Balante (dez)echilibrate (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Eveline, am mai trecut de cateva ori prin tema asta si parca mai sunt balantze partenere ale leilor.
O sa primesti sigur astfel de raspunsuri.
Sotul meu e RAC.

Ultima zi la serviciu.
Mai revin in 2008 !
YUPIIIII !!!!!!!!!!!

Daniela (30+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

dana_ene si pe aici pe la noi tot in 2008??
eveline bine ai venit
cary

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Ma primiti si pe mine ?

Sunt o balanta de pe 17 octombrie 1972 (ca Eveline) si sunt din Brasov (momentan de pe langa Paris).

Si am o fetita tot balanta, de pe 3 octombrie 2004.

Ma bucur ca v-am gasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Bine ai venit Sanziana,din povesti;ce misto e sa fii aceeasi zodie cu,copilul si eu mi-am dorit acest lucru dar se pare ca nu mi-a iesit!!!

Eu una am avut 2 prieteni in LEU si mereu eram certati asa ca m-am orientat catre altceva!

Spor la ceratenie fetele,pupici si sa aveti un w-e SUPER frumos!

Mergi la inceput

Multumesc Cary.

Mie mi-a iesit la fix, amandoua balante, amandoua ascendent in Scorpion. De fapt pot sa spun ca Marinei i-a iesit la fix, ca ea a ales sa se nasca mai devreme. Daca ma astepta putin, venea de ziua mea!

Se spune ca balantele se inteleg cu balantele, asa ca nu imi ramane decat sa sper

Weekend placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Sanziana,de-ale mele suneti,si eu tot balanta cu ascendent in scorpion.Si tu te macini cu n-spe pasiuni si...fel de fel de ganduri ca si mine oare?

dana si daca intri in prenatal inseamna ca ne parasesti?sau o sa ne mai vizitezi din cand in cand?Ce face bebe din burtic?

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Da, Delia21, si eu am n-spe pasiuni, dar cum nu am destula energie pentru toate, am perioade. Asa ca in general nu am foarte multe deodata, ca le epuizez si trec la altele (cu speranta ca voi reveni in curand si la cele dinainte, dar am inceput sa inteleg ca s-ar putea sa nu reusesc - prea scurta viata).
Oricum, ador sa cunosc si sa incerc cat mai multe lucruri din cat mai multe domenii.

Cat despre ganduri, depinde de stadiul de oboseala. Daca sunt odihnita si nu prea multe lucruri stresante, e ok, daca sunt obosita ma invart in cerc printre ganduri, daca sunt epuizata nu mai gandesc deloc.

Acum tind spre stadiul 3.

Somn usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sa va urez o seara minunata...
va pupacesc pe toate

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Buna fetelor! Va rog sa ma primiti si pe mine pe listuta voastra pte ca si eu sint o balanta dezechilibrata . Am o fetita minunata, nascuta pe 15 ianuarie 2004, deci capricorn, si una bucata sot in pesti. Ma bucur mult sa va cunosc. Pupici multi! Happymumy(Ghiulten)+ bebe Ayla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Sanziano,pt ca avem asc in Scorpion trebuie sa mergem pe burta pana in feb 18,2006 ca e rost de multe rele nedorite....din cauza de cruce fixa ,jupiter in Scorp in opozitie cu marte din taur,adica iti dai seama,scandaluri cu partenerii de acasa dar si de afaceri.....of,sunt asa de irascibila si de....cum nu sunt eu de obicei,si mai sunt si cu bebe la purtator,nu stiu cum o sa supravietuiesc pana la sf lui feb cand trebuie sa vina bebe.Tie cum ti se pare perioada asta,cum o resimti?

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput