Aspirante optimiste (162)
Raspunsuri - Pagina 8
dandana spune:
pup pe toata lumea, asa in viteza!
am citit ce ati mai scris
multam cui s-a oferit sa caute tinctura de maghiran, tocmai asta e ca nu exista sau eu nu am gasit la nici-un producator
la mine tocmai ce s-a incheiat perioada propice, fara stimulare, monitorizare, doctor, pastile, doar ceai de napraznic, vitamine si ceva mai multa activitate ca de obicei
luna asta mi-a reusit programul!
pt cele interesate, trecidul e FFFFF bun, chiar si pastile, ca eu de la stimulare nu m-am mai reparat la capitolul mucus
daca stie cineva cum opresti parul sa cada de la clomifen sa-mi dea de veste, dar pana chelesc de tot
gata, pup!
simonette spune:
Pup si eu fetele toate pe amandoi obrajorii
Martha,bine ca s-a terminat totul, dar, cum sunt trompitele?
diciu spune:
PUPICI TUTOROR!

n-am mai intrat pe aici de mult...sunt mai putin optimista de o vreme incoace...cu toate bolile ce le-am capatat eu si sotul meu...dar optimista inca am ramas o tzara...
...si n-am putut sa nu intru sa va salut pe toate
si va tzuc iara dulce

anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
tumpi spune:
dandana vezi ca poti inlocui tinctura de maghiran cu tinctura de laba gastii.
si azi am trecut prin fata pe la tine si tare as fi vrut sa intru sa te salut,dar imi era ca esti ocupata.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
lauricipani spune:
plictisita.....m-am saturat sa stau in casa si mai am 10 zile...
Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
martha78 spune:
Tumpi, Vale, Simo trompele si uterul sunt bune, dar ce folos ca mi-a zis ca dupa sarbatori sa sun sa-mi faca laparo
si eu care credeam ca am scapat...nu prea am inteles de ce vrea sa-mi faca, mi-a zis ceva de niste aderente, varice...sincer nu am mai auzit pana acum de varice pe acolo 
Flori, nu mai sunt asa curajoasa, poate mai mult inconstienta; ma gandesc acum unde mai imi face si laparo daca mai am deja o taietura?
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
tumpi spune:
neata la toate fetele si cate o
si un
- ic
martha, nu te speria de laparo, fiinca nu v-a fi o operatie normala, ci doar 2 sau 3 punctulete pe unde va introduce camera( o gaurica pt fiecare ovar si daca e nevoie unu in dreptul buricului)
Oana T bine ai venit printre noi si iti doresc sa treci repejor la
.Spune-mi te rog numele de botez ca sa te trec pe listuta si spune-ne mai multe despre tine
u
o zi buna va doresc
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Tabitha spune:
Fetelor, am mare nevoie de ajutorul vostru intr-o problema spinoasa.
Mie mi-a venit ciclul sambata seara, pe 22 oct. De fapt a fost o scurgere rozie. Duminica si luni au curs doar cateva picaturi, asa ca sa nu zic ca nu am ciclu, dupa care marti am avut ciclu normal, pana sambata. Pentru mine nu e un lucru anormal. Asa mi se intampla in fiecare luna. Problema este ca dr. m-a chemat la ecograf in ziua 11-12 a cm. Cand sa consider ca a fost prima zi a cm? Dat fiind ca trebuie sa vin la Bucuresti de la circa 400 de km distanta pentru a face ecografia, nu as vrea sa gresesc ziua...
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Azi ar trebui sa sun ca sa ma programez si nu stiu pentru care zi sa fac programarea.
Va multumesc mult.
Tabitha
tumpi spune:
Tabitha, consideri prima zi a ciclului marti,
bafta multa la eco