M-am hotarat ...adoptie (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Aissa, nu m-am gandit nici o clipa ca iti va fi mila de stomacul meu. Datile trecuta nu am avut nici 10% din greturile pe care le acum.
Sper sa fie totul bine cu samburelul. Abia peste 10 zile la eco....

Nu te mai enerva pentru toti idiotii. Ai grija de fata. Maine poiimaine te trezesti cu fi-miu la usa ca vine dupa ea....:))

Va pupic pe toate,

Flory 6+ si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

Flory asta inseamana ca esti pe calea cea buna Felicitari pentru plimbaretul Andrei !

carmen
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Florypop,
Imi pare asa de rau ca desi stam destul de aproape una de alta nu ne putem vedea.
Daca inainte de a fi nu ne-am vazut, mi-e greu sa cred ca ne vom putea vedea acum.
Oricum vreau sa te felicit pentru Andrei cel plimbaret si pentru evenimentul care, cu voia Domnului va fi peste citeva luni
Sa aveti grija de voi si de bebei

la mamici si bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Flory felicitari pentru Andrei!Zbantuiala de acum incepe !

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Multumesc mult fetelor!

Irina din pacate eu stau foarte prost cu timpul. Ajung acasa in fiecare zi pe la 8, 9 seara si in weekend curatenie, spalat, etc. vizite la parinti sau alte activitati. Poate cand voi fi in concediu prenatal...:)) ne vom vedea. Sa imi ajute Dumnezeu sa ajung acolo.

Va pup,

Flory 6+ si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

salutare..
va tineti bine fetelor...felicitari..
hai ca vreau sa va arat ceva,....
cititi aici va rog...toate cred ca stim despre ce vorbesc..va pupic
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61071

http://bella.netfirms.com/ro.htm

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Florypop, Cu siguranta te va ajuta Dumnezeu sa ajungi acolo.
Iti tin pumnii si ma rog la Doamne Doamne pentru tine si puiul cel mai mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Fetelor cred ca am gasot bbul. Mai avem un hopusor de trecut.
primul test rapid la HOV a fost neconcludent. Testul 2 negativ. Urmatorul ar trebui facut peste 3 luni. Doctorita o fata tanara si frumoasa mi-a zis "eu nu cred ca acest copil e HIV pozitiv, si in locul dumneavoastra as risca.
Si eu simt ca e ok.
Am un bun prieten care e oaranormal, da de-adevaratelea, nu sarlatan, are si 3 facultati si doctorat la Calcuta si in plus acum 2 ani cand eu aveam impresia ca am un nodul la san si ca e .... nici nu am intat pe usa la el ca mi-a zis nici sa nu-ti treaca prin minte ca ai fi bolnava de cancer. Ai doar un exces de foliculina, lipsa de magneziu si oboseala cat cuprinde." M-am dus fain frumos la doctor, la Medsana, bani garla si rezultatul? Exact ce mo-a zis prietenul asta al meu. Asa ca sper ca maine poimaine sa vina sa-l vada si el pe bebe si daca el zice ca e ok, nici nu mai stau pe ganduri, il iau si gata.
Fetelor e superb, poate reusesc sa gasesc un aparat sa-i fac poze. Am stat azi 4 ore cu el in brate, a dormit pe umarul meu cu mana de gatul meu.
Am crezut ca o sa faca taraboi dupa ce plec si o sa ma injure ingrijitoarele, dar cand l-am pus in patuc si i-am dat jucaria, l-am pupacit, i-am zambit si i-am spus sa fie cumintel ca mama vine si maine si el s-a uitat tristut la mine si nu a plans. Am asteptaptat si pe hol putin sa-l aud daca plange. Si nu a plans deloc.
Uff nu mai am rabdare. Fetelor tineti-mi pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu imi ajung mainile sa iti tin cati pumni as vrea. Mult succes si sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si prietenul tau sa perceapa numai energii pozitive!

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Aisa sper din tot sufletul sa fie sanatos si sa-l iau acasa cat mai curand. Multumesc pentru incurajari.

Mergi la inceput