Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 10
anda77 spune:
bbalinus, revedere fericita cu mami si tati! cred ca iti e un dor de ei...cred eu ca vreo 2 zile nu intri pe forum ca o sa stai la povesti cu ei:))
bic, am vazut ca nu e nimeni, dupa un sfert de ora m-am bagat inapoi in pat sa incerc sa adorm. si-am reusit! si-am visat ca voi toate nascuserati si s-a dovedit ca luaseti in greutate doar cate 6 kg fiecare!!!numai eu aveam peste 20 de kg si nu mai nasteam
. Am visat asta pt. ca m-am gandit aseara la kg...
irinuca, stiu ca voi slabi apoi, dar ma mai rasfat si eu sa-mi plangeti voi de mila...iti dai seama ca nu periclitez acum sanatatea lui bebe. mananc cand imi e foame..stii de ce ii dau acestei probleme cu kg poate prea multa importanta? Eu am tendinta de ingrasare si am fost pufoasa pana am intrat la liceu si am devenit complexata ca toate erau slabe. Drept urmare, de atunci, mi-am controlat cu grija greutatea, am slabit mult si-am facut aerobic pana acum, cand am ramas insarcinata.De frica sa nu ma ingras si sa revin la complexul de inferioritate de la inceputul liceului, vreo 13 ani m-am cantarit zilnic si am avut mare grija de kg. poate d-aia, din cauza acestei semi-obsesii, m-a deprimat putin surplusul asta, dar mi-am impus, din prima zi de sarcina, ca bebe e mai important. acum, unde sunt 17, incap si 21(m-am gandit eu ca la 21 ajung; eu mai am o luna)
bic, pai daca este adevarat ca urmatoarele eco nu mai sunt asa relevante, eu o sa nasc la Paste! la primele eco bebe al meu avea putin retard de crestere, acum la ultimele era mult mai grasut decat varsta lui... asta e, o sa stau cuminte aici si va privesc pe toate cum nasteti, va numar contractiile:))
ina, ai intrat in concediu, nu?
anamari, crezi? am inteles ca in ultima luna pentru unele mame ori s-au inmultit insomniile (explicatia ta: te pregatesti de nopti nedormite), ori, dimpotriva, au dormit foarte bine si adanc (explicatie posibila: se odihneste organismul inainte de un efort sustinut)...ce sa mai crezi...
parca nici cristina n-a mai intrat. m-a ajutat pe mine cu un mail alaltaieri, deci nu a nascut, dar ce-o mai face...dupa cum vedeti, de cand intru mai des pe forum, tin si contabilitatea...:))
mandy n-o fi ajuns acasa, sa ne arate poze si sa ne povesteasca si sa vorbim cu ea?
http://community.webshots.com/user/anda1977
bb_alinus spune:
Anda, pai si eu am luat cam 19 kg de nu stiu ce sa ma mai fac! Dr meu e innebunit de fiecare data cand ma cantareste, mai ales ca eu sunt tare mica...Insa asta e, imi face placere sa ma rasfat acum, si imi zic ca oi trece eu si peste asta ![]()
Tocmai am vorbit cu ai mei, au trecut de vama si sunt la poarta de imbarcare, nu le-a cerut nimic, nici invitatie, nici bani sa arate, si daca nu m-am dat peste cap sa le fac pe toate! Cel putin pt invitatie atata m-am certat la primarie ca eram sigura ca ma expulzeaza astia...
Ina, AMR1? Cred ca plutesti de fericire!
Felicitari pt prietena ta...dar vad ca e la moda la voi in Canada nasterile prelungite!
Alina si Bebitza Amalia 38+
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png
tania-z spune:
Buna fetelor!
Noroc cu fetele de prin tari straine si cu ANDA care n-are somn, ca ati mai intretinut atmosfera de aici!
MONET sa-ti traiasca printesa! 
MEEMS la multi ani si sa primesti curand cel mai frumos si sanatos cadou! 
INA m-ai distrat cu confuziile, ca si BIC, de altfel. Eram si eu in aceiasi ceata, dar ma gandesc ce figura va face Maria_Alexia cand va intra luni pe forum si va vedea ca te-ai gandit ca a nascut
E bine ca reusitm sa mai si radem, sa mai scapam de depresii.
ANDA si eu ma simt ca un elefant, desi am luat numai 12kg pana acum, dar eu eram un schelet inainte asa ca acum, vorba ALinei, am probleme cu spatele, din cauza greutatii distribuite aiurea. Dar, chiar si asa, cand ma gandesc cat de putin mai esta, mai iau toate racorile si uit de spate!
Oricum, in ritmul asta de nasteri, mi se face ca intra timpul la apa, ce diferenta fata de cum trecea in iulie-august!
BIC nu fii suparata pt teatru, vei recupera cu vf si indesat. Uite, puteai pati ca mine: am avut bilete la teatru, luate cu o luna inainte, cu o distributie de exceptie (nu prea vin des la Sibiu actori din Bucuresti) si cand ne-am prezentat am aflat ca nu se mai tine, ca s-a imbolnait unul dintre actori (cred ca Radu Beligan era).
Asa ca degeaba m-am straduit eu sa incap in ceva mai "dichisit" si sa merg pana acolo, ca a fost degeaba!
Hai sa vedem, cine mai naste astazi?
Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 33+
Varsta BB Stefan
Poze
Morgano spune:
Neata fetele!
Ina, nu am dormit in pat nou, patul il avem de acum 2 ani. A fost asa: acum 2 ani stateam in bloc, ne-am facut patu' de 2x2m cu noptiere, si 2 dulapuri, din care unul normal si unul cu 3 sertare mari si loc de tv, video si casetofon. Acum ca stam in casa si e spatiu mare am mai adaugat din acelasi material si evident cu acelasi mester 3 dulapuri mari, unul mai mic cat jumate din cele mari si o comoda mai inalta cu 4 sertare unde deasupra am chestie de infasat bebe. Am mai facut 2 dulapioare, cate unul pt fiecare dintre bai. Asa ca acum spal si dezinfectez dulapurile pe dinauntru sa pot in safrsit pune hainele la loc. Mai ales ale Anei. Poate asta a asteptat, sa fie totul gata :) vba ta.
Anamari, cica nunta a fost fte faina, s-a distrat lumea, papica buna, organizare excelenta - de fapt ne si asteptam sa fie bine, de aia ne-am dorit sa mergem asa de mult, in plus mireasa e fina alor mei si o stiu de cand aveam eu 4 ani si ea 0. Asta e, vor fi si alte nunti de mers la anul, ca ne asteapta cel putin 2 tot de "lume buna". Stii cum e? Investesti si iese super si se vede ca n-o faci pt bani, faci ingramadeala de multa lume si calculezi fiecare leu la meniu, asa si iese, se vede si se simte.
Oricum, spre bucuria mea, de nunta noastra se spune ca a fost fte reusita si lumea inca mai compara nuntile cu a noastra. Adevarul e ca a fost ca un chef mare, la care eu sincer m-am simtit atat de bine si de relaxata cum nu-mi amintesc sa mai fi fost.
Bic, frumos sa te poti plimba pe plaja intr-o zi de toamna, lasa ca vine si bebe vba lu' al meu sot de m-a enervat: cand vrea copilul atunci vine, nu cand vrem noi.
Eu iar am ceva dureri de bazin, vagin si noasa, dar deja nu le mai bag atata de mult in seama ca nu e prima oara, dureaza de 10 zile, si vad ca tot nu trec la nastere ci imi revin si gata.
As vrea fte mult sa basc azi, e si data rotunda cum imi doresc, e si o zi superba de toamna cu soare si frunze de mii de culori si nuante....
Alina, sa ai o zi cat mai placuta impreuna cu familia. E super ca vine mama ta sa fie langa tine pe cand nasti.
Ma intorsc la smotru, revin cand pot :)
Riplye, 38+2
Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003
cristinamh spune:
anda, pe-aici sunt.. de nascut... nici nu se pune problema... la ce dpn am eu, mai numar muuuulti bvebelusi pana apare si mandra mea!
oricum tati are instructajul facut sa anunte daca se intampla.
ata ca a dat harnicia in mine, si umblatul prin oras....
Cristina
35+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
anda77 spune:
unul din hobby-urile mele este astrologia. vorbesc serios, nu e gluma. asta e un hobby mai recent, citesc cand pot si ce pot de vreo 2 ani. Am intrat acum intr-un program sa ma uit la diferentele dintre aspectele planetare intre ziua de azi si ziua de maine. Ripley, pot sa-ti declar ca maine e o zi mai buna decat azi, in sensul ca un nativ nascut maine sau poimaine este probabil sa aiba o viata sentimentala mai echilibrata decat unul nascut azi. Asa ca, ripley, nu fi trista ca nu nasti azi. stie ea, fetitza ta, ceva-ceva...:))
ce veste mai putin buna am : toti copii nascuti si care se vor naste in perioadele noastre vor fi mai egocentristi si mai incapatanati decat ceilalti, nascuti in restul anului sau anul viitor. Chiar si eu prind aspectele astea, saturn si marte nu sunt in cele mai bune perioade ale lor in acest oct, nov si dec.
pentru dvs, urania:))
anda77 spune:
aha, am bifat-o la apel si pe cristina. pai mai cristina, duminica te-a apucat harnicia...se poa'?
nici noki lara n-a mai intrat...
cine mai intretine in ultimul timp baza noastra de date? eu, din ce am observat, dupa ce mirela anca a inceput sa aiba probleme cu sanatatea, au mai aoperit sin sarcina asta cristina si alexandrina.. gresesc? vroiam sa vad in ce perioade nasc ele, sa nu ramanem neupdatate...
Apropos de cum am scris "neupdatate", am vazut la tv ca se cearta pruteanu acum cu cativa deoarece a aparut noul indreptar care cica emite niste chestii de ti se scoala parul in cap..adica importurile astea gen"look", se vor putea pluraliza in lb romana si nu se mai foloseste nici o cratima... adica o sa se scrie lookuri si o sa fie cuvant romanesc. Acest exemplu este chiar mentionat in noul indreptar. In acest ritm o sa ajungem ca indienii care au o mizerie de limba, jumatate engleza, formata in acest mod...fara traducere. dar si fara cratime cand se preia identic substantivul si se adjectiveaza, pluralizeaza etc...oribil, are dreptate pruteanu..
lordra spune:
Ando, is bine, mama, multzam tare mult de grija
. Doar ca nu tot timpul am ceva de spus, asha ca ma limitez la a va ceti.
FELICITARI!!, tuturor proaspetelor mamici. Abia astept sa gust si eu din senzatia asta
. Pana atunci tre' sa asist la propria-mi umflare (am luat 14 kiiiiiile
) si sa ma rog sa se opreasca pana nu incep sa plutesc prin camera. Mai mult, mi-a ishit si hemoglobina mai mica (10 si ceva) asha ca, in afara de pastila de fier, tre' sa mai bag si carne la matz. Deja mi s-a luat de regimul asta de gravida. Am oroare de lactate si amân partea cu bautul laptelui/kefirului ca aia micii pa care-i pui zilnic sa ia untura de peshte, ca cica-i sanatoasa. Cre'ca dupa ce termin cu nascutul/alaptarea nu mai pun gura pe nici un lactat cel putzin 1 an. Bleaaach!!
In rest, numa' de bine
. Ma dor falangele si incheieturile mainilor de ma c a c pe mine (nici macar buretele de la bucatarie nu-l mai pot strange cum trebuie). Cica e din cauza hormonilor de sarcina. Asha sa fie, ca altfel e jale. Abia astept sa nasc si sa revin si eu la normalitate. Deja nu mai are nici un haz transformarea asta care a inceput sa-mi para interminabila
Hai va
si nashteri usoare cui urmeaza!
Ina869 spune:
Fetelor, astazi se implineste o saptamina de cind a aparut primul bebelus din grupa noastra, a lui Mandy!!! si de atunci, zilnic am avut cite un "nou" bebelus
Sper sa o tinem tot asa pina la sfarsit, sa avem nasteri usoare si la termen! 
Anda tin minte, cum sa nu, erai foarte amuzanta cind descriai meniul zilei – nu ca acuma nu ai fi!- dar sint convinsa ca o sa fie bine dupa ce se naste bebita.
Si eu am fost obsedata ani de zile cu surplusul kg., apoi nu mi-a mai pasat si ghici ce? am inceput sa slabesc…cu cat obsesia este mai mare, cu atit kg. se vor incapatina sa dispara, cred ca pina la urma este o chestie psihica fiindca sintem prea incorsetate de ideea slabitului.Noki Lara este ocupata cu cursurile.
Bic ce frumos…plimbare pe plaja…sper sa merg si eu astazi cu George pe malul unui raulet de aici, este o zi superba de toamna si imi place sa admir natura, ma uimesc culorile din jur.
Anamari raspunsul tau apare inaintea intrebarii postate de mine fiindca mai tarziu am realizat ca uitasem sa mai adaug ceva si am editat postarea…![]()
Irinuca ea a avut o moasa si doua studente + sotul in sala de nastere, si initial a vrut sa nasca natural.Aici asa te tin, in jur de 18-24 de ore daca poti sa nasti natural.
Alina sa ai o duminca placuta cu ai tai si ai grija cu emotiile , sa nu inceapa travaliul din cauza lor! …doar daca vrei sa o vezi pe Amalia cat mai repede.![]()
Amr-ul soacrei:2 zile ( nu mai pun la socoteala ziua de astazi deci mai am luni si marti…)
Tania bine ca ne-am dumirit cine era persoana in cauza, ca si-asa in ultimul timp mintea mea a luat-o razna; imi inchipuiam ca am inceput sa si uit pe deasupra..
Ripley am inteles acum, deci dulapuri noi …atunci s-ar putea ca Ana sa fii asteptat mobila ca sa-i aranjezi lucrusoarele…
Sa aveti o duminica placuta fetelor, intru mai pe seara,
Pupicei multi,
Ina si bebelusha flaminda 35+
cristinamh spune:
mai mai, ati vazut pozele cu natalia??? era mail pe nov_dec_2005, l-am retrimis la toata lumea!!!
ce gresunica e....
io ma uitam cu interes la silviutza, care parea cam trista... sper andreiu meu sa nu fie asa
!!!!
anda, harnicia m-a apucat ea... si la cum ii ott dau indicatii lu' tati si-mi mai vine cate o idee...nu-i a buna...
ps. da' chiar nu-i nici o nastere azi!??! asa linisteeeeee ????
Cristina
35+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra