Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Gabi, asta da veste buna! Sa pot sa vin cu Andrei acolo...
Ai grija de Iustin, sa te faci sanatoasa pana ne vedem, si sa nu ia si Rebecca raceala;
Anda, imi tot amintesc cum imi spuneai la intalnire ca te trage Irina de par; Andrei isi trece degetele usor prin parul meu si zambeste incantat;
Am rugamintea sa-mi spuneti daca dintre bebelusii vostri sunt unii care inca nu si-au descoperit picioarele; Andrei nici acum nu se apuca cu mainile de picioare si nici la gura nu le-a dus absolut de loc si nici intentie nu are; il intereseaza in schimb degetele mele mari de la picioare (chiar daca am dres sau sosete groase :))

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

quote:
Originally posted by kita
Mona dar Mihai nu are in meniu si iaurt?
Nu, ca nu il prea vrea. Se scutura, indiferent de care iaurt ii dau. Dar mai incercam. Din alea dulci (gen Danonino) nu vreau sa-i dau momentan. Mananca insa branzica zilnic, ca aia ii place.

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Poze

Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Intr-adevar Crinia, Matei e baiat mare de acum iar eu ma mandresc taaaare mult cu el. Imi vine sa-l mananc cand il vad cu ce iuteala se ridica singur in picioare si cum patruleaza pe toate muchiile patului ca o ! Trebuie insa sa fiu f atenta cand se ridica de pe covor sprijinindu-se de masutza caci exista pericolul sa cada pe o suprafata mai dura. Ti-am vazut si eu flacaul, Crinia. E tare simpatic si seamana cu tine! Apropo de diversificare si alimentatie in general, eu am adunat de pe net o suita de retete cu papa pt copii (pe varste). Cine il vrea, i-l pot trimite pe email.
Gabi.i, pt tuse siropul de pin este excelent! Eu am folosit doar ceai din muguri de pin si tot a dat randament. In plus, ai putea incerca sa-i dai ceai de ceapa care e de asemeni f bun pt gat si tuse. Matei n-a facut mofturi cand i-am dat.
Maine o sa mai pun poze cu Matei sa vedeti ce frumos sta pe olita. Apropo, mie imi place sa-l fotografiez si nud. Voua nu va plac pozele astea? Eu le gasesc incantatoare.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Gabi.i daca nu mai alaptezi iti recomand calduros nurofen pt raceala si gripa. pe mine m-a pus pe picioare in 48 de ore.

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Ce m-a invatat papusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Liviana, eu vreau retete merci

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Ce m-a invatat papusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

GabiI, mie cind am racit mai nasol d-ra mi-a zis ca pe alaptare merge f bine Oscilococcinum si Redoxon (vit. C efervescenta), iti zic ca mi-a trecut excelent dar le-am luat pina la terminarea flaconului si una si alta. Redoxon e un tub cu 10 capsule vit C eferv. si luam cite unul dim intr-un pahar cu apa. a facut minuni. si nici n-am mai racit de atunci. apoi cum si pe sotul meu l-a incercat a luat si el un tub intreg si a fost f bine. e imp. sa termini tubul, adica 10 zile la rind sa iei. Sanatate multa!
spune-mi te rog unde se tine acest "club al mamicilor" si care e orarul ca venim si noi sigur! e tinut mereu de Culcer?
bine ca m-ati linistit acum cu iaurtul ca si lui Codrin ii place ff mult Olimpus asta si ma speriase Kita acum ca nu scrie pasteurizat. oricum o voi intreba pe dra de procentul 5% daca e prea mult sa stiu sigur.

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

noua se pare ca ne vor iesi f rpd si cei 2 incisivi laterali de sus... deja azi dim cind s-a trezit a cam scincit cu mina in gura si m-am uitat si ii vad ff aproape de gingie, acum am invatat ce inseamna asta de la primii de sus cum aratau inainte sa parga cu citeva zile. acum la primul somn al zieli i-am dat 2,5ml Calpol deja ca sa adoarma. mah, sa vad ca se grabeste baiatul meu cu dintii. de la 7 luni si acum la 8 deja avem 4 si in curind inca 2, adica 6. eu cred ca vrea sa pape mai rpd bucatele . i-am dat si eu aseara prima data brinzica perlute si cind i-am bagat o perluta in gura am vazut ca avea asa un inceput de mestecare, adica mi se parea ca chiar mesteca asa mai incet . ma rog si dupa aceea ma vazut ca brinza aceea Covalact are sare si m-am oprit. si i-am dat doar iaurt Cimpina, care nu-i place asa mult ca Olimpus totusi. azi ma duc cu el in Cora iar s amai luam Olimpus si carne de vitel, miine vreau sa-i dau prima data vitelush sa vedem ce zice. cit trebuie sa fierb la asta de vitel?

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Strunfita, vezi ca ti-am raspuns dincolo la intrebare, stii tu care!
Pai bine mai, eu incerc sa incurajez fata si tu ma faci sa rad? Frumos iti sade, n-am ce zice! In orice caz ai fost tare si m-ai distrat...

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Buna, tuturor.

Liviana, noi iesim la plimbare si daca e mai frigut, important e sa nu ploua sau sa nu fie umezeala mare. Acum cateva zile eram afara la 5 grade si sa vezi ce obrajori rosii am facut si ce bine am dormit apoi...

Fetelor am cumparat de la Farlin sigurante pentru dulapuri ca Dragos cam cotrobaie si mi-e frica sa nu isi prinda degetelele. Am montat una aseara la bucatarie. Dragos s-a uitat atent la mine apoi a tasnit catre usa cu siguranta si a tras de ea. Vazand ca nu se deschide s-a uitat la siguranta montata pe usa putin si dupa ce a mesterit fix 2 minute a deschis cu bucurie si siguranta si usa ! Asa ca noi am luat degeaba sigurantele singurul efect este ca usile dulapurilor sunt muuuult mai interesante asa ! Mi-e si frica sa montez sigurantele pentru prize ca ma tem ca il vor atrage si mai mult acolo ....
I-am facut si o poza cum statea triumfator cu mana pe siguranta deschisa...

Avem pozici noi !

http://community.webshots.com/album/492563924eaHhqm

Lali si Dragos (27 decembrie 2004)

"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Fetelor, am intrat sa va spun ca noi suntem bine, Simona si-a revenit bine dupa rubeola si in sfarsit de vreo doua zile mananca normal - toata saptamana trecuta a fost dezastru cu mancarea, nu vroia legume cu carnita sau ou deloc, iaurt putin, manca doar fructe cu branzica. Eu am fost racita cobza pana ieri, azi vad ca sunt mai bine si mi-am luat inima in dinti si am iesit afara cu asta mica, a fost super pentru ca a mancat si foarte bine dupa aceea si acum doarme lemn. In continuare nu avem nici un dintisor, sunt curioasa daca mai e cineva in situatia asta la 9 luni si jumatate, dar e bazaita si musca din orice cu putere - jucarii, marginea de la pat sau masa, lingurita etc. Toata ziua sta in picioare prin sufragerie si merge de-a busilea, e foarte activa.
Ma apuc si eu acum sa citesc din urma, sa vad si eu ce s-a mai intamplat

Andrutza si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
poze cu Simonica

Mergi la inceput