M-am hotarat ...adoptie (23)
Raspunsuri - Pagina 10
Minnie spune:
Ceau,fetelor.
Sa stiti ca nu v-am abandonat,sunt la zi u tot ceea ce se intampla aici,noitrebuie sa ne reinoim atestatul ca expira luna aceasta.Nu am abandonat ideea de adoptie,dar acum suntem in focuri la un nou FIV,cu alte cuvinte mergem pe doua cai doar doar reusim sa avem un bebe.
Danatim,ma bucur ca in sfarsit a aparut cineva din Tm,si tare as vrea sa tinem legatura ca doar apartinem de acelasi DPC .Tu ce zici?
Va pup pe toate si pe copilasii vostri,si sper sa auzim doar vesti bune.
galinarodica spune:
Fetelor azi am facut primul film cu bbeul si i l-am aratat proetenului paranormal si stiti ce? de cum l-a vazut a zis ca e bebeul meu trimis de doamne doamne si ca daca nu-l iau o sa regret. A zis ca e piatra mea de incercare, dar sa-l iau cu sufletul deschis ca nu are nimic bebe. Ba a zis ca si seamana cu mine. Ba si asitenta care era azi a zis ca seamana cu mine. Azi cand m-am dus la el dormea si nu am vrut sa-l trezesc. L-am pus pe unul care plangea in balansoarul ala ca un scaunel si cand am pus jucaria ce i-o adusesem in patut a deschis ochii mari si cand m-a vazut a inceput sa rada si nu a mai vrut sa doarma.
Stiu sigur ca asta e puiul meu.
Sper sa-l am acasa inainte de sarbatori.
Briantis spune:
Aissa ,te rog sa modifici in listuta- dupa lupte "seculare" avem si noi hotararea irevocabila .Acuma ne apucam de schimbat nume si apoi prenume .Sper sa terminam in 3 -4 luni.
Multumesc .
Mama lui Andreiutzu
patri spune:
Fetelor, m-am intors! Am citit intr-un suflet noutatile, Flory ma bucur de greturile tale cu motiv si de umblaretul tau, Ina, ma bucur enorm pt baietelul tau!!! Spuneai ca este si o fetita? Scrie-mi te rog daca e!
Va doresc noapte buna, sunt sigura ca la ora asta toate dormiti, eu abia am intrat in casa si am si vrut sa vad ce mai faceti, va pup pe toate cu bbici sau burtici(si) si viitoare mamici!!!
patri
Silvia_Pui spune:
Se pare ca in acest an Craciunul va fi alfel pentru multe dintre noi . Ma bucura atat de mult fiecare veste buna a voastra . Eu parca nu mai am rabdare , abia astept sarbatorile . Este pentru prima data in ultimii 12 ani cand ma bucur ca vin sarbatorile .Si sunt cu atat mai fericita cand vad ca alti parinti si alti bebei vor fi si ei impreuna .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=e4c8&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Alexa Ioana spune:
neata fetelor. sa aveti o saptamana minunata !
pentru mine va fi una speciala, asta'i clar. azi terminam analizele medicale, joi is gata cazierele si vineri dimineata depunem dosarul !
si apoi asteptam...
ma bucur din suflet pentru cele care vor avea anul asta sarbatori adevarate! craciunul fara copii nu'si are sensul !
ce'mi doresc eu tare tare de tot e ca macar atestatul sa'l avem de craciun...
ina, Doamne ajuta sa fie totul ok cu bebele mic !
patri, oare reusim saptamana asta sa ne intalnim, macar putin putin ? scrie'mi tu cand ai putea.
v'am pupat, fetelor !!!
danatim spune:
Va multumesc tuturor ca m-ati primit in randul vostru.
Galinarodica felicitari pentru baietel si iti doresc sa fie cel mult asteptat.
Minnie, sigur ca vreau sa tinem legatura mai ales ca suntem in situatii asemanatoare.
Si eu lucrez pe 2 fronturi caci am si 2 inseminari la activ (una nereusita iar a 2-a facuta acum 9 zile). Tu cu cine ai facut FIV ?
Eu, deocamdata nu am noutati caci asistenta de la DPC n-a avut timp sa mearga sa vada baietelul in maternitate dar va merge astazi. Daca va fii asa, probabil ca maine voi merge si eu sa-l vad iar, daca toate sunt in regula, pana la sfarsitul saptamanii il voi lua acasa.
In plus si mie imi expira atestatul iar acuma am inceput sa strand din nou actele pentru reinnoirea lui.
Succes tuturor mamicilor dar si celor in devenire.
patri spune:
Iar incepe saptamana, iar va doresc si i-mi doresc o saptamana cat mai buna!Cati mai multi bbici sa fie gasiti de parinti, si cati mai multi sa ajunga acasa! Si fetele care au vesti bune, sa ne bucure cat mai curand cu ele! Si cele care pot, sa ne ajute si pe noi, aspirantele!(ca neajutorate mai suntem, eu cel putin, nu stiu ce sa mai fac sa nu stau si sa tot astept...)
Am observat ca apelul Adrianei pt copiii disparuti a avut efect, ce mult as vrea sa inceapa si o campanie pt copiii abandonati...cine o cunoaste, nu ne pune o pila? Glumesc...a plinge!
Va pupicesc si ma uit ca imediat terminam cele 10 pg de la cap asta, si eu tot aspiranta sunt...
patri
Silvia_Pui spune:
De cunoscut o cunoastem multe dintre noi pe Adriana . Candva scria si ea pe topic . O sa-i dau eu un mesaj acum sa o rog daca poate face ceea ce ai spus tu .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=e4c8&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
asi spune:
Fetelor va citesc si ma bucur ca aveti rezultate mai ales ca se apropie sarbatorile.
Imi doresc un al doilea bebe nespus de mult si cand vad ca faceti acte parca parca imi vine sa ma apuc iar de toata treaba asta.
Va doresc o saptamana minunta
Familia mea
Razvan