Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 9
anamari spune:
ina-hai sa-ti raspund eu la intrebarea pt. anda-daca nu te superi...
uite eu cu Lia am luat prenatale inca inainte de a ramane gravida = tot timpul sarcinii si am luat cam 14 kg in greutate, si ea a fost pitica cu toate acestea...dar sa stii ca atunci cand palpeaza copilul sa vada pozitia iti pot spune si greutatea-cu aproximatie...adica sa stii unde te incadrezi sub 3kg, intre 3kg si 4kg,
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-34 
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut
Ina869 spune:
Meems! Ma alatur si eu fetelor si iti urez un sincer La Multi Ani!! cu sanatate si bucurii si cadoul cel mai frumoas ptr. tine sa fie o nastere usoara, la termen!

Ancris sa-ti traiasca voinicutul sanatos
si sa va aduca multa fericire!!

Ripley deci sa intelegem ca la noapte o sa dormi intr-un pat nou? Pai, poate asta astepta bebelina, sa termini si cu dormitorul si dupa aceea isi face si ea aparitie, este fata organizata, asta-i bine!![]()
Anda da’ tu cum te simti, te-ai umflat, te simti foarte greoaie? Ca daca te simti bine, asta-i important.
Am observat la prietenele mele care au fost gravi:care au luat vitamine prenatale au nascut bebei mari si s-au ingrasat; tu ai luat cumva vitamine pe pe parcursul sarcinii ?
Bine ca m-a lamurit Bic fiindca nici eu nu stiam cine-i Ana Maria si ma dusesem cu gindul la Maria Alexia (ea mai are pina sa nasca ) care este din Sibiu si nu intelegeam
de ce sotul ei ii scrie lui Ripley in loc sa-i scrie Coraliei sau Taniei…acum m-am lamurit..
Poate ca ar fi bine sa folosim si id-ul de forum, dupa el ne cunoastem cel mai bine,nu?
Bicule deci ai stat cuminte acasa, bravo, mai bine asa, ca nu risti.Hai ca stam toate cu ochii pe tine acum, ca normal tu ar trebui sa fii urmatoarea...![]()
Anamari pai sigur ca Liam trebuie sa mai stea in burtica, lasa, sa se coaca bine pina aproape de soroc.
Ina si bebelusha cumintica 35 (fix!!!)![]()
Bic spune:
quote:
Desi bic e la termen, am o presimtire ca e ripley prima.
anda

Ma supar rau, da' raaau, ca n-am fost la teatru, ca uite tot nimic. Pina la ora asta puteam bine merci sa ma intorc. Am fost la o plimbare mai lunga la plaja... tot nimic.
Pai mai anemarie, asta nu-i incurajare, ca eu incep sa ma indoiesc serios de tot ca ce am in burta e fetita. Chiar asa, ma, sa se lase ea asteptata atit??? Si totusi 3 ecografii, 2 doctori si verigheta, toate imi spun ca-i fetita.
DPN 31.10.05
anda77 spune:
Eeeeh.., si uitati-va ce face o gravida la ora 4 jumatate dimineata: vorba lui Caragiale: "la 4 si jumatate trecute fix, am - n-am treaba" pishu si, invariabil, dispare somnul 
iar bantui singura p-aici...o sa incep sa ma obisnuiesc sa vorbesc singura...chiar si bebe doarme, ce-i nebun sa se scoale deodata cu ma-sa...
ina, n-am luat nici un prenatal ca doctorul meu (am mai spus) e de parere ca "prenatalele sunt sunci in plus pe gravida"..si uite cum am pus 16-17 kg...deocamdata.
. cred ca daca mai luam si prenatale puneam 30 !!! ce sa fac daca mi-a fost f.f.f. foame...Mai tii minte in prima parte a sarcinii ce cantitati de mancare ingurgitam...si va povesteam...cu lacrimi in ochi si cu gura plina...Am avut super apetit!...si inca de ceva timp nu prea mai mananc. sau nu asa, oricum!
ce or face ripley si bic...acum ma...grija, cum e vorba aia.., daca m-am apucat sa fac pronosticuri...acum imi vine sa la urmaresc si culoarea ochilor, sa vad care naste prima dintre ele doua:))
parca am mai zis, pe unde or fi xandra si lordra..? sper ca sunt bine.
http://community.webshots.com/user/anda1977
anda77 spune:
moooa, bic, plimbare pe plaja... ce frumos...Pentru un bucurestean in luna octombrie, asta pare super oferta...Bebitza ta s-o fi relaxat asa bine la plimbarea pe plaja ca o fi atipit si s-a gandit: ah, ce atata graba, ne mai plimbam...mai vedem...si maine e o zi...
http://community.webshots.com/user/anda1977
anamari spune:
anda-tu te pregatesti pentru nopti nedormite alaturi de bebe...![]()
16 kg nu e rau.Vei slabi dupa aceea...mai ales daca alaptezi.
Bic-n-am vrut sa zic ca e baiat de aceea se lasa asteptat...doar ca la primul bebe poate dura mai mult...oricum si pe 31 n-ar fi rau ca azi e deja 30 (in romania)...deci azi, maine vine bebe...poate ca acu'si zice uite ce frumoasa-i plaja si oceanul,ia sa ies eu sa vad un rasarit de soare la ocean....
eu nu stiu cum dar am postat un raspuns la mesajul Inei care acum apare dupa al meu...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-34 
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut
IrinucaR spune:
Ina869, cum au putut sa o lase pe prietena ta sa se chinuie atat de mult cu un bebeu asa de mare?! Unii doctori sunt atat de incapatanati si incuiati si nu-si dau seama ca sufera si mama si copilul si tot la cezariana se ajunga ...
Meems, la multi ani!!! Nastere usoara si bebel sanatos!!!!
anda77, nu-ti face griji referitoare la kilograme, mai ales acum pe ultima 100 m... ai grija sa nu-i lipseasca nimic bebeului, ia-ti in continuare vitaminele si dupa terminarea alaptarii, promit ca infiintam un club de sustinere a scaderii in greutate 

Bic, sunt sigura ca asteptarea ta merita!! Cand ne vei povesti ca esti cu puiul in brate, vei zambi in barba de cele care asteapta cu nerabdare sa nasca ![]()
Dragelor, maine e ultima zi de servici
pot zice ca am lucrat pana la incheierea a 38 de saptamani de sarcina
e o oarecare inconstienta,,, dar imi place ceea ce fac ![]()
Va pupicesc pe toate
si astept cu nerabdare vesti de la voi
IrinucaR
37++
AMR 4 zile
www.irinucasisoru.3x.ro
Bic spune:
Stiti ce ma gindesc eu? Ca pina la urma doctorita mea a avut dreptate cind mi-a spus ca in determinarea cit mai exacta a datei nasterii se ia in calcul la prima ecografie, care in cazul meu a fost la 8 saptamini si atunci DPN a iesit 4 nov. Dupa aia, la cea de 17s a iesit 31 oct.
Anda, ai adormit sau mai esti pe baricade?
DPN 31.10.05 
joy04 spune:
MONET FELICITARI SA TRAIASCA MAYA…..!!!!!!!!!!!
ANCRIS SA FITI SANATOSI SI BUCUROSI SI SA VA TRAIASCA RADUCU!!!!
MEEMS LA MULTI MULTI ANI sa fii sanatoasa si sa ai tot ce-ti doresti……cel mai frumos cadou este pe drum deja. Sa ai nastere usoara si BB frumoasa si sanatoasa!!!!
joy
+ bocanila
34+
EU
bb_alinus spune:
Buna burtici...ce silentioase suntem in weekend!
Eu am un motiv, ma pregatesc de zor ca vin ai mei, deci Anda e posibil sa mananc supa de galuste zilele astea - poate nu chiar azi ca nu o sa o pun pe mami sa si gateasca deja! Tocmai i-am sunat, sunt la aeroport, se pregatesc de check in - doamne ajuta sa nu aibe probleme!
Meems La Multi Ani si un bebe sanatos si voinic iti doresc!
Deci Ana Maria este Ancris, ca si eu eram confuza. Felicitar pt bebe Ancris - daca nu cumva ti-am mai urat o data.
Si pt ca tot vorbeati de bebei mari sau mici, eu cred ca al meu dr s-a cam inselat, nu cred ca e bebele meu asa de mare cum zice el, ca prea nu simt nimic, nici burta nu e prea mare ( kilele mele s-au pus in cu totul alte parti
), nici prea "plina" nu ma simt
. Om vedea, deocamdata situatia e stationara: nici un semn cat de vag, si azi fac 38 sapt!!!! Uraaaaaa!
Va pup si va urez o duminica placuta - aici e un soare demential!
Alina si Bebitza Amalia 38+
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png