In Italia (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Si eu cred ca o camasa alba, aparent sobrie, dar cu o "deschidere" un picut sexy este indicata in orice ocazie. Combinata cu un pantalon care cade drept si pantofi sau, daca vrei sa fii mai chic, cu unul pana la genunchi si cu cizmele tale cele noi.
Dar daca or veni toate in rochie lunga? sa speram ca nu.
Eu vorbesc si sfatuiesc, dar inca nu stiu ce soi de petrecere o fi asta de la Londra si deci ce anume imbracaminte sa imi iau cu mine. Astept vesti de la prietena mea, caci altfel sigur le apar alora acolo cu blugi!

Ne pregatim de cina (desi cu tonele de mancare de azi la pranz, ar fi cazul sa ma abtin in seara aceasta...)

Va pup, pe maine.

IriAle

Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

'Neata !

Eram curioasa sa vad ce raspunde Iri. Eu nu cred ca vine careva in rochie lunga. Dar vrem detalii : adica cam pe la ce ora se petrece evenimentul: dupa-amiaza sau seara tirziu ? si este in sediul firmei , la un restaurant sa zicem obisnuit , unul de mari fitze, intr-o locatie inchiriata special de tip foaierul teatrului Scala , vreun palat mai misto,o sala intr-un mare si luxos hotel sau intr-un bar? In functie de ora si loc te orientezi . Oricum fusta eu as scoate-o de pe lista din start. La pantaloni negri chiar daca restul vine imbracate in rochii lungi tu poti asorta o bluzita eventual fara mineci dar nu decoltata de data asta din un material deosebit ceva mai incarcat , cusut pe toata suprafata cu margele sau paiete sau care sa faca ape -ape ceva de seara .. care sa urle eleganta ...iar pe umeri pui matale un sal negru de casmir sau matase grea . Mai exista varianta rochita neagra simpla pina la genunchi fara mineci dar nu prea decoltata sau cu mineca scurta sau trei sferturi ... simpla simpla care merge asortata cu un sal rosu -inchis sau verde - culoarea bradului- ca d-aia e Craciun ( fiind petrecerea de craciun rosu si verde ar tb sa fie culorile serii ). Irinuco vezi ca o rochie in genul asta iti merge si tie cu toate ca mai mult ca sigur petrecerea ta va fii in blugi sau cit mai in stil MTV ... pantaloni pina la genunchi , cizme, un maieu cu bretele cit mai "shuchiu" sau o camasa sexoasa in cazul tau nu alba sau daca e alba nu simpla si bijuurile care tb sa faca toti banii ... ori numai cercei, ori bratari ori ceva la git deci doar numai una dintre ele dar puternic exprimate ( adica 10 bratari toate pe o mina, sau o pereche de cercei mari atirnatori cu pietre ... ) .
Scuze daca v-am zapacit asa de la prima ora dar eram in "vena creativa" hahahahhh ...

Ce mai faceti voi ? Azi e sarbatoare mare ... Eu nu fac nimic, poate ceva dulce mai tirziu in rest azi pauza ... O sa ma apuc sa caut retetele pe care vreau sa le fac de Craciun si sa le scriu frumos pe hirtie ( a se citi :printez)si apoi sa fac o lista de "necesar de materiale " ca sa stiu ce trebuie sa cumpar special pt ele ca eu sunt cam bezmetica de cite ori ajung la magazin uit cite ceva. De obicei inventez pe urma si modific planurile pt ceea ce gasesc in casa dar de data asta nu pot risca ... ca ma fac de kkao, asta pt ca din praji pe care le fac vreau sa duc cccccc cadou cumnatei cind mergem la masa acolo.

Cam asta la prima ora a diminetii ... mai ne "auzim " azi !!!! ( nu scapati de mine asa usor ) .

La multi la GABRIELE, GABRIEL , MIHAI SI MIHAELE daca aveti in familie ( sau sunteti chiar voi .. ).

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele!
Stati cumva vreuna din voi in sud,in zona Bari?trebuie sa gasesc un bilet de avion buc-bari si tot ce am gasit a fost cu alitalia si este fro 550Esi atatia bani nu merge!voi cu ce va duceti,stiti oferte ceva sau alte companii care au zboruri pina acolo?
si fara escala daca se poatede fapt..cam neaparat fara escala!
sarumina!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

VALENTINA uite aici pagina companiei club air
http://www.clubair.it/default.asp?corpo=home
e un fel de charter al taromului .. nu are preturi f mici dar nici ca alitalia . E o cursa directa .... bucuresti otopeni- bari . Vezi ca pentru clubair iti poti cumpara biletul si prin agentiile de turism din romania nu tb sa ai tu carte de credit si sa-l cumperi on-line de pe net.

mai exista bucuresti baneasa - napoli cu MYAIR ( asta in situatia in care ai pe cineva care sa vina sa te "recupereze" de acolo)
http://web4.myair.com/docs/cust/it/map.shtml

sau bucuresti -roma prin blue air
http://blueair-web.com/

In rest direct Bucuresti - Bari e numai Clubair-ul ..

intra pe www.romania-italia.net si intreaba acolo fetele si baietii care stau in zona Bari ... sigur cineva iti va raspunde sunt toti foarte draguti si amabili, dornici sa ajute atunci cind au posibilitatea . Iti vor da cit mai multe amanunte ( pret , de unde poti cumpara biletul ... agentii) tot ce poate nu gasesti pe pagina lui club air .
Bafta multa !!!!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

multumesc mult cristina.la blue air m-am uitat si eu dar nu vreau pina la roma,vreau la bari si de acolo la Foggia cu masina.ma uit acum pe club air!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Buna dimineata...
Eheeee, chiar ca vena creativa, Cri...
Aseara am vorbit la telefon cu prietena mea din Londra, eram ffff bcuroase amandoua, caci practic nu ne vedem de... stai sa ma gandesc...multi multi ani, poate mai mult de 5? Of, Doamne, chiar atatia??? Ea are 2 gemeni, Horia si Martin, nascuti de S.Alessandro (hahaha), au implinit 2 ani. Ma gandeam sa le duc copiilor 2 puloverase frumoase, made in Italy, ori Io Bimbo ori Iana, iar celor mari (dar cred ca le vor manca si cei mititei) cateva chestii tipice din Messina: la pignolata, la pasta martorana si le paste di mandorla (le-am scris in ital. caci nu stiu cum sa le zic pe romaneste).
Eram sigura ca vei raspunde Valentinei, cu informatii despre zboruri.
Eu prefer companiile de baza, acum voi merge cu British, zbor direct Catania - Londra, si nici nu costa mult (184,00...cat cizmele pe care vroia sa i le vanda nenea ala din sat Nicoletei.

Sarbatoare mare azi, intr-adevar.

Va pup pe toate.

IriAle

Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Mai fetelor, m-ati terminat cu tinutele. Petrecerea e la 21, intr-un restaurant pe langa Bergamo. Nu cred ca vor veni in rochii de seara, din cate s-au vorbit mai toata lumea merge pe pantaloni negri, cu diverse combinatii in sus (camasa alba cu fir argintiu, sacou portocaliu ...)
Cri, ce gatesti de Craciun? Sa ne zici si noua ca poate ma inspir.
Ziceai ceva si de niste prajituri facute pe fundul tavii.
Irina, cum a fost ieri? I-ai luat ceva lui Ale de sarbatori?
Eu am probat-o pe Theodora cu treningul si ii e scuuuurt. Ii vine la glezne, iar manecile putin mai sus de unde incepe palma. Si doar i-am spus vanzatoarei ca e inalta. Ea, nu, ca e bun la 6-7 ani, urmatoarea marime e pentru 8 ani. S-ar putea sa fie prea lung ala, dar nici asa nu pot s-o trimit. Am sa incerc sa-l schimb.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

pai mai Nico nu mai zice niciodata vista copilei ca la astia tb sa stii tu inaltimea altfel uite te pacalesti ... tu nu ai intels ca "la donna italiana e piccola " eu nu zic de mine care sunt si grasa pe linga ca sunt inalta cit barbatii dar am o prietena slaba care a avut probleme cu lungimea hainelor si care a primit exact acest raspuns de la un vinzator "prostovan" in Ferrara . Si nu e ea vreo prajina sarmana 1.67-1.70 cred ca are dar e peste media lor. In plus alta observatie, asta imi apartine - poate e gresita - dar eu asa am tras concluzia ca aici femeile sunt mai cu picioarele scurte si lungi in partea de sus .. hahahh

Cristina

Mergi la inceput

Iri nu exista din rom la bari decit asta club air .. sau daca nu ceva gen malev sau alta companie dar asa va schimba la budapesta sau cine stie pe unde ... Club air nu e chiar low cost - nu iti inchipui vreo conserva zburatoare ca volare cu care am fost eu in Ro ultima oara - dar e mai ieftina ca alitalia care are preturi de te ia nebunia. Uite ex. graitor alitalia de la milano la new york fara escala ... 700 euroi de cap de " fraier " ( imi era frica ca imi vor pirede bagajele ca sunt celebri pt asta )... SAS milano - NY cu escala in danemarca ( aici includem si pierderea bagajelor hahahh ete cine mi-a facut bucata ) 350 euroi de pers ....
Iri buna ideea cu puloverasele ... pt baieti .. si dulciurileeeeeee mmmmmmmmmmm... ( sa iti dau si adresa mea ..hahah ).

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Da, e mare sarbatoare, iar e ziua lui fi-miu (Mihail-Andrei), dar am promis ca nu-i iau nimic, ca Theodora mi-a zis ca nici ei nu i-am luat de Sfanta Marie (ea e Maria-Theodora). Asa ca diseara -un tortulet sa-l mancam in familie si gata.
Dar nu va spun ce-a sarit tot ea cand a auzit ca nu-i fac cadou lui Andrei, sa-mi spuna ca oricum, ea tot ii ia ceva.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput