La scoala (cum se simt, ce invata ,...)(2)
Raspunsuri - Pagina 11
georgiana.david spune:
quote:
Originally posted by diana904
La noi la scoala nici nu s-a discutat despre optionale ( nici cu nici fara plata).
Pana la urma cind incepe scoala??
Dar mai incepe? Deja mi se pare ca s-a sarit calul
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
georgiana.david spune:
M-a sunat chiar acum doamna invatatoare ca sa ma anunte ca maine incepem scoala! Mama ce ma bucur, eu ca Ioana nu e prea incantata!
crini spune:
Ce bine ca incepe scoala in tara! Asa se mai anima si subiectul asta.
Vreau sa va intreb si eu ceva, ca aseara m-am lovit de o problema:
cum ii explici unui copil de clasa 1 ce inseamna propozitie?
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
otau spune:
Propozitia este o comunicare scrisa sau vorbita.
Propozitia este formata din cuvinte.
Cuvintele sunt formate din silabe.
Silabele sunt formate din suntete.
Asa a invatat Vladut la scoala si toata ziua imi repeta chestiile astea.
In alta ordine de idei la copilul meu la scoala se fac cursuri si joi (1 dec) si vineri (2 dec). La voi ?
cl spune:
Si noi am inceput scoala astazi. Alex nu era prea incantat, trebuie sa recunosc. Am vorbit cu dna lui si mi-a spus ca pe 1 dec au liber. Si mai spunea ca vor recupera, ca nu e nici o tragedie daca vor termina semestrul cu o litera mai putin facuta. Astazi se va hotara cum vor recupera orele. Eu sper sa nu-i cheme sambata, ca atunci ma voi opune.
Bafta multa scolareilor!
Claudia
elisor spune:
Of, ce usurare, a inceput in sfarsit scoala!
Le-a dat o gramada de teme. Azi l-au facut pe m mic (voi care ati ajuns mai departe cred ca nici nu stati rau cu recuperarea) si au si in caietul special si in cel de clasa. Iar la mate l-au invatat pe 5 si au tot asa si din manual si din culegere si in caietul de clasa.
La scoala la Andreas nu se stie inca de ziua de joi, vom afla maine.
Eli, Bianca & Andreas
georgiana.david spune:
Ioana azi l-a facut pe "U" mare iar la mate au ajuns la 5.
Din cate am inteles joi s-a hotarat sa se mearga la scoala iar in ceea ce priveste recuperarea, au zis ca materia trebuie recuperata pana la sfarsitul anului scolar asa ca nu e nici o tragedie. Noi o sa avem sedinta cu parintii ca sa hotaram cum se vor recupera zilele pierdute
angy11 spune:
Va dau si eu un reper,noi am facut greva doar o zi,ieri,am ajuns la c mic,iar la mate am terminat cifrele,am facut adunari de la o-10,am inteles ca la unele din voi se faceau paralel cu cifra,la noi nu.Maine urmeaza sa treaca la C mare,si la mate la scaderi.
Avem de scris 3 randuri litera noua,apoi resul paginii,cuvinte cu litera si propozitii cu literele invatate.
hai ca nu aveti mult de recuperat,unde mai pui ca noi suntem si scoala vocationala si oricum mergem mai incet,ca au multe ore in orat,ca mai sunt si 4 de specialitate.
georgiana.david spune:
S-a revenit asupra deciziei de a se invata maine. Ne-a spus doamna invatatoare ca s-a anuntat la TVca va fi liber in scoli si atunci e musai sa le dea liber deci iar o zi de vacanta
otau spune:
Noi am inceput scoala de saptamana trecuta.
Acum a ajuns la e mic de mana si la cifra 7.
A dat mai multe teste la matematica si la romana.
Pentru o perioada de timp (probabil pana la vacanta de iarna) nu mai fac sport, abilitati practice si educatie plastica.