Nume ciudate (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am ras de l-am facut si pe sotul meu curios cat sa citeasca ce scrie aici. Si mi-a amintit de o fosta vecina a lui pe care o chema Pupaza. S-a maritat si si-a schimbat numele. Acum o cheama Prepelita.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

quote:
Originally posted by aissa

Am ras de l-am facut si pe sotul meu curios cat sa citeasca ce scrie aici. Si mi-a amintit de o fosta vecina a lui pe care o chema Pupaza. S-a maritat si si-a schimbat numele. Acum o cheama Prepelita.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Beton Aissa!
Eu cand faceam stagiu la Ginecologie am intalnit o tiganca care nastea si cand au intrebat-o asistentele cum o sa o cheme pe fetita a zis " Portocala"!Si Portocala a ramas!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Dar de Hot( cu "t" de la trompeta) si de Puf ce ziceti?Ambele sunt numele mele de familie....primul inainte de casatorie iar al doilea e cel actual.

Pupici!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena123 spune:

Am intalnit si eu un copil tiganus al carui nume era PARLAMENT.Nume cu greutate pentru bietul copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

quote:
Originally posted by pufymic

Dar de Hot( cu "t" de la trompeta) si de Puf ce ziceti?Ambele sunt numele mele de familie....primul inainte de casatorie iar al doilea e cel actual.

Pupici!

Ioana Puf, citindu-te mi-am amintit si eu de doua fete pe care le-am cunoscut:

Dora Pufulete si Nicoleta Parapuf

Come to the dark side: we have cookies!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Mi-am mai adus aminte ca am si eu un coleg pe care-l cheama Fundulea

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by elenash

este o profesoara la fac de chimie sectia chimie fizica pe care o cheamå kriza si din cate am inteles (nu mi-a fost profa) este foarte krizatå

Apropo de D-na KRIZA(Prof.Dr. Angela Kriza):Io una mi-am dat licentza cu ea......In februarie se implinesc trei ani de atunci si tot ma mai lupt sa uit episodul....Nimic din ce se spune despre ea nu-i legenda,eu ajunsesem sa nu mai suport sa tot aud pe la TV de : "criza afgana,criza economica,criza din guvern"...etc
Prima data cand l-am auzit pe Prof Baciu (nu,nu ne uitam ca oile la el ) spunandu-i pe nume am crezut ca rade de noi....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Si inca ceva: am avut un elev pe care il cheama Copil Bogdan care cand a implinit 18 ani a inceput sa simta ca nu i se mai potriveste numele...E student si nu suporta sa-i zica cate un profesor Domnul Copil!

Pe nasii mei de cununie ii cheama...Fam Meirosu!

Am avut o prietena in copilarie pe care o chema Pepene Ilinca! Acuma...D-l Pepene nu prea merita numele ca era slab ca un batz,in schimb d-na Pepene arata...corespunzator!

Iar pe prietena mea o cheama Maxim Roxana si e (dupa spusele elevilor ei) o profa de romana..."La maxim" !

Am vazut la televizor o razie a politiei intr-un cartier tiganesc unde au sculat in toiul noptii pe Termopan si pe sora lui Expertiza suspecti de furt si fals in acte!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

sora-mea avea o colega de liceu, de profesie model pe care o chema Corina... Pasarica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Simona, Pilipauteanu era la Energetic?
Apropo de nume, colegi de liceu:Brinza, Lungu maritat Taralunga, Mishu, Musuroi, Paragina, Secara, Soare.
In facultate am avut Iliescu Ion, in perioada mineriadei un prof fiind golan il lasa repetent si va termina sef de promotie un an mai tirziu.

mami de Aschiuta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58643 br / " target="_blank">O mina de ajutor pentru Elenalove

Mergi la inceput