Scandinavii stiu DC... (82)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

narancika,acum am vazut ca ai raspunsVenim bre,fara cupii,numa io cu brasoveanu si cu vecinu,cica luam autobuzu si ne umplem un rucsac cu bere,hahaha!Numa ca nu stiu exact cind ,spre sfirsitul lunii,intr-un week end.

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Hi scandinavi!

Lipseste omu' motivat o zi si uite ce se mai umple subectu!

Katarina, felicitari, ai o mandrete de copil , frumos foc, it made my day really si niste poze super, artistice rau, ce mai!

Sofia, sa-ti traiasca printesa, sa fie fericita si frumoasa, vrem poze (asta in situatia in care nu ai pus deja, ca io la ff le cam incurc pe-acilea)

Lilanda, la anu dau comanda la tine ptr. costum de Halloween! Si apropo de Halloween, am avut 380 pachetele pe care le-am dat aproape toate, apoi cupilu a primit tot pe-atatea daca nu si mai mult. Noi ca parinti grijulii ne-am facut probleme, ba ca nu-i sanatos cu atatea dulciuri, ba sa nu-i faca cu ochiu copilului si sa devina overweight si addicted la zaharicale, ba mai stiu eu ce, concluzia - le-am adus la servici sa dau in dreapta si-n stanga, sa nu va spun ce fericiti erau astia, mai ceva ca si cupchiii!

Vikinga, io te inteleg perfect, cu asemenea specimene ai impresia ca o iei razna de-a dreptul, fa cum crezi tu ca e mai bine si mult succes!

Mihaela si Mara, spor la lucru

Doruletz
, ce se intampla la voi pe-acolo? Am fost o data la o banlieue in Paris si m-am speriat mai rau ca la thriller , incepusem sa urlu la disperare, apoi am tacut ca si la Neuhof Strasbourg se zice ca era la fel, da' macar acolo n-am fost!

Mister NN, pe ce meleaguri esti in prezent?

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna ziua, asa pe fuga findca tre' s-o intind la daneza
Katarino, bre, voi nu sinteti normali ...adica ati strigat cupilu Luca doua luni si-apoi v-ati razgindit??? :-)) Anyway, sa traiasca Alex, ca-i un baiat frumos frumos si expresiv (chiar ca are un zimbet de te topesti nu alta!!!) :-))

vikinga, parerea mea; stiu ca ai sanse limitate cu scoala de germana pe insula si daca zici ca ai colegi al caror nivel de germana este inferior celui pe care-l posezi, atunci chiar ca-i pierdere de vreme pentru tine!!! Mai degraba inveti singura si iti corectezi gramatica ccc cu profesor privat (ii musai, ca-i nemernica rau partea asta!!). N-ar fi rau sa mergi mai des in cercuri in care se vorbeste doar germana; ia o carte mai usurica, citeste si incearca sa faci rezumate la fiecare capitol (crede-ma, e cel mai bun lucru de a-ti exersa vocabularul, topica si gramatica). Vezi ca pe un site cu carti multe, bune si romanesti (pusesem io mai demult adresa - daca ai nevoie, o postez din nou), poti descarca un curs de limba germana, care-i bunicel pentru nivel mediu !! Daca te mobilizezi, cu siguranta o sa inveti mai mult si mai repede decit la un curs de doua ore, in care sinteti amestecati claie-gramada (iti zic din experienta, fiindca am inceput ca toanta clasei, intr-o grupa de studenti care zbirniiau daneza si care m-au tras in sus. In schimb, aici la scoala din Søndebrorg, e jaaale...perseverez insa, fiindca daneza, e una din limbile pe care n-o poti invata "la rece", numai prin studiu individual...astia una scriu si alta citesc).
Gata...am plecat...revin mai pe seara! Pup iu evribadi!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'mna seara poinari dragi!

katarina, ai o mandretze de fecior! Sa va traiasca! Stii cum se spune? copii mici-probleme mici, copii mari-probleme mari...asta asa, de "incurajare"...sa nu ma tragi de urechi, io ti-am spus ce te asteapta...

albico, aceleasi probleme le-am avut si eu cu Silvia la carnaval...avea in gura o bombonica, in fiecare mana cate una...a mancat intr-una dulciuri. Noroc ccc ca la noi nu s-au mai dat si pentru acasa...adica pacat, mai puneam si noi catva sute de grame pe noi....

Hai va pupez, Silvia are pretentii...sa-i pun un DVD cu desene...asa ceva!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Poienitaaaa, m-am intors! Dupa 2 luni de absenta si de nedeschis DC-ul, ma simt ca venita de pe luna...Dar ce doooor mi-a fost...

Sint rupta de realitate, dar promit sa ma pun la curent cu stirile.

Pina atunci, va pup cu foc si bine v-am regasit!

flori cele "Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Vik eu te incurajez in alt sens...si eu am facut cam urat la prima lectie, ba chiar am facut-o pe desteapta, pana s-a terminat aia saraca cu capul, profa deh...si m-a bagat la un nivel mai mare, unde sincer e tare-tare greu dar macar vorbesc aia numa in olandeza si deci fortat trebe si eu...plus gramatica la greu...ceea ce nu ma poate decat bucura caci la primul nivel, ala de vorbesti tu aici tot asa imi venea sa imi iau campii, caci ma luase cu alfabetul si cica se gasise ea sa explice litera Y...asa zuzi ca olandejii zau daca am mai vazut...ea zicea ca e litera " importata"...deci no comment, ca io eram pe jos, cand am lamurit-o ca de-aia se si cheama y grec, ca e din alfabetul grecesc, etc, etc...in fine...eu zic sa incerci sa te duci la un curs de nivel superior.

Si eu platesc cursul ca altfel ma obligau sa-l fac dimineatza...deci daca tot sunt banii mei, il fac la ce nivel vreau eu...ia vezi ca tu ziceai ca il platesti tot asa din buzunarul vostru, nu-ti poate face o evaluare sa te duci cu unii care deja stiu mai multe...eu zic ca te ajuta, caci si al meu sot tot greu se lasa in olandeza noi de cand ne-am cunoscut numa engleza deci acu e greu tare sa o...switch on dutch...de aceea fii mea a invatat un nou cuvant, la care nasii ei au murit de ras..." shit" si il zice cu asa convingere cand iese ceva rau,zau ca nu stiu acu cum sa o dezvat

Eu o sa intru cam rarutz...caci am un proiect de film(scurt-metraj), si trebuie story-board si fiecare scena imi mananca timpul ceva de speriat, si sunt ceva mai rau ca aia micii carora li se pare o aventura cand chiulesc...asa si eu, daca vad computerul deschis pe net...s-a dus cheful de munca.

La Brussel a fost super dragutz...kidul a suflat in lumanare, si cum ma gandesc ca s-a nascut de halloween poate o fi un soi de vrajitoare dar buna ...am petrecut super, mai ales ca am lasat-o cu o baby-sitter si n-a zis nici pas...asa cupchil...nu tu mami, tati...niente...distractie mare la ea, sa fie cu altcineva ca poate sa faca pe vedeta!

toata gasca si ma duc sa mai citesc din urma.
Lena si vrajitoarea Freya

Am editat: Katarina sa-ti traiasca bebeul, e dulce foc!

Rayu deci petrecere frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Wow Lena spor la munca la noul proiect! Scurt metraj wow, te felicit! Multam fetelor de sfaturi, e asa cum zice Lilanda nu am de unde alege pe insula asta..va dati seama la 20.000 loucuitori ce mare scoala sa gasesti pe aici. Numa' hoteluri, resto si mai ales baruri si bineinteles plaja FKK Daaa singurica ma apuc de munca, deja am comandat niste carti recomandate de profa, o scot eu la capat. Asta-i baza, pina marti ma hotarasc daca mai trec pe la cursuri. Katarina sa-ti traiasca puiul!Pe miine la cafelutza.www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Vik sarumana promit ca daca iese ceva interesant de capul lui...il arat

Tip: cauta ceva carti care au texte de ascultat cu cd-uri anexate , in olanda sunt, si este fff bun de auzit cand citesti textul ca iti intra mai bine in creieras...asa cred eu...cred ca si la germana s-ar preta ca si la voi se scrie cumva si se citeste altcumva, nein?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Nooo.. ca nu m-am putut abtine sa nu va zic si voua In seara asta a fost o cina si un mic party asa cu ocazia inchiderii sezonului turistic pe anul asta la hotel, cu toti angajatii. Si normal ca a venit si mama soacra la resto cu noi. Eu am plecat pe la 9 jumate cu Aldo a mai ramas alberto cu baietzii care muncesc acolo si cu alti citiva si acum e 11 noaptea si primesc mesaj cum ca sta la bar cu maica-sa!! Si cum se joaca pe acolo un joc din asta stupid ceva de genul table sa zicem dar mai rapid si mai usor, nu stiu sa-i zic pe romaneste, ei nah a fost curioasa si ea sa incerce asa simbolic pe 5€!!! Si mi-a zis ca a si cistigat de 3 ori la rind:)) Nah asta e treaba super sa stai la 40 de ani cu mama de 80 de ani la bar si sa te si mai bata la vreu-un joc din asta de baietzi Anormaaal:) Eu cind v-am zis ca soacra mea spanioloaica e o femeie..aparte:) A facut toata viatza ei numai si numai ce a vrut, incapatinata, guraliva si puternica la fel ca o stinca!O bagam la scandinavi ori bawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Vikinga,Soacra rulzzzzzzz,o primim ca e beton de "scandinava"
lena,sa ne arati si noua filmuletul,da??Succes,sa ne tii la curent!Si in primul rind ,bine ai venit!Cum a fost sa comanzi pe frantuzeste?
irimeluuuuuuuu,fetitza cu floricele,bine ai revenit ,dragutzo!!Sa ne povestesti alea alea,da??
Albitzo,mi-a placut rau faza cu dulciurile date la colegi!pai sa vedeti cum ma bat io cu consortu pentru vreo bucatica de ciocolata,sintem de groaza!!
Doruletule,chiar mai ,au turbat imigrantii prin Paris? ca am vazut si io la stiri.Care e baiu acolo?ne lamuresti si pe noi,daca te lasa Alexutza ,daca nu ,nu ne suparam,ca prea e o scumpete!
katerino,pai bine madam ,io nu te-am avertizat?Ba mai mult,cind am fost la intilnirea de scandinavi,nu ai vazuuuut??Nu ai auzit cum imi urla puradelu???????Atit tu cit si doruletu ati cunoscut o "mostra" de bebelus urlator,asa ca io zic ca mi-am facut datoria de BAU BAU!.Si stai ca nu scapi asa usor,vreau sa ne povestesti cum a fost nasterea si mai multe amanunte despre piticot,cum papa,cum va "intelegeti" si cum ti-ai intrat in rolul de mami.
Sabina ,ca de obicei,Sofia e....de nota 10!
Asaaaaaaaa
Boubou ,mai nou,zice daca o intrebi cum o cheama:AMI!Asa ca s-a cam terminat ERA Boubou,trecem la Terminator Ami acum!Azi am dus-o la gradi cu inima cit un purice ,ca stiam ca au bal mascat,si chiar incepusem sa imi imaginez pe drum ,cum o sa le traga de aripioare Ingerasilor,cum o sa le smulga colierele Printeselor,cum o sa dea de pamint cu vreun Batman de 2 ani...eu mami precauta ,nu am mascat-o ,pentru ca oricum e prea mica sa priceapa mare lucru,pentru ca oricum le-ar fi distrus pina am fi ajuns la gradinita,etc etc etc)I-am dat numa o rochita a la Scufitza Rosie ,desi Bouboulinei nu prea i se potrivesc rolurile pozitive.
am fost placut surprinsa sa aud ca s-a purtat totusi,civilizat!Aleluia!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput