Aspirante optimiste (162)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Hai ma lachi,daca dau un suc,imi gasiti si mie un loc,ma bagati in fata eventual,peste rind,se poate?
dana,tinerica din ce punct de vedere
Mi,...nus ce sa mai zic.....o sa vad eu!oricum,deocamdata nici o speranta sa-mi faca omu spermograma,ca pleaca la 6.30 si vine pe la 7.30-8...

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Vale,si eu speram sa fiu o mamica tinerica,dar...(si eu ma apropii de 30 ani).

Martha ma bucur ca ai trecut cu bine de HSG.Trebuie sa recunosc faptul ca sunteti curajoase.Eu is speriata rau tare de HSG-ul asta

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Flori nu ai de ce sa te sperii,nu-i asa un capat de lume.La inceput si eu mi-am facut griji,ca doare,ca nus ce,da in final chiar nu m-a durut,am simtit asa o jena sa zic!Bine ca prima oara am facut un spasm al colului si nu a intrat nici o picatura de substanta,asta e alta treabadaca faci fiv,oricum nu mai trebe sa-ti faci hsg...

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Da,Vale,pai de asta am si ales fiv din start.Dr.mi-a propus(mai reticent,ca cica sansele sunt muuult mai mici)inseminare,dar i-am spus clar ca eu HSG nu fac,asa ca vreau direct fiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Vale am luat maca 1 tableta de trei ori pe zi.Am inceput din prima zi dar vroiam sa iau de cand e luna noua si a coincis cu prima zi.Tratamentul se face 3 luni eu nu l-am respectat.Am luat o luna si gata.Cutia de maca pe care am lut-o eu avea 100 de tablete deci ajungea o luna.Cand am luat maca am luat si branca ursului in paralel.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

flori,te-ai hotarat unde faci fiv?faci in Islanda?acolo cat costa?cum e?
asi,mersicacu m-am gandit sa ma uit si eu la pozele talesi v-am vazut,sunteti niste frumosi!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Observati in ce verva sunt da?si n-am baut nimic,pe buneda cine ma cunoaste stie ca eu asa sunt in realitate,spaaal la varza cum s-ar exprima plastic cineva...astept sa ninga si d'aia!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Vale aici fac fiv,ca nu are rost sa ma complic sa-l fac in ro.Prefer ca atunci cand vin acasa sa ma bucur in totalitate de concediu.
Ce sa zic?Daca astia o sa sa poarte cu mine la fiv cum s-au purtat la consultatii,pai e super bine.Mie mi-e cam teama de protocol(nu prea am facut injectii la viata mea-multumesc Domnului-si cand ma gandesc cam cate o sa fac...),dar incerc sa-mi inving teama gandindu-ma ca daca rezultatul este cel dorit..
Tu unde vrei sa faci fiv?la ce dr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

nu mai pot..si capul ma doare ufff

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

ufff,Liana,imi pare rau,iubita .Tu esti dupa inseminare,nu?a cata zi?

fata bolnavioara

Mergi la inceput