trebuit sa faca anii trecuti si n-a facut. De exemplu: sunt vreo trei povesti de Creanga care sunt in "programa" si pe care este de asteptat sa le cunoasca.
Tu poti, pe de alta parte, sa-i citesti si sa profiti de orice poveste ca sa-l inveti lucruri noi. Vezi ce-si doreste: eu am mers pana acolo incat am oferit 5 mii pentru 5 randuri scrise. Nu uita sa-l incurajezi mereu pentru orice progres, cat de mic.

Doamnelor mamici, acum ca ne-am lamurit cum este cu literele si cifrele, poate ar vrea cineva sa-mi povesteasca si mie ce altceva fac (ce fac la sport, abilitati practice sau ce alte ore mai au).
A, si serbare de Craciun fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

quote:
Originally posted by diana904

Buna Cristina

Imi pare rau ca ai probleme cu baietelul, dar nu te stresa, o sa se rezolve. Eu zik sa nu insisti prea tare cu lectiile acasa, mergi pe ce au facut la gradi, cu educatoarea. La gradi unde e baiatul meu ( a fost si fata) ne dau la sf. saptaminii o fisa in care e scris tot ce s-a lucrat in clasa in saptamina respectiva. Ai putea sa rogi educatoarea sa iti spuna ce au lucrat in clasa si tu sa repeti cu baietelul. Si gradinitele au o programa...din cite stiu eu, nu au voie sa-i invete pe copii scrierea de mana, numai de tipar. Nu-l stresa prea tare cu lectiile, de la anul, la clasa I va avea destule saracul. Sa nu prinda frica de lectii...

Mult succes!!

Servus Cristina

Si eu sunt de aceeasi parere!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Miruna, la noi nu au mai facut sport...au facut lb. romana. La abilitati practice, vinerea trecuta au facut un coif din hartie pe care au lipit ceva modele facute din hartie creponata ( au urmat lectia din caiet de altfel), iar la desen au invatat despre culorile calde. Serbare nu pregatesc, au intrebat ieri si Doamna le-a spus ca au de recuperat materia. In orice caz ieri au avut o surpriza placuta la scoala...de Mos Nicolae au primit (din partea scolii) un set de 5 carioci? ( nu sint carioci de fapt, sint niste tuburi ce contin culori, cu o bila in vf..culoarea e lichida inauntru), 2 tuburi cu sclipiciuri colorate un tub de lipici si o carticica cu sugestii ptr a folosi aceste materiale. Sint nemtesti, de f buna calitate...probabil vreo sponsorizare, nu stiu cum se face ca le-au primit dar au fost extrem de incintati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Salutare si de la noi!
Am ajuns la cifra 8 si la litera I mare de mana.
Materii ca desen ,abilitati, sport, muzica nu se mai fac pana la vacanta.
Se pregateste intens serbarea de Craciun.
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Noi am ajuns la cifra 6 si la E mare de mana. Maine avem sedinta cu parintii si o sa aflu mai multe amanunte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Adunarea si scaderea cu 1;
i si I;
au facut vinerea trecuta desenul, sportul nu se mai face, la fel ca si serbarea de Craciun, drept pt. care fiica mea era tare suparata.
Spera sa vina Mos Craciun si la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Ieri a dat copilu' lucrare de control la matematica. A luat calificativul "excelent". Mama, ce l-am mai pupat!
Azi a ajuns la c si la cifra 9.
In fiecare zi fac repetitii pentru serbarea de Craciun.
Despre vaccinare: eu l-am vaccinat la policlinica. La ei la scoala copiii au fost vaccinati, luni, cu TRIMOVAX.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Ieri au facut n mic de mana, dictari si cifra 7, adunari si scaderi pana la 7. La teme le-a mai dat in plus si dintr-o culegere de matematica, 2 pagini cu exercitii. Aveau niste casute libere pe care trebuiau sa le completeze (practic adunare si scadere pana la 7). Azi cred ca vor face N mare de mana si cifra 8. Am avut sedinta cu parintii. Ei vor face in continuare Sportul, Abilitatile si Educatia plastica. Vor recupera materia pierduta zilnic: vor avea o ora in plus. Nu ne-a chemat sambetele. Ni s-a dat o foaie sa semnam ca suntem de acord sa recureze asa copiii nostrii. Serbarea de Craciun o sa aiba loc, va veni si Mosul.
Bafta scolareilor!

Claudia

Mergi la inceput

Si eu am avut azi sedinta cu parintii, vor face zilnic cate 5 ore in loc de 4 si nu se va renunta la abilitati, desen, sport, etc. Recuperarea materiei se va face pana la 31 martie.

Or sa aiba si serbare de Craciun si o sa vina si Mosu'

Cu materia au ajuns la "R" mic si la cifra 7

Mergi la inceput