posibila sarcina??

posibila sarcina?? | Autor: lavinai

Link direct la acest mesaj

buna tuturor

am si eu o nelamurite. ciclul meu nu este regulat (este intre 31 - 35 de zile), ultima menstruatie a fost in 25 septembrieiar acuma ma aflu in a 36-a zi si nimic, nici un semn ca ar vrea sa vina inafara de durerile de sani. intrebarea mea ar fi cand as putea sa imi fac testul ca as fie relevant? va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Poti face testul daca esti deja in ziua 36, iti doresc sa fie cum vrei tu.
succes!

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

am facut testul si a iesit negativ. ceea ce este mai ciudat e faptul ca acum 3 zile dupa contactul sexual am sangerat putin si aia a fost tot ( fiind in preajma zilei in care trebuia sa imi vina). a mai patit careva ssa? nu mai inteleg nimic..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Parca ma vad pe mine!
Desi eu am un ciclu regulat,desi in ziua in care trebuia sa imi vina ,a venit dar foarte diferit fata de obicei,adica culoare roz-maroniu si cantitate...sa zic 80% mai PUTIN.
Daca o menstruatie obisnuita tine EXACT 5 zile,acum dupa 2 zile de sangerare putina mai am pete foarte rar.Azi e normal ziua a 5-a,pana acum am facut 6 teste,toate negative,dar eu nu reusesc sa scap de sentimentul ca sunt .
Maine voi merge la doctor si voi sti sigur!
Am uitat sa spun ce eu cam de o saptamana urinez foarte des si uneori am senzatii de greata
Te sfatuiesc sa faci si tu un control,nu strica!
Succes!

Stefania si David 24.12.2004

Poze

Mergi la inceput

nu mai stiu ce sa cred. sunt total bagata in ceata........
tot citind ce a patit fiecare de pe forum, am zis sa pastrez si eu testul care a iesit negativ, iar a doua zi dimineata cand m-am uitat la el se vedea vag, foarte vag o a doua liniuta roz. ce sa mai cred?? plus ca dupa cateva ore mi-a venit si stopul!! ce inseamna a doua linie vag? mai e valabila daca apare dupa o zi? a mai patit cineva asa? va rog mult de tot sa imi raspundeti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Din pacate la mine nu a fost sarcina,am fost la doctor.
Si eu am tinut testele dar la mine a doua zi nu a aparut nici o liniuta.
Daca la tine a aparut,te sfatuies sa mai faci un test sau mai bine un control la medic.
Bafta si sa fie cum iti doresti tu!

Stefania si David 24.12.2004

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mist spune:

Din cate stiu eu, testele de sarcina trebuie citite la maxim 10 minute dupa ce au fost facute. Liniutele care apar mai tarziu nu sunt relevante, pot aparea din alte cauze. Deci cel mai bine ar fi sa iti mai faci un test si daca nu esti multumita nici cu asta, sa faci si unul de sange. Bafta multa si sa fie cum iti doresti!

"I am still learning."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

LAVINAI..ce s-a intamplat?Esti insarcinata sau nu?

http://community.webshots.com/user/zozela

Mergi la inceput

nu, din moment ce mi-au venit rushi... si totul a fost normal, nr. de zile, cantitate.... ceea ce m-a indus pe mine in eroare era faptul ca a doua zi a aparut cea de a 2-ua liniuta, adevarat f.f. vaga si dupa vreo ora mi-a venit stopul... ciudat, nu??
va multumesc la toate pt raspunsuri!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Lavinia stai linistita ca nu ai fost din pacate.A doua liniuta care a iesit a doua zi nu insemna nimic.Poate luna viitoare va iesi a doua liniuta cand trebuie.
Succes!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput