In Italia (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

'Neata!

Irinuco aparusi pina la urma. Nu mai iesi in camasa afara chiar daca e cald, raceala sta la usa gata sa te inhate. Sau macar sa ai ceva la git ( eu dau sfaturi care umblu "belita" la git si in miezul iernii de cind am venit aici - eeeee acasa in Romania era altceva ma infasuram in cojoc cu gluga in cap parca eram sosita de la Polul Nord).
Eu ma duc acum sa vad filmul pe care l-am inregistrat aseara ( ala de pe 2 - cu vizitatorii ) sper sa fie ceva de capul lui ca prea mi-am facut mari sperante . Apoi ca in fiecare zi ceva curatenie, ceva de mincare , ceva mai mult internet si un ochi la tv - dar nu prea mai merita s-au cam prostit in ultima vreme ...
Eu nu m-am uitat miercuri la insula dar joi dimi eram moarta de curiozitate si am intrat pe net sa vad ce s-a intimplat . Am fost foarte fericita ca au aruncat-o afara pe Arianna ( Doamne ce rea m-am facut !!!! dar tare ma enerva femeia aia ... cu toate ca pina la urma daca ii faci o mica analiza de "psiho-pupu" te ia mila pentru ea : super complexata ). In rest si mie imi place de Lory, imi placea dinainte de insula ... o femeie tare echilibrata pentru cite a "tras" la viata ei.. deeeee BALANTA .. se vede. Imi placeau si cei 2 ultimi naufragiati : pt Maurizio ma bucur insa ma distra si celalalt, cam plecat cu pluta el dar tareeeeeeee simpatic ( am cunoscut si eu unu' ca el - sunt inofensivi - doar gura e de ei ...).
O zi buna va doresc fetelor...
ps
cititi aici ca sa va distrati un pic ( cind aveti timp liber ):
http://www.romania-italia.net/topic.asp?TOPIC_ID=7870&FORUM_ID=16&CAT_ID=6&Forum_Title=La+taifas&Topic_Title=50+de+motive+pentru+care+e+minunat+sa+fii+barbat

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Bonjurica,
Ce fac fetele?
Eu am un somn, n-am dormit bine ca s-a tot trezit Andrei peste noapte si ma durea capul de fiecare data... Probabil ii iese vreo maseluta. Bine ca e vineri. Desi maine am de facut o multime de treabaintre altele si sa merg la scoala la Theodora ca avem colocviul individual. Sunt tare curioasa ce imi vor spune, cum se desfasoara.
Vad ca va uitati la Insula, eu nu am ce sa va spun ca nu o urmaresc, cred ca e si destul de tarziu, la ora aia incep operatiunea 'culcarea', ca la noidureaza mult, ne spalam pe dinti, ii citesc fetitei, astept sa adoarma, apoi il iau pe Andrei si il adorm si pe el. El e tare dragalas, se joaca cu toti, dar cand e sa adoarma o vrea pe mami, sa se bage cu nasu-n pieptul ei. Altfel face mare scandal, chiar daca e obosit.
Cri, sa ne spui cum e filmul. Eu bineinteles n-am reusit sa-l vad.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Nici eu nu am apucat sa -l vad in dimineata asta ... am curatat pe aici ( si mie curatenia nu imi place .. deci am pierdut o groaza de timp... ), acum m-am pus pe framintat piine dupa o reteta noua .
Dar vine el week end-ul ...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Noi tocmai am terminat de mancat, Ale se invarte cu o chifla prin casa, iar eu profit de cele 3 minute libere spre a va saluta. Dupa servici am hoinarit, tot cu Ale, prin centru, am cumparat o masinuta si baloane colorate, apoi am fost la bar unde am baut eu un cappuccino (il ador!), iar el a mancat o ciocolatica in forma de umbrela (o adora!). Apoi ne-am intors acasa.
Apropo de ce zicea Nicoleta despre Andrei, lui Alessandro ii place sa adoarma cu manuta lipita de... gatul meu; si-mi spune, cu ochii carpiti de somn, "mammi, abbracciamoci".
Cum era painea, Cri?
Pe maine, dragele mele.

IriAle

Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.

Mergi la inceput

Buna dimineata !
E simbata dimineata URAAAAA ... a mai trecut o saptamina si ne apropiem tot mai mult de Craciun . Parca nu mai am rabdare, sunt mai rau decit copii . Vreau sa "fac bradu'" chiar daca al meu e gata ornat ... E micut dar frumusel ... Mie mi-au placut mereu brazii mici insa desi -desi , in comparatie cu frati-miu care isi alege mereu cite o prajina de brad pina in tavan . Cind eram acasa imi alegeam bradulet din piata Amzei numai acolo gaseam pe gustul meu, max . 1.50 m si bogat de abia reuseai sa bagi mina printre crengi . Imi pare rau ca pe vremea aia nu eram asa "bolnava " dupa facut poze cum sunt acum si deci nu am nici o poza cu bradutii mei . Mama mea avea un obicei: in fiecare an cumpara cite un ornament de brad asa incit aveam acasa globulete sau cine stie ce minune nu doar de cind eram noi mici ci si de cind era ea copil. Acum si eu vreau sa fac la fel chiar daca bradul meu e gata ornat imi voi cumpara cite ceva in fiecare an pt ca poate cine stie in un viitor nu prea indepartat ( sa speram ) va veni si la noi in casa barza si atunci va trebui sa facem un brad "adevarat" - iar bebe va sa aiba globuri de spart ( cum spargeam si noi cind eram copii). Voi cind ornati bradul? Eu imi amintesc in Romania il ornam in primele zile de vacanta de iarna adica 21 decembrie parca . Aici lumea se pregateste mai devreme cred ,anul trecut am pregatit casa pt Craciun dupa Sf Lucia ( 13 dec) imi parea un pic cam devreme dar al meu sot zicea ca asa e obiceiul ( oare???? ).
Cam asta ...
Am facut piinea ieri: e meseriasa!. Asta va ramine reteta pt ca imi place de innebunesc , seamana cu piinea pe care o mincam cind mergeam in vacanta la Blaj , si nici nu e greu de facut m-am speriat eu degeaba . Are o crusta buna si crocanta si un miez frumos si moale. O sa fac poza !!!
Week end placut !!!!!!!!

Cristina

Mergi la inceput

Noua nu ne trebuie poza cu painea, ci pachetel la posta cu painea calda si adevarata inauntru!!!
Noi, acasa in Bucuresti, impodobeam bradul tot asa, inspre 20 decembrie, nu intotdeauna il gaseam frumos si bogat la piata, dar bucuria era mare indiferent de aceste detalii. Cateodata tata, prin prietenii sai de la Vatra Dornei, primea brazi minunati, maiestosi, inalti cat casa.
In Italia bradul il impodobim mult mai devreme, spre imensa mea bucurie, adica exact pe 8 decembrie, si ramane in casa pana pe 6 ianuarie. In ultimii ani am cumparat unul artificial, frumos, pare adevarat, ii lipseste doar parfumul. Si stiti de ce? pt ca in oras nu se gasesc brazi brazi, ci numai pini, iar mie pinii nu imi plac. Asa ca il avem pe acesta. Anul acesta pe 8 nu voi fi acasa si nu stiu daca Ale va vrea sa il impodobeasca oricum sau va prefera sa ma astepte pe mine, vom vedea.
Am pastrat, din globuletele din copilaria mea, un om de zapada din sticla, cred ca aveam vreo 7-8 ani cand am fost la Materna (Cristina stie la ce ma refer, si am cumparat mai multe globuri printre care si pe acesta, aveam cred doua, unul s-a spart, iar pe celalalt l-am luat cu mine aici si are locul sau de onoare in brad.

In rest... cu gandul la Craciun si braduti ca in povesti, afara tot in camasa merg, caci e cald cald...

Va imbratisez cu drag.

IriAle

Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.

Mergi la inceput

Zici "matale" ca nu vrei poza cu piinea ... eu zic ca pina una alta ia de admira ca sunt asa de mindra de o sa pocnesc... deci http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=6392&st=400
( eu sunt aspiranta mamica ... )
si ca sa va zapacesc de tot am pus si fursecurile cu gaura salvate de la gura omului meu:
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=6514&st=40
dupa ce am facut fursecurile lipite mai aveam niste inimioare pline si am pus bucatele mici de rahat verde si rosu care impreuna cu zaharul alb formau tricolorul italian ... am murit de ris ..nici daca ma chinuiam sa fac biscuiti patrioti nu reuseam .

Irinusa sa stii ca eu ma refeream la brazii cumparati "din banii mei " adica in ultimii ani cam prin 1996-2002 . Cind eram mici imi amintesc cu groaza cozile pe care le facea mama la piata sau la aprozar unde se vindeau brazii si daca nu reusea sa cumpere unul mai de Doamne ajuta ne cumpara tata vreunul mai scalimbaiat. Lui i-a lipsit mereu simtul estetic si din cauza asta nu avea APROBARE de la mama sa cumpere decit in caz de extrema urgenta . Macar sa fie brad ca molizii aveau "interdictie " in casa pt acele pe care le lasau dupa 2 zile pe covor si pe care noi le tiram dupa noi prin toata casa . Eu am lasat acasa toate globurile mostenire nepotelului meu insa acum ma gindesc la primul drum sa imi aduc si eu macar unul mai de suflet. Si noi avem niste ceva ca niste maimutoi nu am reusit sa intelegem ce sunt cred ca niste oameni mai stilizati : un el si o ea ... pe care i-a cumparat mama pt noi in primii ani cind ne-am mutat in Dr. Taberei - de la Moghioros insa .
Auzi ai putea sa faci bradul inainte sa pleci daca vrei ce e 6-7 ce e 8 decembrie... pt 2 zile ii faci o bucurie lui Ale.
Si la noi a venit iar primavara azi am iesit afara in pulover . La tine acolo eu imi amintesc ca eram la inceput de decembrie ( in luna de miere .. poate si d-asta aveam calduri ) si umblam in tricou cu mineca scurta ( de vara ) iar la Portopalo di Capo Passero am facut si baie.

Cristina

Mergi la inceput

Cri Cri Cri, m-am uitat la poze, painea aceea m-a dat gata, dar si fursecurile, esti o comoara la casa omului!!!!

Plecarea mea e pe 5 dec, asa ca ma gandeam ca e devreme pt brad, il vom face pe 10, imediat ce ma intorc. Asta daca nu il vor impodobi ei doi intre timp.

Mai vorbim. We frumos.

IriAle

Mergi la inceput

HEHEHE ... bine ca am facut poze ca acum n-a mai rmas nimic.. parca au trecut termitele .
Cred ca vor impodobi ei doi braduletul anul asta si cind vii tu doar sa pui steaua in virf si cadourile dedesubt . Adica partea cea mai importanta ...
Pe luni dimineata fetelor !
Week end placut....

Cristina

Mergi la inceput

Nu-i frumos sa stam pe pagina a doua, asa ca va urez o zi splendida - aici iar a dat primavara peste noi! - si sa scrieti mult si frumos, caci eu o sa cam lipsesc saptamana asta, dar de aruncat o privire pe aici tot o sa arunc.
Va pup.

IriAle

Mergi la inceput