Aspirante optimiste (162)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Salutare de la mare!!
Ufff ieri am avut o zi de alergatura prin oras cu diverse treburi si am ajuns la birou obosita franta.Azi e mai bine putin cu toate ca am o gramada de lucru.
Azi trebuie sa ma duc sa-mi iau sacul de plante pentru de .Cum aflu ce plante sunt prin sac va scriu si voua.
Liana, unde te vezi , ca mie mi se pare ca esti foarte bine si nepotii sunt niste dulci , mai ales fetita, ca eu am ce am cu fetitele
O sa incerc sa mai pun si eu niste poze din concediu , asa mai noi
Mihaela , din pacate nu stiu ce sa-ti zic de analizele tale

Va pupacesc pe toate

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zamfir.mel spune:

multumesc mult pentru raspuns.am s-o iau pe naturiste si apoi o sa vad ce se va intampla.toate fetele

mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

helau,helau
Liana,io nu te vad!unde esti???
Am si eu o intrebare:cum iau Maca?

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Vale eu am luat maca 1tableta de 3 ori pe zi.Era cred ca de inovatics.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Multumesc fetelor, pentru incurajare si sustinere!
Am scapat si de HSG, m-a si durut, dar a trecut repede...ce nu inteleg e de ce sangerez continuu? asa ati patit si voi?

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

martha si ce ti-au spus dupa HSG, cum sunt trompitele?
sangerarea este abundenta sau sunt doar mici pete?
e posibil sa-ti fi zgariat colul si de aici sangerarile.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

sarumina asi!in fiecare zi,cat timp,explica detaliat,ca pentru prosti
martha,bine ca ai scapat,eu una nu am singerat decat fooooarte putin,asa ca nu stiu la tine ce si cum....
cum sunt trompele?e totul ok?

eu una sunt dezamagita,am citit ce a scris Mura despre Mihalache si Matei,nu-s ce sa mai fac.de cate ori zic,ma duc la ala,fac,dreg citesc cate ceva naspa de respectivul sau se intampla ceva si dau peste cap totul....cred ca nu o sa mai fac nimic,iau Maca ii dau si domnului din nou brinca si cand oi avea banii incep procedurile de fiv si am terminat balciul,asa nu se mai poate!
stau si stau prost,maine,poimaine fac 30 de ani si bb ioc,o sa fiu o baba cu bb si mor de ciuda!
pup iu all!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Mai pardon, Vale!!! Locurile de "baba cu bebe" sunt rezervate pentru altele! Si sa stii ca nu avem locuri vacante...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Lachi subscriu la ce ai zis tu!
Vale dar tinerica mai esti!!

Va pupacesc , ca ma car acasa si la 7 ma duc sa-mi iau sacul, poate asta o fi sacul lu'Mos Craciunsi de sarbatori cine v-o da vestea buna , io.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

vale, intotdeauna parerile sunt impartite! niciodata n-ai sa auzi dintr-o suta de oameni sa spuna toti acelasi lucru. vezi-ti mataluta de ale tale si nu mai apleca urechea pe colo colo.
mie matei mi-a placut foarte tare...dar nu conteaza asta..ci ceea ce simt tu!

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput