Hurghada

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carm3n spune:

Buna fetele!
Am citit toate recomandarile voastre si am vazut si fotografiile. Multumesc pentru raspunsuri.
Am fost in weekend la 2 agentii de turism, recomandarea lor este Hilton Long Beach,la prima agentie am gasit o doamna foarte draguta iar la a doua care teoretic este cea mai mare agentie de turism specializata pe excursii in Egipt am gasit o doamna acra care ne-a trimis acasa cu inca un catalog ( aveam unul de la targul de turism! ) si ne-a "recomandat" sa mergem acasa si sa vedem de ce buget dispunem si apoi "sa o contactam la un telefon, sa nu ne mai deranjam sa mergem pana la agentie!" :) ). Cand am plecat de acolo mai mai ca nu ne mai venea sa plecam nicaieri :), nici nu stiu cum de am "indraznit" sa o deranjam :).
Sper sa am si eu amintiri si fotografii la fel de frumoase cum aveti voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscot spune:

eu am stat la desert rose anul acesta in aprilie. pot sa spun ca mi-a placut foarte mult! am avut un circuit si am stat si in staiune. el gouna merita!!!
excursia am luat-o de la www.karatravel.ro
daca vrei detalii, spune-mi.

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscot spune:

eu am stat la desert rose anul acesta in aprilie. pot sa spun ca mi-a placut foarte mult! am avut un circuit si am stat si in staiune. el gouna merita!!!
excursia am luat-o de la www.karatravel.ro
daca vrei detalii, spune-mi.

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Carm3,si noi ne facem anul acesta revul in Hurghada.Vom sta la Charm Life Paradise Resort.Ar fi frumos sa ne intilnim,te-ai hotarit la ce hotel vei sta?

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carm3n spune:

Buna fetele!
Piscot, merçi pentru amabilitate,mi-ar face placere sa-mi povestesti tot ce vrei tu.Scuze ca nu am mai intrat pe aici si nu am raspuns mai repede. Am fost la mai multe agentii, dupa cum se stie cea care vinde excursiile in Egipt e Calibra dar noi am luat din alta parte pentru ca acolo nu ne-a placut cum am fost tratati de cum am intrat pe usa si zau ca nu suntem snobi.
Anky, noi am ales Hilton pana la urma, am oscilat intre Makady Bay si Hilton Long Beach dar am fost la mai multe agentii si toti ne-au recomandat Hilton, probabil ca voi afara aveti mai multe optiuni ceea ce e super.
Mi-ar face placere sa ne intalnim, noi mergem in perioada 26 Decembrie - 9 Ianuarie, imi poti scrie daca vrei. M-am uitat pe poze, super! Daca vrei iti trimit si eu poze ca sa ne recunoastem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmyna spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

Eu am petrecut revelionul in Hughada. Am stat la hotel Desert Rose.Este chiar frumos hotelul. Are si celebra laguna unde e un bar ale carui scari dau direct in mare....Poti sa vezi 2 poze de la hotel in albumul meu...

Corina
Albumul meu

draga brave girl
am fost si noi in luna de miere in hurghada si am stat si noi la desert rose..
citind mesajul tau imi aminteam cu placere de luna iulie a acestui an..a fost ca in paradis...si speram sa mergem si la anu tot akolo
te pup si scuze de deranj..

http://photos.yahoo.com/crista_222000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Noi am stat la SUNRISE EL PALACIO RESORT in august 2005, a fost super , vezi foto.Am vrea si anul acesta dar alt hotel si poate chiar si alta statiune.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Rog si eu fetele care au fost pe-acolo sa-mi zica ce perioada cred ele ca e cea mai recomandata pentru a merge in Egipt: de revelion, in ianuarie-februarie-martie...sau in mai-iunie? ca in iulie-august inteleg ca e mult prea cald. Deci as vrea sa se poata face plaja si baie in mare, dar sa fie totusi 30 grade, adica nu 20-25...dar nici 40-45? Nu stiu daca m-am facut inteleasa...

Laura si bebitele: Bianca (aproape 7 ani) si Ramona (3 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Laura , de ex. azi in 7 apr. la Cairo sunt 30 grade , iar pe seara 21 grade , la Luxor , azi peste zi au fost 34 grade , iar pe seara 23 grade.
Intre mai -septembrie e sezonul fierbinte , iar sezonul "rece" intre noiembrie si martie.Probabil aprilie si octombrie sunt cu temp. medii.

The climate in Egypt is generally very hot in summer, but with big differences between the northern parts and southern areas. Winter is generally warm. Average summer temperatures can be up to 41ºC in the south, but it average 5-10 oC less in the north. Average winter temperatures are between 13 oC in the north, and 21 oC in the south. Cairo, the capital, is in the middle of these two extremes.

Sper sa-ti fie de folos.Ca sa fi mai sigura , du-te la o agentie , cere un catalog cu oferte de hoteluri si statiuni si acolo iti arata temp. care sunt de obicei in fiecare luna din an.
Numai bine.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Irlandeza, eu as vrea sa mergem acolo unde ai fost tu (ti-am zis ca mi s-a pus pata pe hotelul ala ), sau o combinatie intre acolo si 1-2 zile la Piramide (vrea sotzu') si eu as vrea si in Sharm-el-Sheikh vreo 3-4 zile (dar nu stiu distante, posibilitati...). Oricum pentru iarna-primavara lui 2007 e pe lista ...
Mersi pt lamurirea cu temperaturile...

Laura si bebitele: Bianca (aproape 7 ani) si Ramona (3 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput