M-am hotarat ...adoptie (23)
Raspunsuri - Pagina 5
florypop spune:
Ce mai faceti?
Vad ca in continuare incercati sa va mobilizati pentru asociatie. Eu una nu stiu ce sa mai zic. Galina, am primit mesajul tau dar sincer nu sunt decisa ce sa fac. Data trecuta a fost experienta putin neplacuta. Eu a fost foarte deschisa de la inceput, am vrut sa ajut cu ce putea dar degeaba. In fine am intrat sa vad ce mai faceti si sa va spun ca ieri am fost la eco:
sarcina e evoluat bine acum arata de 6 saptamani (acum o saptamana arata de 4 saptamani ). Nu s-a vazut inca embrionul dar s-a vazut corpul galben. Exista vascularizare deci....Verdictul va fi dat peste doua saptamani cand ar trebui sa apara si embrionul si sa vedem cum bate inimioara. Deocamdata la eco mi-a spus ca totul e ok. Sper ca Dumnezeu sa fie cu noi pana la capat.
Va pupicesc pe toate si sa stiti ca va citesc.
Flory 6 sapt. si Andrei
aissa spune:
Oh, Flory cat ma bucur! Sa fiti sanatosi pana la capat si sa mearga totul bine!
Am uitat sa zic de ce intrasem....
Mai eu deja ma stresez iar. Desi sunt atatia care in post-adoptie nu ii viziteaza nimeni, stiti ca noua ne-a zis asistenta prin august sa mergem cu fata sa o vada psiholoaga, noi i-am zis ca mergem a doua zi si cand am mers doar a plimbat-o de la una la alta prin birou, s-au mirat de ea si eu am crezut ca a fost un fel de "vizita" pentru ca si-a notat kg, ce papa, ma rog si la final a zis ca ne vedem peste vreo 4 luni.
Eh si aseara il suna pe Tony ca sa mergem azi sa o vada psiholoaga!!!!
Bai eu deja am spume, ce ma tot freaca si nu ma lasa in pace?M-a chemat atunci, de c enu a zis ca nu e psiholoaga, ca doar ii dadusem telefon. Acu, pentru ca azi nu putem merge, i-a zis lui Tony ca sa mergem noi nu stiu unde sau sa o sune miercuri sa ii spuna daca vine in ziua aia psiholoaga asta.
Ia spuneti-mi si mie ce vor astia de la mine? Unde scrie ca tb sa o psihologeasca pe fata si cata vreme? Cand o sa ma lase in pace? De ce ma freaca la 2 luni cu prezenta. Asa, si daca iese o evaluare aiurea ce ii mai priveste pe ei. Adoptia e incheiata, copilul e la mine si bun/prost cum o fi asta e. Ce ii mai priveste acum pe ei evaluarea psihologica???? Zau daca pricep.
Hai ca am nervi si am refulat la voi, scuze.
florypop spune:
Aissa, sarumana de urari. Stiam eu ca esti prin zona
Stai tu linistita nu te mai agita cu psiholoaga. Poate asteapta si ea o atentie ceva si pana atunci va tot cheama. Parerea mea este sa ai tu o discutie cu ea si o intrebi ce urmareste avand in vedere ca deja adoptia este incheiata.
Ce mai face printesa? Tot intreaba Andrei cand isi mai vede iubita dar nu prea stiu ce sa ii raspund.
Sa va mai zic ceva: nasa mea este insarcinata tot in 6 saptamani. Se chinuie de 9 ani. Se pare ca pe strada noastra se vor numara bobocii la toamna.
Pupici Alexutei.
Flory 6 sapt. si Andrei
aissa spune:
Flory, stii cum e...nu pot spune in fata chiar tot. Dar chiar nu inteleg. E adevarat ca nu ne-a vazut niciodata si am mai auzit fete (parca pe Carmen sigur, si pe Briantis) dar nu inteleg de ce ma cheama si de ce m-a chemat data trecuta degeaba. Ca doar daca adoptam un copil cu handicap sa zicem, sau nu stiu bolnav, ca sunt cazuri, ce il mai evolua. Sa vada ce????
Ma rog, sper sa fie de data asta cand om merge si am sa o intreb pe asistenta daca o sa se mai repete povestea ca eu sper sa nu. Am inteles eu ceva odata cand am vorbit cu ea ca e o tipa noua si nu prea ii convine ca nu stie familiile...
Cat despre gineri-miu, zii ca maica-sa e scumpa la vedere. Acu' lasand gluma chiar nu stiu. Eu v-am zis, spuneti voi si eu ma prezint. Si ma gandesc serios sa ma mut pe strada ta, sunt scumpe casele? Mai ales ca habar n-am cand am avut ultima data. Parca la sfarsitul lunii Dar la mine asta nu inseamna nimic, asa fac eu, uneori iau "pauza".
Te pup si aveti grija de voi!
patri spune:
Incepe iar o luna!Mi-am propus ca NEAPARAT IN LUNA ASTA O GASESC PE PATRICIA!!!Nu mai pot astepta!Daca as fi stiut din mai ca inca in noiembrie nu-mi cunosc fetita,cred ca as fi fost foarte demoralizata! Dar asa, zi de zi am asteptat ceva, si uite am ajuns si in noiembrie! Azi m-am trezit cu sentimentul ca sunt fff aproape, ca nu mai poate dura mult,dar nu pot sa-mi inchipui ca suna telefonul...Of, daca as sti unde e...
Flory, ma bucur pt tine, sa ne spui cum mai esti, si cum mai creste bb mic...
Aissa, stai linistita ca e o formalitate...Se apropie sf anului si trebuie sa fie monitorizati cat mai multi copii post adoptie, sa fie cat de multe dosare in activitate...eu zic sa nu-ti faci probleme...eu abia astept sa fim monitorizati post adoptie!!!
patri
florypop spune:
quote:
Originally posted by aissa
Cat despre gineri-miu, zii ca maica-sa e scumpa la vedere. Acu' lasand gluma chiar nu stiu. Eu v-am zis, spuneti voi si eu ma prezint. Si ma gandesc serios sa ma mut pe strada ta, sunt scumpe casele? Mai ales ca habar n-am cand am avut ultima data. Parca la sfarsitul lunii Dar la mine asta nu inseamna nimic, asa fac eu, uneori iau "pauza".
Te pup si aveti grija de voi!Cristina si Alexandra (30.09.2004)Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God
M-ai zapacit. Nu mai inteleg nik. Daca chiar vrei sa te muti pe srada mea apartamentele de 3 camere ca al meu sunt undeva la 60.000 de euro.
Daca vorbeai la figurat si nu ti-a venit poate cine stie. Dar de data asta tu baiat si eu fetita, ok?
Hai pupici multi,
Flory 6 sapt. si Andrei
aissa spune:
La figurat mamico! Tu ai zis de tine si de nasa si ca pe strada voastra se vor numara bobocii. Am glumit, as vrea eu sa ma alatur voua dar asa cum spuneam la mine asta nu inseamna nimic.
florypop spune:
Ce proasta sunt!!!!
Abia acum m-am prins. De la oboseala. Mai bine ma retrag ca zic numai tampenii. M-a distrus fi-miu de vreo doua zile e mai rau decat Duracel. Asta in cele doua ore seara cat stau cu el. Dar saraca mama care sta cu el toata ziua!!!
Pupici,
Flory 6 sapt. si Andrei
mimsi spune:
Mai Aissa, fara nici o gluma: DPC-ul se agita atat cu monitorizarile pt ca tb sa-si justifice activitatea pe anul asta. Si daca adoptii lulu, macar monitorizari sa fie!
Mimsi si Alexia(10.09.2005) http://community.webshots.com/user/AlexiaMaria2005
aissa spune:
Va multumesc fetelor ca aveti rabdare cu mine, stiu ca sunt stresul intruchipat. Am vorbit si cu Rozi, oricum nu am de ce ma teme, dar sincer nu imi place faza asta cu rascolitul. Sa ma monitorizeze, nu am absolut nimic de ascuns, copilul meu e sanatos si voios, dar sa ma lase asa cum e legea la 4 luni, nu la tot 2 luni, pac cheama-i pe aia. Realizez ca e normal, si ce spui tu Mimsi e adevarat, dar asta nu ma impaca...
Asta e, macar sper ca de data asta sa fie psiholoaga.
Eu asta zic ca e nefiresc, m-au chemat in august, am dat telefon ca vin a doua zi si cand am mers nu era psiholoaga. Acum ne chemase azi, dar Tony lucreaza si am zis ca mergem maine sau poimane. Si sper sa fie tipa aia acolo, ca daca ma pun pe drum cu copilul aiurea nu mai merg niciodata sa vina ei la mine. Sunt si neseriosi...ori ma anunta din vreme (nu seara pt a doua zi) ori cand stabilim ca mergem sa fie aia acolo. Copilu' e mic, ii dau programul si asa peste cap ca stiti cum e cand vrei sa doarma atunci nu doarme si daca merg cu ea maraita...
Of, gata, v-am stresat si pe voi destul. Dar ce bine e ca am cu cine vorbi....