Nume ciudate (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Poshirca si Litra, colegi de liceu de-ai fratelui meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by coral

Simona, Pilipauteanu era la Energetic?
Apropo de nume, colegi de liceu:Brinza, Lungu maritat Taralunga, Mishu, Musuroi, Paragina, Secara, Soare.
In facultate am avut Iliescu Ion, in perioada mineriadei un prof fiind golan il lasa repetent si va termina sef de promotie un an mai tirziu.

mami de Aschiuta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58643 br / " target="_blank">O mina de ajutor pentru Elenalove

La Chimie! Hihihi! De unde stii, de esti asa de aproape cu presupusul?!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

quote:
Originally posted by coral

Simona, Pilipauteanu era la Energetic?
Apropo de nume, colegi de liceu:Brinza, Lungu maritat Taralunga, Mishu, Musuroi, Paragina, Secara, Soare.
In facultate am avut Iliescu Ion, in perioada mineriadei un prof fiind golan il lasa repetent si va termina sef de promotie un an mai tirziu.

mami de Aschiuta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58643 br / " target="_blank">O mina de ajutor pentru Elenalove

La Chimie! Hihihi! De unde stii, de esti asa de aproape cu presupusul?!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Aproape, pe deal, la mate fizica-Bastilia, auzisem de el, dar nu am stiut iczat. Se pare ca suntem amindoua din acelasi orasel.

mami de Aschiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Nume ciudata aici: o familie are gemeni baieti. Mama ostenita dupa nastere nu are timp sa ii spuna asistentei cum ii va chema. Asistenta ii pune in patut si ca sa ii deosebeasca s-a gindit sa le puna o eticheta deasupra patutului cu "boy-A" si "boy-B". Asa le-a ramas numele: Boya si Boyb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Adrienne, exemplul tau mi-a adus aminte de bancul cu femeia care dupa o nastere cu probleme era inca destul de ametita si inainte sa le poata pune nume gemenilor, a venit frate-sau si le-a pus nume.

Cand a auzit ea ca frate-sau le pusese nume, s-a speriat teribil, fiindca stia ca tipul e un mistocar si se gandea ca si-o fi batut joc de copchii!

Asa ca o intreaba pe asistenta, cu juma' de voce:
- Cum i-a zis fetitei?
- Denise, raspunde asistenta.

Femeii ii mai vine inima la loc, ca Denise nu e tocmai un nume rau.

- Dar pe baietel cum il cheama?
Si asistenta raspunde:

- Denephew

Come to the dark side: we have cookies!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

hai ca acum am auzit si de Pasarica. Da am auzit si de dl Pasaroi, prenume, saracu...

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Vreti nume ciudate? Va dau eu cate vreti: Mama mea a avut un elev pe care-l chema Decebal Ipsilanti. Avea 3 surori: Renglota, Asfaltina si Anagrama. Pe resursadefun.ro am vazut o data 2 copii de buletin, unul pe numele Mariano Monamour Pop (primele doua erau prenume, desigur) si Bred Pit (scris chiar asa). La liceul unde am invatat eu, era un profesor de fizica pe care il chema Ianuarie Teleguta, iar la facultate am auzit de un profesor de la Litere pe care-l chema Napoleon Rata.

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Un fost coleg de generala, CIOCAN PAMFIL, din Clondiru (loc. in jud. Buzau). In 3 ani cat mi-a fost coleg, nu i-am auzit vocea. Era tuciuriu si... imbecil.

O fosta profesoara de chimie din liceu, d-na BUCEA. O aratare mica, urata si a dreaqu' rau.

O prietena, cu numele de domnisoara CIUDATU.

O familie din cartea de telefon BUNAZIUA. La care sunam cand eram copil si ziceam: "Alo, bunaziua, familia Bunaziua? As dori va rog cu dl./d-na Bunaziua!".

Kiki super- 26w
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

sora-mea a a avut un angajat pe care il chema Vandam Tarzan. Numele de familie nu il mai tin minte. Probabil numele de Vandam i-a fost dat de parinti si Tarzan de catre bunici...

Gabici
'I tried to sniff coke once...the ice cubes got stuck up my nose!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Eu am avut o colega Dulau Fulga si un coleg Racasan San.Sa ca imaginati ca, colega mea era de 1,85 si 100 kg.Cand vad reclama la laptele Fulga imi si imaginez cum baloteaza Dulau.

Mergi la inceput