Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

felicitari tuturor proaspetelor mamici !!!!!!!!!!!
acum urmeaza sa intru la listuta si sa ma uit si eu oare cate mamici s-au adunat ?!? o gramada deja, si mai sunt 2 zile pana incepe sezonul la nascut ...
noi astazi am fost cuprinsi de frenezia nasterilor - si de faptul ca luca isi gaseste de lucru din ce in ce mai des in zona colului, si ne-am hotarat ca e posibil totusi sa se nasca si inainte de a ajunge la cezariana; luni aflam mai multe si despre starea colului, etc.
pana atunci ne-am apucat si am facut ce mai aveam de facut : montat masuta de infasat (creatie proprie, suntem foarte mandri ), si dan a demontat bucataria si a facut-o boboc; aaa, si ne-a sunat mamaie, ca are baita si nu are bebe sa-l spele ...
asa ca expresia zilei la noi a fost "cozonacelul incepe sa se rumeneasca" !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

m-am urcat pe cantar......72 kg..de la 54-55...
in consecinta, sunt deprimata. Si nici nu mai am glezne... Ce ma enerveaza cel mai rau este ca nu am mai mancat mult, ca-n prima parte a sarcinii si tot iau kg pe masura ce respir..!! Sunt disperata. Azi am mancat 1 l de lapte si 2 bucati de peste la gratar. Si cereale dimineata si cafea. Vi se pare mult?
ina, eu imi continui sondajul cu greutatea bebe, poate a fost dintre exceptiile care intaresc regula:))
mai, parca n-am mai vazut-o pe lordra..
dienuta, imi pare bne ca ai re-re-revenit. am vazut ca intri mai rar de cand cu problemele cu netul. S-au rezolvat?

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Buna mamici si burtici!
Vad ca deja incepe sa se subtieze sirul burticilor !
Asta e bine.
Felicitari noilor mamici si sa creasca mare bebelusii lor, sanatosi si voiosi!
Ma bucur mult pt proapetele mamici, deja ma cuprind si pe mine emotiile momentului!
Noi suntem bine, avem 33 saptamani si o zi...ne simtim tare greoi( desi pana in acest moment am luat in greutate 10 kg, iar bebe are 2 kg...si moasa ne-a spus ca am si mult lichid)...avem dureri mari de spate, si multe nopti nedormite din aceasta cauza dar vom rezista.
Probabil de aici vine si explicatia cu durerea mare de spate...greutatea nefiind bine proportionata...
Dar asta e acu, ce sa fac..., voi rezista si sper ca puiutul sa stea cat mai mult in burtica.
Gata va las!
Week-end placut in continuare!
Burtici usoare la cele cu bebei la purtator si felicitari celor care isi tin deja puiutii in brate!
Salisa 33 saptamani plus 1 zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

quote:
Originally posted by alexandrina

Meems, daca am inteles bine, iti uram:

La multi ani plini de impliniri!

Fetele care aveti id de Yahoo Messenger, treceti-le in datele de pe nov_dec_2005 daca sunteti de acord sa primiti invitatii la cate o conferinta de grup.

Am citit o poveste a nasterii de curand unde mamica zicea ca a adunat 45 de kg pe perioada sarcinii. Cred ca la "Nasterea pe glob".

33s + 3z

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Alexandrina, iti multumesc din suflet, esti o scumpa!

Meems 32s+ / DPN 20 Dec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

MEEMS, LA MULTI ANI SI TOT CE ITI DORESTI!!!!

Ripley, 38+

Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Eu nu mai inteleg nimic. Mai intii nu stiam cine este AnaMaria. Credeam ca e anemarie, da' parca sotul ei nu e roman, deci nu avea cum sa trimita un mesaj in romaneste.
Apoi ma uit pe agenda sa vad cine ar putea fi si descopar ca Ana Maria e ancris. Da' parca Ancris a nascut acum citeva zle...
Acum cred ca incep sa ma lamuresc. Noi am aflat, dar sotul nu stia ca noi stim deja si a trimis mesajul, asa-i?

Eu??? Inca nu. La teatru nu m-am dus ca nu m-au lasat nici barbatu', nici mama pe care am sunat-o special in Ro sa o intreb daca ma lasa sa merg...
Asa ca am inceput sa fac treaba prin casa.
Denisam ce bine ar fi sa ai dreptatate.
Ma uit cit de mari sint bebelusii care s-au nascut mai devreme si ma intreb cu groaza daca bebelusul din burta mea nu s-a facut bebeloi intre timp???

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

P.S.
Ma simt ca Oana_0204 de la sept-oct care tin minte ca intra in fiecare zi pe forum de vreo 5 ori si tot spunea: "n-am nascut nici azi... oare miine???"

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

de data asta nu inteleg eu nimic...
nedumerirea cu ana maria am avut-o si eu, dar p-aia am lamurit-o, dar apoi am vazut un prim mesaj in care cineva ii spunea la multi ani si felicitari lui meems... a, zic, a nascut, dar am felicitat-o deja, stiam... aiurea, eu scrisesem un mesaj pentru monet, dar cred ca de vina este aiureala de gravida. nu citesc atent...dupa aia m-am prins ca e vorba de meems, nu monet, si, si mai tarziu ca e vorba de ziua ei de nastere, nu de nasterea lui bebe... mama-mama, cred ca pana nasc mi se sting toti neuronii. zicea cineva aici ca de vina ar fi progesteronul sau alt hormon pentru neatentia asta...
...asa ca...LA MULTI ANI, MEEMS!!!

Mergi la inceput

bbalinus, inteleg ca maine mananci supa cu galuste? o sa stea mama ta si dupa ce nasti, sa te ajute cu bebe?
gata, decretez: maine stiu sigur ca mai naste cineva, ori bic, ori ripley. Desi bic e la termen, am o presimtire ca e ripley prima.
mai, ce e linistea asta pe aici? ati plecat in discoteci?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

felicitari monet, sa-ti traiasca fetitele, amandoua...

la multi ani meems!!!!

fee-sa stea bebe in burta cat mai mult...

ripley- eu imi ziceam ca daca ma duc la nunta si dansez o perinita acu' acu se hotaraste si bebe sa iasa ca vrea si el sa danseze......

Bic- nu o mai fi mult. uite eu pe alex l-am nascut exact cand aveam dpn-24 august. si pana pe 23 la pranz nici nu credeam ca nasca a doua zi...eu credeam ca va mai sta acolo o saptamana...

ina-nu stiu cum e cu bb si marimea burtei, dar cu marimea parintilor si bb- uite si eu si sotul avem peste 1.70-deci nu suntem niste micuti. iar eu am soldurile chiar mari-deci ai zice ca voi naste macar bebei de marime medie...si totusi Lia nu a avut decat 47 cm si 2750g la 39 de saptamani si doua zile...Alex a fost mai aproape de standard-2950g si 51 cm...sa vedem Liam cum o fi, mie mi se pare mai mare...

nu am nascut inca-din fericre ca noi mai avem ceva de asteptat, dar am contractii-din fericire neregulate si usoare aproape de fiecare data cand fac un minim de efort. Dar eu cred ca vom rezista inca 2 saptamani si jumatate

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-34

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Mergi la inceput