Daniela Coros-stie cineva?

Daniela Coros-stie cineva? | Autor: gabriela 1969

Link direct la acest mesaj

Am fost saptamana trecuta la un medic homeopat,Daniela Coros.O stie cineva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

m-am tratat la ea mai bine de doi ani.....dar nimic nu s-a ameliorat din pacate....ba chiar am ajuns la cutit, de doua ori.....mi-a tratat mai multe, dar fibromul si vezica biliara tot le-am operat....

sincer, tipa mi-a placut la inceput, apoi a inceput sa devina superficiala.....si am plecat de la ea, m-am dus la alta, care mi-a placut destul de mult, dar tot nu mi-a rezolvat problemele.

trebuie sa incerci, in functie de afectiune, si metodele alopate!!!! si chiar terapiile pe baza de plante (tincturi, medicamente din plante, etc.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Sotul meu s-a tratat la ea timp de 2 ani ,fara nici cea mai mica ameliorare .
Nu ti-a prescris o gramada de remedii ,unele injectabile ?Sotul meu si le facea singur cu injectii mici de insulina .
Au trecut vreo 7 ani de atunci dar n-a uitat-o ,la inceput parea interesata ca apoi sa fie superficiala si neglijenta chiar .
Iusti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felimarin spune:

Buna,
Sunt cu fetita de o luna in tratament homeopat la dna Coros; cum spunea Stinu in mesajul de acum doi ani, am primit si noi injectabil pt raceli recurente. Intre timp, fetita mea a facut otita bilaterala, dar dna Coros spune sa continuam tratamentul, efectele se vad in timp,peste cateva luni. Eu am mers la dna dr la recomandarea unei alte mamici al carei copil a raspuns f bine la tratament, racelile s+au rarit f mult, nu a mai folosit deloc antibiotice. La noi vad ca este complet diferit. Cine s-a mai tratat la dumneaei, cu ce efecte, eu nu stiu daca sa continui sau nu, eventual sa merg si la un alt homeopat... Poate ma ajutati cu un sfat. Multumesc!

Mergi la inceput