costum carnaval: Batman
N-ati vazut? N-ati auzit?
Unde? Cum? Cit?
Ca am stat eu linistita saptamini in sir, cazusem de acord ca la carnavalul de luni va fi "clovn", ceea ce avem in casa, cind, din senin si brusc si dintr-o data si in ceasul al 12-lea...revolta: nu vrea clooooovn, vrea sa fie batmaaaaaaan...
Parerea mea: , dar asta conteaza mai putin, nu? conteaza sa se simta omul bine si multumit in "pielea" lui...
Deci, de unde as putea cumpara acum, imediat, un Batman?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Raspunsuri
diana904 spune:
Saptamina trecuta am vazut costume de carnaval la magazinul Lumea Copiilor ( pe 1 Mai, la Ciuperca), costau citeva sute de mii...din pacate nu stiu ce marimi erau si nici nu imi pot aminti daca era si Batman printre ei. Eu i-am luat lui Tudor al meu o masca de Spiderman, cu sabie si paienjenii aferenti...poate exista asa ceva si ptr Batman prin magazinele de jucarii, daca nu reusesti sa gasesti tot costumul ( a costat 180 000 lei tot acest set)
boeru spune:
eu i-am comandat Peter Pan la www.costumedecarnaval.ro si nu il aveau in lista, incearca si tu poate au si Batman dar poate ii place si altceva, ca am vazut ca au Zoro care zic eu, seamana
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
iileana spune:
Multumesc, Diana, chiar m-ar interesa sa gasesc mai degraba ceva accesorii, mantia, gluga, ceva, nu un costum intreg.
Dat fiind ca nu stiu unde si cine e ciuperca, poti, te rog, sa-mi spui unde-i magazinul avind ca reper Piata 1 Mai?
Boeru, dar astia de la "costume de carnaval" ti-l expediaza prin posta? Sau te duci tu la sediu? Sau cum? (ca mie-mi trebuie luni dimineata...) Ii gasisem si eu pe net, dar nu m-am lamurit cum e cu livrarea..
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
cl spune:
Iileana, am vazut un magazin cu diferite costumase de carnaval pe soseaua Cotroceni. Dupa ce treci de benzinarie (intersectia sos. Cotroceni cu Splaiul Independentei), vezi o cladirea moderna (District Gaz sau cam asa ceva, nu stiu exact denumirea), apoi este o farmacie si apoi vezi magazinul (nu ma intreba cum se numeste, ca nu stiu). Nu stiu daca are si costum de Batman, dar arunca un ochi pe acolo, ca poate gasesti ce vrei. Si incearca si la Carrefour, au si acolo costumase. Bafta multa.
Claudia
iileana spune:
Multumesc, Claudia, mi l-am notat.
Offfff.
De Carrefour m-as feri, nu-mi place deloc, e prea imbulzeala la orele la care pot eu ajunge, oare sa dau o fuga la Selgros, ca mi-e mai la indemina? Ma gindesc ccc ca in perioada asta s-au cumparat multe costume, mai gasesc eu ceva acuma, la spartul tirgului????
Ce nu-mi plac mie oamenii astia nehotariti, cui i-o semana fiu-miu cu fitzele aste?...
boeru spune:
Ileana, mie mi l-a adus la serv, este f. draguzta tipa de acolo. suna astazi, vezi ca ai telefoanele pe site. Pupici!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
iileana spune:
Gata, s-a rezolvat! Va multumesc mult pentru raspunsuri!
Am costumul.
E chiar dragut, dar ma incearca asa, o nostalgie dupa vremurile cind pentru carnaval imi/ne propuneam teme inocente gen iepurash, shoricel si alte dragalasenii din astea..
Asta e.
Sa-mi traiasca .
-----------------------------
Asa.
Si in ce a ales puiul sa se costumeze, in final? (dupa ce a fost incintat doua zile de costumul de batman, dupa ce mama s-a chinuit sa-l calce....)
In clovn....
cl spune:
quote:
Originally posted by iileana
Gata, s-a rezolvat! Va multumesc mult pentru raspunsuri!
Am costumul.
E chiar dragut, dar ma incearca asa, o nostalgie dupa vremurile cind pentru carnaval imi/ne propuneam teme inocente gen iepurash, shoricel si alte dragalasenii din astea..
Asta e.
Sa-mi traiasca .
-----------------------------
Asa.
Si in ce a ales puiul sa se costumeze, in final? (dupa ce a fost incintat doua zile de costumul de batman, dupa ce mama s-a chinuit sa-l calce....)
In clovn....
Copil cu personalitate, ce mai!
Iileana, de unde i-ai luat costumul?
Claudia
iileana spune:
quote:
Originally posted by cl
Iileana, de unde i-ai luat costumul?
De la Lumea Copiilor, magazinul de care spunea Diana 904.
Discutie duminica noaptea:
"Bine, Tudor, dar de ce m-am mai agitat eu sa-ti gasesc costumul de batman si-am mai dat si bani pe el si m-am chinuit sa ti-l calc, daca tu vrei, de fapt, costumul de clovn?..."
"Nu stii, mama? Costumul de batman era asa, de frumusete, de decor. La carnaval ma imbrac in clovn, ca e mai colorat...Hai, acum du-te si coase-mi nasturii si volanasele..."
Oricum, e un lucru folositor de avut in casa. Il imbraca in fiecare seara, isi pune gluga aia pe oki, si alearga asa prin toata casa...Cica zboara.
cl spune:
Are dreptate copilul, ce, iti strica ceva in plus in casa? Oricum, e folositor!!!!
Claudia