La scoala (cum se simt, ce invata ,...)(2)
Raspunsuri - Pagina 15
georgiana.david spune:
Noi am intrat in vacanta numai cu calificative FB si cu un dor nebun de leneveala.
CRACIUN FERICIT SI MOSUL SA VA ADUCA TOT CE VA DORITI!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
cl spune:
La noi ultima litera facuta a fost C mare de mana. La matematica nici nu mai stiu, ca tot fac adunari si scaderi si mai lucreza si dupa nu stiu ce culegere. Ne-a dat si noua carnetul de note, plin! Are FB la majoritatea, mai putin la Romana, unde are un B si doi de FB, iar la Matematica un B si un FB. I-am vazut testele si dictarile si au fost date notele pe merit. Daca nu s-ar grabi Alex (si doamna lui mi-a spus ca e ffff grabit ), ar fi mult mai bine. Dar asta este! Ce pot sa spun este ca nu a curs doar cu FB la ei in clasa, au fost date toate calificativele, de la S la FB, si asta ma bucura, inseamna ca se incearca o evaluare cat mai corecta. Ne bucuram ca a venit vacanta si ma mira ca dupa ce i-a tot bombardat cu teme, acum nu au teme. Cred ca n-o sa reusesc sa-l conving sa scrie un cuvant toata vacanta, daramite o propozitie .
In incheiere, va doresc o vacanta cat mai placuta si Sarbatori Fericite!
Claudia
angy11 spune:
Noi am primit teme de vacanta si la la romana si la mate,lafel are doar fb,dar sa vedem mai departe,ca semestrul nu s-a incheiat,abia in ianuarie incep evaluarile cu adevarat.
literele,am ajuns la Ă,de fapt de vreo saptamana au ajuns acolo,de atunci tot fac dictări,compuneri...
Vacantă plăcută la toata lumea!
grati.ela spune:
Si Ozi a mea are doar FB dar este atat de larga banda acestui calificativ incat eu o evaluez in note de fiecare data si sincer primeste si nota 9 si 8 (lucrez cu ea dupa niste culegerute gasite la targul de carte Gaudeamus). La scoala doamna este multumita de ea.
Cu lectiile stau cam asa: la mate au terminat cifrele si acum fac socoteli cu zero. La romana sunt la litera E. Pe vacanta au ceva de lucru (4 pagini la romana si 4 la mate cu temele pe care le-au primit pana acum).
georgiana.david spune:
Se vede ca-i vacanta, nu are nimeni, nimic de zis.
Noi exersem zilnic literele si cate ceva la matematica.
Va uram de acum Un An nou fericit pentru ca nu se stie daca mai intram pe net pana la anu' , ne pregatim de revelion!
http://community.webshots.com/myphotos
angy11 spune:
Asa e Georgiana,eu am tot vrut sa mai postez,dar cand am vazut atata liniste,m-am lasat pagubasa.
Si noi avem 14 texte de scris la romana,am scris deja vreo 10,la mate avem ceva exercitii,apropos,faceti careva la mate si din culegeri in afara de caietul special?
Noi avem o culegere si mai avem si de acolo.
In plus mai avem exersatul la pian....avem de lucru.
Nora spune:
Dragute doamne, salutari si Urari de Sarbatori fericite si de la noi, dupa o absenta lunguta. Perioada asta e asa de incarcata incat n-am mai avut timp de multe. Parintii mei au venit la noi, copiii sunt in vacanta, Craciunul, pregatiri, acum vine si Revelionul, etc, etc.
Sa va povestesc despre Andruska al meu. La fel ca inainte de vacanta de "Toti sfintii", am primit evaluarea pentru franceza si matematica. De data asta rezultatele lui Andrei au fost extraordinare:
-franceza: media clasei 8.2/10, Andrei 9.6/10
-matematica: media clasei 8.8/10, Andrei 10/10
Nu mi-a venit sa cred. Rezultatele sunt cu atat mai bune cu cat notarea se face cu foarte multa exigenta, testele sunt grele si variate, etc, etc. Nu-i deloc ca pe vremuri, cand 15 copii din clasa luau coronite! Invatatoarea lui ne-a zis ca-i muuuuult peste ceilalti copii, ca totul ii vine foarte usor, chiar si la franceza. Ce sa va spun, am fost tare mandrii. Ca parte mai putin placuta, ne-a spus ca-i nervos si cam stresat. Stiu si de asta, Andrei e un copil foarte sensibil si ambitios, se consuma mult pentru toate. Trebuie sa-l incurajam mai mult, sa-l certam mai putin, sa-l facem sa aiba mai multa incredere in el si sa fie mai relaxat. Cam greu, dar trebuie! Am avut impresia ca pe Valerie, invatatoarea, nu ma pot baza prea mult, e foarte tanara, iar Andrei e un copil complex si uneori complicat, e nevoie de experienta ca sa stii cum sa-l iei.
Cam astea despre noi! Va doresc Sarbatori minunate, multa sanatate, copii fericiti, armonie in familie si pace in suflete.
Cu drag, Nora,Bogdan, Andrei, Victor, bunica Mia si bunicul Nicu'!
PS Fiind vorba despre Andrei, mesajul l-am postat si la "Copii din 1999", asa ca aici l-am scris cu "italice".
Nora
poze sept-oct 2005
angy11 spune:
La multi ani va doresc!Multa sanatate,fericire,impliniri si note cat mai bune copilasilor!
georgiana.david spune:
LA MULTI ANI PE 2006!
LA MULTI ANI CELOR CE-SI SARBATORESC AZI ZIUA NUMELUI! LA MULTI ANI FETITA MEA DRAGA!
http://community.webshots.com/user/giorgios72