Bebelusi de nov-dec 2004 (86)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Felis,am vazut si eu pozele acum...Ce mare a crescut Mihaita!Si parca si mai grasut....Operatia arata bine,nu o sa se vada rau cand o creste.Si apoi,sa fiti sanatosi voi...Pupici la inimioara curajoasa!

POZE
POZE DE NASI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Flavia... ai o papusa superba!... VAd ca are si parteneri de joaca!...Sa stii insa ca mi-a zis sotul ca a mai aparut cineva nou in grupa noastra si are nick-ul "impreuna", ca citesti de mult dar nu ai intrat pana acum!... Asa ca sunt informata!...

Fetele btw... Sotul va citea in fiecare seara, dar la un moment dat a luat o pauza de vreo 2 zile ca incepuse discutia Onitza despre ovare... Si a zis ca e discutie de femei... Scuze Onitza... nu radeam ca aveai tu dureri (am citit discutiile)... RAdeam de barbata-miu!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57849" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

LA MULTI ANI MARIA SI KENZO, SA VA DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE SI TOT CE VA DORITI
LA MULTI ANI SI GINERELUI MEU DRAG DAVIDUTZ

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Multumim fetelor de aprecier, deci va place Ana ingeras cuminte, dormind la sanul mamei dupa un laptic dulce si bun. Se vede pe fata ei ca-i fericita ca a supt.
Flavia, sa va traiasca puiuta, si voi sunteti atat de tineri!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

azi e petrecere nu gluma
kenzo si maria implinesc 1 anisor.
sa cresteti mari puiutilor , sa fiti sanatosi si frumosi si sa aveti parte de multa fericire si impliniri

si bebe david implineste 11 lunisoare . sa va traiasca fulguletz si sa cresca sanatos si frumos. am vazut masinuta lui david si mi-a placut enorm! asa ceva voiam si eu pt. tudor si aici nu am gasit inca

felis bine ati revenit!!! . am vazut pozele cu mihai si m-am minunat ce bine arata! sa dea Dumnezeu sa mearga din BINE in FOARTE BINE din toate punctele de vedere.

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by andreap

Felis,am vazut si eu pozele acum...Ce mare a crescut Mihaita!Si parca si mai grasut....Operatia arata bine,nu o sa se vada rau cand o creste.Si apoi,sa fiti sanatosi voi...Pupici la inimioara curajoasa!

POZE
POZE DE NASI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Cele din Italia sau ASTEA din 30.10.2005 ?

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57849" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Felis,pe bune ca operatia nu arata rau.Si pe masura ce trece timpul o sa se vada din ce in ce mai putin.

Si Radu musca de nas de cate ori are ocazia.Problema e ca el musca tare si deja trebuie sa-l dezvatzam cumva.Daca acum cu un singur dinte musca in halul asta….ce ne facem mai incolo?

Si noi stim sa aratam cu degetul unde sunt diferite obiecte prin casa.Mi le arata cand il intreb si uneori mi le arata din senin,fara sa-l fi intrebat cineva.E haios foc.Ma imita.Daca eu tusesc,tuseste si el.

Mariuca,felicitari pt dintzisorul nr 4,aparut fara tambalau.La noi a fost horror cand a aparut unicul dinte.

Flory,de data asta va fi totul OK,o sa duci sarcina asta pana la termen.Fii sigura de asta,fii increzatoare,te rog.Si ce mamica mandra o sa fii,cu Andrei de manutza si cu bebe mic in carucior,la plimbare….

Onitza,care e treaba cu ardeii aia copti cu orez?Nu ne zici si noua ca Radu e un maaare mancacios si nu mai stiu ce sa inventez.Mofturi nu face,papa orice dar as vrea sa ii fac un meniu mai variat.Ieri i-am facut sufleu de conopida dar azi am recurs tot la clasicul piure de legume amestecate.

David (fulguletz) si Amina(Bobita)sa cresteti mari si cuminti.Mai aveti un pic si impliniti un anisor!!!

Kenzo(Bits),Maria(Simina) LA MULTI ANI pt implinirea respectabilei varste de UN ANISHOR!!!

Jasmine si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

Multumim foarte mult pentru urari !
Am petrecut aseara cu copii si parinti la un loc. A iesit excelent si am pous i poze....http://pg.photos.yahoo.com/ph/ro_cricri/my_photos

La multi ani ! Kenzo, Maria, David ! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii.

Am vazut si noi poze cu bebelusi care incet incet devin copilasi.
Am vazut pozele lui Mihaita operat si pozele din Italia si ne bucuram ca s-au intors sanatosi !

Cristina si Alexia 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

LA MULTI ANI KEN!!!!! sanatosi si voiosi alaturi de mami si tati.

LA MULTI ANI Maria!!!!! cu sanatate si pune-o pe mami sa ne scrie mai des...

LA MULTI ANI Davidutzu!!!!! si ....fii gata ptr urmatoarea aniversare...cea mare.

Iustin excursionistu' ... mey da ce echipamnet de calatorie avem...puloverasele sunt durere de frumoase... si la mami de Iustin

Frumoasa familia Impreuna...tanara si voioasa...Sara e o dulcica

Vazut si poze cu Mihaita in Italia, curajosu' mic si scump...a sucit mintile la asistente p'acolo.

noi raportam o plimbare per pedes (de manute) si o veselie debordanta

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Moss ai organizat o petrecere tare reusita. Mi-au placut balonasele, mingiutele, coifurile, tortuletul, ca sa nu mai spun ce domnisoara asortata a fost Alexia, ce cizmulite si ce rochita avea ea. Daca imi permiti sa intreb, a fost acasa la voi?

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput