Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Cristina am vazut si eu pozele cu Natalia-Cristina. Mamaaaa, cat par are! Si e chiar dolofana.... Ce haios ii infasaza la spital , ca pe niste viermisori.

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 33+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

wow, ce frumoase pozele cu Lavi02 si Natalia! Numai Doru s-a speriat la gandul ca asa mica va fi si Ilincutza. Acum a plecat de langa mine, cica sa lesine.... Bine ca nasc eu, nu el.

Eu nu mai pot sa ma odihnesc noaptea, ma scol de n ori, dar dorm ziua. Azi am adormit la unul dintre cele mai teribile filme de groaza - The Ring 2. Acum vreau sa plec la o plimbare.

A, Cristinamh si merg si eu sapatamna viitoare sa cumpar cercei Ilincutzei. Ai tai cate grame au avut? I-ai luat cu aur la schimb?

De Dordia mai stiti ceva? S-o fi lamurit ce e?

Monet felicitari pentru bebe Maya!

Felicia 34+ si bebe strumfitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

felicia, au avut fix un gram, i-am luat cu 470.000 gramul. nu, fara aur la schimb...

Cristina 35+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

fetelor, pont: la unele dintre farmaciile sensiblu au introdus gama Mustela. Acum o luna intrase doar gama pt. bebelusi, iar acum si pentru gravide. V-am mai povestit eu ca anul trecut, cand am fost in Fr., m-a rugat o prietena gravida s-o aprovizionez ca e foarte buna, asa ca i-am luat eu, si, dupa ce am citit prospectele mi-am luat si mie, desi nu eram gravida. Este f.f.f buna. Anul asta mi-a adus o alta prietena cateva flacoane. Eu foloses crema pt. sani (antilasare)-se poate folosi si-n timpul alaptatului, crema pt. dezumflarea picioarelor si cremaantivergeturi. Vedeti ca antivergeturi au doua tipuri: pt. a le preintampina si inca una pentru vergeturi deja aparute. Asta din urma e cea mai buna, intr-o luna le atenueaza pana la disparitie.
am vazut intr-un reportaj pe Antena3 cu viata vedetelor de la hollywood (episod cu vedete gravide) ca toate spuneau ca folosesc Mustela. Si alea si-ar permite si creme mai scumpe, in mod evident...
pretul in fr. era de aprox. 17 euro o crema. nu stiu cu cat a intrat la sensiblu, ca doar ce m-a sunat o prietena sa ma anunte, nu m-am dus sa-mi cumpar.

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salut!!!!!

Maaaaamaaaa ce de bebelusi!!! Sa va traiasca si sa fiti sanatoase!!!

Eu sunt bine acum, am avut net-ul pikat si abia acu 1 ora mi l-a facut; bb e tot baiat de data asta mai mult ca sigur asa ca nenea Herghelegiu avuse dreptate. La echo mi-a spup ca e totul ok dar ca bb are 2.809 kg si ca e in grafic dar mai mic cu o sapt. Placenta are un grad de maturare 2-3 si ar tb sa urmaresc in ce masura isi face placenta treaba ca daca nu mai poate tb scos copilul mai devreme. Dar oricum colul este luung si posterior si copilul este pozitionat destul de sus asa ca cica s-ar putea sa nasc dupa 16 nov. Asa ca pana nasc eu sa tot vina bbi pe lume!

Eu inca sunt in zugraveala si abia sapt. viitoare ne apucam de curatenie asa ca ar face bine bb sa mai stea acolo ca nu ma supar
Va pup si astept vesti!!!

Diana
Poze cu mine :http://community.webshots.com/user/dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

M-am uitat si eu la poze, sunt fte faine, mie Silvia mi se pare cumva speriata, sau cel putin nedumerita . Cea mica e superba, si are fte mult par, intr-adevar. Oare Lavi se plangea de acid? Ca cica dc are copilul par ai acid la stomac.

Am dormit de amiaza prima oara dupa luni de zile, camd 2 ore si ceva cu pauza intre ele, nu fte bine, am si visat cam urat, sa vedem ce fac la noapte dat fiind faptul ca s-a schimbat si ora si am si dormit cred ca o sa butonez telecomanda pana spre dimineata.

Anda77, eu din nou recomand si pt vergeturi crema de la Farmec, si nu din patriotism local ci pt ca se foloseste la greu de multe prietene, si si de mine, desi eu vergeturi am cateva dinainte, de la ingrasat si slabit brusc... acuma nu am facut nici macar una bucata, nici pe coapse nici pe bruta, am o dungulita mai inchisa pe un san, dar sunt sigura ca va dispare inainte sa devina asa ceva.
Eu cred ca raman intre avantajatele sortii care nu s-au ingrasat decat fte putin, cu intre 6 si 7 kg, depinde de zi, desi chiar am mancat bine si cum sunt carnivora pot zice ca si consistent, am mancat si dulciuri, care in general nu-mi plac, am mancat si cartofi, pe care altfel nu-i suport, mi-a cerut organismul fel de fel de chestii dupa care nu ma omor in conditii normale, si nu am refuzat. Poate ca si cu agitatia cu mutatul si apoi cu santierul si ordinea si pt ca am facut fte mult efort fizic, ca in conditii normale - mai putin ridicat de chestii grele - si starea de stres si-au spus cuvantul. Si cand ma gandesc ca inainte de a ramana insacinata ziceam ca eu trebe sa slabesc 10 kg macar pana sa fac copil ca sa nu ma fac cat china, si uite ca fu exact invers. Eu cred ca m-am reglat hormonal, s-a refacut tot ce distrusesera ani de anticonceptionale.
Anda, incapatanata nici nu are cum sa nu fie fata mea, ca suntem si eu si tac'so caposi, dar egocentrica... hm, asta ma depaseste, desi dc stau sa ma gandesc poate e bine sa fii putin mai egoist in ziua de azi, ca altfel pici de prea fraier si bun. Nu stiu ce sa zic, cum e mai bine.
Lordra, nasol cu durerile de incheieturi, mai ales ca mainile trebe sa le fol. nu gluma. Eu am pb la incheietura mainii drepte de vreo 2 ani, dar nu de la vreme, sarcina sau chestii normale, ci - ca sa vedeti cat sunt de batuta in cap - de la faptul ca dorm cu mana sub mine si flexata, si toata greutatea corpului in somn se lasa pe mana. Asa ca am o mana dreapta vesnic umflata cu o galma la incheietura si dureroasa de nici nu pot folosi dimineata hartia igienica. Va dati seama ca seara urmatoare o iau de la capat, si risc sa am mari pb in viitor cu mobilitatea si capacitatea de folosire a mainii.
Am incercat acum vreo 2 ani, inainte de a avea patul asta era unul cu ceva bare de lemn, sa ma leg la mana ca sa ma dezobinsuiesc de dormit pe ea, rezultatul a fost super, mai ales pt marius, la care i s-a parut destul de erotic sa fiu cu mana legata incat sa nu scap de . Asa ca am renuntat si la metoda cu legatul. Oricum, e ghidus sa te doara mainile si degetele de la bebelica, nu am mai auzit pana acum.
Ina, ma tem ca azi e zi fara bebelusi.... nu vezi ca ne tin in sah? La mine nici un semn, la Bic poate sunt sanse.
Dordia, ai grija cu eforturile de santier! Uite ca nu s-a schimbat sexul copilului si eu zic ca e bine dc v-ati obisnuit asa sa ramana asa.

Ripley, 38+
Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Buna, fetelor!
Hihi, nu sunt eu Ana-Maria, noi suntem tot in formula 2 in 1 si nici nu-mi pot imagina cum ar fi fost sa se intample acum (ufff, nici nu pot pronunta cuvantul cand e vorba de mine ). Mai trebuie sa-l crestem pe bebita in burtik vreo luna jumatate-doua, mai avem o saptamana de serviciu si apoi sper sa apuc sa ma bucur putin de prenatal, sa terminam pregatirile (cu care suntem chiar in aer deocamdata)... Cale lunga pana de Craciun, chit ca la metro - am vazut cu o oarecare groaza - deja au inceput cu globurile . In nici un an nu am stiut cu atata exactitate cand vine Craciunul ca acum

Maria & bebik din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

fetelor, acum ca a pomenit dordia, mi-am adus si eu aminte de ceva: la eco de acum o saptamana si ceva (cand eu eram in saptamana 33 si inca 3 zile din cursul lui 34, cam asa), dr. Pop dicteaza asistentei: placenta cu grad de maturare 3!!! Cu Pop nu se poate discuta nimic la eco, toata lumea stie ca e monosilabic si ciufut, dar l-am intrebat totusi: d-le doctor, nu este cam devreme pt. mine sa am placenta de grad 3? NU. atat mi-a raspuns, monosilabic, dupa cum va spuneam. Abia peste 2 saptamani am programare la gine, credeti ca ar trebui sa ma nelinisteasca gradul 3? am vazut ca lumea pe-aici se agita inca de la gradul 2 spre 3...
ma duc si eu la mail sa vad pozele nataliei...

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

tocmai am terminat de vizionat documentarul "In pantec" - pentru prima oara cap-coada. Nu am dat atentie niciodata sfaturilor legate de muzica sau poezioare, dar cica acum le pot memora daca sunt ascultate zilnic, iar dupa nastere se linistesc atunci cand le aud. Voi puneti o anumita melodie bebeilor? Sau cititi poezii?

Dordia bine ca te-ai linistit si m-ai mai linistit si pe mine! Eu auzisem ca Herghelegiu este cel mai bun in depistarea sexului. Iar pana acum nu au fost surprize nici in grupul nostru si, parca, nici in cel al mamicilor sept-oct.

Felicia 34+ si bebe strumfitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

INA prinzi cumva TVR International?
Acum se transmite VERONICA si stiu ca doreai sa-l vezi. Sper sa vezi mesajul. Te

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 33+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput