Scandinavii stiu DC... (82)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

aaaaaaaaaaa neatza consomolistelor ! cum merge ? weekend estem ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

iete cum se fac copilasii azi, bebeluci din marzipan !

http://community.webshots.com/photo/488429483/488436709wgLZbt

nu ca voi , repede.......... si dupa aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna dimineata
Nooo, asta mi se pare exagerare curata....si sa te mai miri, ca peste vreo citiva ani, cind ii intrebi pe copii cum se fac cupiii, o sa zica ccc ca depune mama oua......si le cloceste tata (ca sa aiba si el o contribuitie, nu ca ar fi pinguin!!!) :-))
itsme, acu' inteleg io de ce ti-e nevesticul, dator vindut...da' mi se pare mie ca l-ai santajat digiaba!!!
Idora, chiar cum iti merge digitv-ul??? Abia astept sa merg si io in Romania la vara, sa-mi cumpar decodor...Cit despre cumparaturi, sa le porti sanatoasa si sa te bucuri de ele. Ma duc si io la cumparaturi azi, ca si-a amintit soacra-mea brusc si dintr-o data, cum ca de doi ani de cind sint aici nu mi-a facut niciodata cadou de ziua mea ( e drept ca n-am anuntat-o, dar nici ea n-a intrebat!!!) si ne-a sunat ieri sa ne spuna ca musai tre' sa cumparam azi ceva si o sa ne de ea banii...
In alta ordine de idei, stie cineva daca sint inundatii in ianuarie la Venetia???
Pupi si un weekend minunat!!!
PS. Adelinskai, intoarce-te, ca sigur nu de la tine s-o stricat ieri forumu'

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

narancea, doamne faini is bebelusii aia din martzipan, da' tot mai faina ii Anna (doruletz, v-ati hotarat cum o sa-i ziceti ... ca stiu io ca acum ii ziceti in toate felurile numa' Anna sau Alexandra, nu ... asa-i?)

Freja www.thecakefairy.co.uk/pix/babydragonsmall.jpg" target="_blank">La multi ani!

ma bucur ca unii dintre voi imi simtiti lipsa :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Itsme, a trebuit neaparat sa intru ca sa-tzi zic ca am fost pe jos de ris citind regizarea voastra, parca va shi vedeam in verva

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nziua
Adela, ai dreptate, deocamdata nu-i zicem nici Alexandra nici Anna, ii zicem 'la bestiasse', monstruletzu', mai rar 'la petite'... si alte apelative d'astea 'simpatice'. Insa cred ca vom folosi Alexandra (cu diminutivele de rigoare) cand ne-om mai obisnui cu noua prezentza.

Itsme, ma amuzara pataniile voastre juridice! Io credeam ca ccc chestiile astea se intampla doar prin filme

Lilanda si Julia, aveti voi adrese d'astea cu modele de tunsori? ca io nu reusii sa gasesc (cautai in franceza si nici nu insistai prea mult)

mai trec io
la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mai ce de povesti.am ras cu lacrimi.Patca ii vedeam pe toti drogatii aia si pe voi stand cumintei si schimband scenariu

Doruletzule, cum mai e cu alaptatu? si cu bibneronu? Hai, raspunde ca sa pot sa te trag de urechi

adelutzule, pai cum sa nu ne fie dor? ia mai treci si pe la arte asa:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Lilanda, merge f. bine digitv, imaginea e f. clara dar acum din cauza vantului, cred, nu se mai vad toate programele.Poate ca ar trebui schimbata si antena cu lcd-ul, ca a ramas cea de la suedezi, la care nu ne mai uitam, ca si Kent prefera tot romanii, ca are ce vedea si a inceput sa inteleaga mai mult limba dar asta nu inseamna ca am scapat definitiv de chinul tradusuluiMa gandesc ca poate e mai stabila cea cumparata din Ro.Frecventa e aceeasi cu cea de la suedezi, am miscat-o doar 1 mm si cred ca si la danezi e aceeasi.Daca vrei digitv mai repede, eu pot sa ti-l aduc in primavara, prin martie cand ne intoarcem inapoi din tara sau roaga pe cineva sa-ti trimita prin autocar, ca sa-l ai mai repede, ca merita.
Uite aici niste modele de frizuri noi
http://www.avantaje.ro/index.php?a=823

http://www.avantaje.ro/index.php?a=1517&p=2

http://hair-factory.com/english-galeria1.php

http://hair-factory.com/english-galeria1.php -pt. par scurt, lung, mediu etc

http://gallery.hairboutique.com/default.asp

Aveti careva melodia lui Keno-"Azi vii, maine pleci", ca io-s innebunita dupa ea si n-o gasesc nicaieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

na ziua!
Incep cu vedeta inculpata,itsme!iesti de groaza mami,mi-am imaginat scena din sala de proces,hahaha,nu numaai ca ai absenta motivata,dar stau sa ma gindesc daca sa-ti scad sau nu nota la purtare!
Apoi narancika,trebuie pupat ,muah,adorabile pozicile cu bebeii,unde le-ai gasit?da-mi si mie adresa,te rog!le-as pune pe forum,sa le vaza toata lumea,ca sint mortale!sau pune-le tu,fa un subiect nou cu numele "Bebelusi de martzipan",sa vezi ca o sa ti se ierte multe pacate!Sint dementiale!!
Adelutz,normal ca ne e dor de tine!Mai vino prin poiana,macar la o cafelutza!
fetele,m-ati ucis,vad ca freza mea a devenit trend la scandinavi!io zic ca seamana mai mult cu aia gasita de Lilutza,adicatalea nu e tocmai Bob,e Bob cu chica!
Doruletule,asa ii zicem si noi lu Bubu,"monstrulezul",dar asta e una din poreclele soft,pe linga "talibanca" sau "BinLaden"
irenule,io pe fi-mea o am numa suedeza,dar as vrea sa-i fac si cetatenie romana,cum s-o proceda?
maruta,io nu stiu ce sa zic de vaccin,lu Bubu i-am facut numai vreo 3,nu antigripale,nici nu stiu daca se fac pe aici!
Toria,esti o draguta,da chiar asa,sa ma compari cu Demi Moore?
Nu mai stiu pe cine trebuia sa pup,dar ma intorc,asa ca cei ramas nepupati sa ma scuze,uokei?
P.S.-sanatate maxima lui Nils,Lilutzo!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Am uitat sa va intreb ceva:noi vrem sa mergem in Ro cu masina si vrem s-o lasam acolo ca sa o avem de cate ori mergem acasa.E un volvo din '96, stiu ca nu se poate inmatricula dar intrebarea e daca e voie sa se circule cu ea acolo, daca asigurarea si tot e platit in Suedia.Trebuie sa iesim cu ea din tara la 3 luni??Daca ne intoarcem fara ea in Suedia, o sa fie probleme la granita??Poate stiti voi ceva...ca io-s in ceata!!

Mergi la inceput