Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Lali, ce poze frumoase ai facut! Imi plac toate pt ca sunt clare si imaginile luate de aproape. Cat despre pui, ce sa zic, e mortal cu ochisorii aia mari si albastri dar mai ales cu mutrizta lui sugubatza. Seamana mult cu tatal lui din cate mi-am dat seama. Se vede ca a luat bine in greutate. In poza cu farfuria si linguritza am regasit si obiceiul lui Matei de a-si baga labutza in papa. Si imaginile de la tzara sunt atat de pitoresti cu strabunica si tractorul... Bravo, felicitari ca-l cresteti atat de natural. Foarte bine ca l-ai pus si pe olitza.
Witchie, ti-am trimis pe mailul de yahoo 3 doc-uri cu retete.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Andrutza, ma bucur ca Simona e mai bine.

Oana, poate ii modifici tu lui Rayan. Dupa cantarul nostru are 10,5 kg iar dupa masuratorile noastre are 79 cm.
Acum ma framanta o chestie: acum cateva saptamani el avea putin peste 10 kg iar acum are doar 10,5. Nu e vorba ca e slab, el arata super, dar ma intreb de ce a luat atat de putin in greutate in ultimele saptamani.
Repet, nu as vrea sa fie deloc mai gras, dar, daca e altceva?
Trebuie sa ajung la Calapod sa ii facem niste analize.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Anda, si Rayan e cam plangacios zilele astea. Vrea mai mult in brate, nu putem iesi o secunda din camera ca incepe sa planga, il dor dintisorii care ies in grup, si tot asa.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Lali, eu nu pot vedea pozele.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Buna fetelor,

Karina - esti o draguta, am recunoscut expresii din Chisinau. Am dreptate? In legatura cu diversificarea, vezi ca daca citesti putin din urma am scris fiecare cam ce manaca copii. Ca fructe incepe cu mar, legume morcov si introdu cate un aliment nou la cateva zile.

Lali - esti o draguta , m-am distrat cu peripetiile tale. E clar, sunt mai inventivi decat ii credem noi.

Kita - intrebarea cu picioarele. Lasa copilul in pace, nu-i obligatoriu sa faca toti aceleasi lucruri. Nici la Maria n-am observat asa schema, dar nici ca-mi pasa, atata timp cat e toata ziua ca o zvrluga.

Crinuta - eu stiu ca incepand cu 8 -9 luni ei incep sa ia din ce in ce mai putin in greutate. Cred ca max 350 gr / luna e media. Dar la 10,5 kg e deja mare si poate trece printr-o perioada in care se va innalta si nu va mai lua in greutate, care este super ok pt varsta lui. Parerea mea e sa nu-ti faci griji doar din cauza asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Buna la toti!!!

Liviana ai putea sa-mi trimiti ceea ce ai selectat privitor diversificarea? Multumesc mult de apreciere. Insa toti zic ca Lucian seamana cu tata . Si in cazul dat eu ramin numai cu chinul .

Daniela ai dreptate, asa pozele spun totul.

Mergi la inceput

Avem poze noi!!!

Crinia, da-mi PM cu adresa ta de email.

Albume Matei

Mergi la inceput

Am uitat sa precizez ca albumul cel nou se numeste "8 luni". Linkul e mai jos.
Kita, am pus acolo o parte din pozele facute cu aparatul nstru cand ne-am intalnit in parc.

Albume Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Hello mamicilor!

Eu nu am intrat o saptamina, dar am recuperat un pic.

Am luat si eu iaurt campina(150g) si nu scrie ca e din lapte pasteurizat. Eu nu sunt de acord ca daca nu scrie, se subintelege ca e pasteurizat!
Kita faza cu ceasurile a fost super ....haioasa.

Fetelor o intrebare: Voi cind le taiati motul baietilor? Adica inainte sau dupa ce implinesc 1 an? Va intreb pentru ca aud tot felul de variante ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Crinia, bine ai venit in club!
Lavinia ma bucur ca ai reusit cu Matei in privinta facutului la olita. Pina la urma de care ai luat?
Anda ce face Irina? Sanatate multa.

Ixxi tot nu ai legatura? Au tre cut 2 saptamini....

Mergi la inceput