Bebelusi de nov-dec 2004 (86)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Maria, Kenzo, la multi ani, sa cresteti mari, sa fiti cuminti si veseli!

Moss, Alexiei, e o scumpete.

Felis, cu siguranta v-au indragit toti cei de acolo, pozele graiesc...

Impreuna, am vazut pozicile, frumusica tare Flavia, pupici.

Aime, , la cat mai multe plimbari si s-o tineti tot asa....intr-o veselie .

Ana, ne devii din ce in ce mai draga, esti o minunatie

Va pupam pe toti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Kenzo, Maria si David (ce nume frumoase!) De acum nu mai suntem bebelushi:)

Felis ce bine ca esti la curent cu informatiile, ai mai putin de recuperat:) Si eu v-am vazut, aratati excelent, iar Mihaita e un copil plin de viata. Sa creasca mare si sanatos si sa va aduca multa bucurie.

Otilia si amie nu mai suntem chiar asa de tineri pe cum am vrea da mersi de compliment. Eu de ex. am avut-o pe Sara la 25 de ani, dar cred ca sunt mamici mult mai tinere pe aici.

Sara iar e racita, a mai fost o data chiar in perioada in care i-au iesit dintisorii din fata (cei 2 de jos). Acum am fost noi raciti si a luat virushii de la noi.
Voi ce tratament aplicati pt raceli?
Mie dr pediatru mi-a prescris Nurofen si vad ca reactioneaza bine, i-a scazut febra, de tusit nu tuseste, dar ii curg mucii intr-o veselie...
Am incercat cu picaturi pe baza de saruri marine da mi se par apa de ploaie..., sau poate nu isi fac efectul in 3 zile?

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Flavia ...mey, sa nu spun eu cati ani am ...esti o mamica tanara, mey...da' si eu ma simt ca la 25
Uite ptr mucisori, apa de mare e ptr ca sa curati bine, dar noi am scapat asa: dimineata si seara BIOPAROX cate un puf in fiecare nara, este excelent, la noi dupa o sapt de muci, la 2 pufuri s-au duuuuussssss, sau Pivalone alternativ cu Bioparox, adica 1 data Pivalone, o data Bioparox, la ambele nu trebuie sa depasesti 2 pufuri pe zi( in total 4 din ambele). Inainte de fiecare puf, trebuie curatat bine nasucul cu pompita (la noi se dau lupte, ca nu-i place...)....si i-am mai dat Nurofen si vitamina C fiole 1/zi in suc de portocale....si sanatate multa

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

TRY- LA MULTI ANI PT ALEX- stiu ca e maine, sa fie Sanatos, mincacios si la fel de cuminte si sa va aduca numai Bucurii!
Sper sa reusesc sa te sun maine, aveti grija de voi!
LA MULTI ANI - pt totzi copiii care fac zilele astea 1 an, sa fie sanatosi si mincaciosi si numai bucurii sa va aduca!

Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Flavia, hmm, mamica la 25 de ani, iti spun ca esti printre mamicile cele mai tinere de aici, pe mine m-ai luat !
Dutzi, va salutam si noi excursionistilor !

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

La multzi anishori Kenzulica si Maria!
si celor care implinesc n lunishoare!

moama ce le mai petrecem ...
v-am vazut pozicile la toate ...avetzi copii pur si simplu minunatzi!

acum un an, incepea oficial sezonul noiembristelor si decembristelor

si pentru ca e zi de mare sarbatoare am si eu un cadouas pentru voi , toate
...Nu, nu mi-am scris memoriile si am ajuns o celebritate peste noapte, ci am colectzionat poze...Copii nostri sunt frumosi si sinceri, expresivi, pur si simplu minunatzi...uitati aici:

GALA PURADEILOR NOSTRI

Puradeii care nu se gasesc in nici o pozitza, sa roage mamicile sa le trimita un PM lui fulguletz un link sau o poza preferata . Tot fulguletz primeste si reclamatziile (tot prin PM) ...
Eu sper sa va placa si sa va distreze (sunt 71 de poze ), selectia a fost groaznic de grea..alesesem mai mult de o suta si risca sa devina plictisitoare vizionarea..

Si am o ruga la voi...Comentariile nu sunt din cele mai reusite din lipsa de timp si mai ales de inspiratzie, asa ca va rog sa venitzi cu idei, in caz ca nu va place..ca doar e gala noastra, nu?

si vlajganu' David (1 dec. 04)

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Fulgutz....
hai mey...ca eu si asa-s mai smiorcaita de felu' meu...m-ai emotionat ceva de groaza ...ffff frumos ...mai ales ca stiu ca stai prost cu timpul (ca toate mamicile far' ajutor).Sa ne traiesti si sa fii mamica pe care o merita David si el copilu' pe care-l meritu tu, frumoasa si gingasa mamicutza

PS: acu ar trebui sa completam si cu poza de la un anisor

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

fulgu super ideea si realizarea iar comentariile mi se par ok

si imi place si ideea cu poza dela un anisor

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami nov-dec 04 spune:

noiembrieste si decembrieste, haidetzi la capitol nou :

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60852