Balante (dez)echilibrate (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Eu sunt libera,asa ca voi merge cu Axel(dupa ce o duc pe Rebi la scoala)sa vedem parada militara la Arcul de Triumf.
Sper sa fie si al meu sot liber.
Dar vineri trebuie sa fiu la scarbici,eu speram ca macar noi doamnele sa fim libere SI vineri, ca sa mai facem treburi pe acasa,dar NU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by Cary
Voi cum stati la capitolul CURATENIE!??

eu stau f. prost; la toate capitolele: curatenie, cadouri, timp...

pe 1 dec - servici;
pe 2 - idem.

ma mir ca nu ne cheama si in week-end!

desi imi place sa fac curatenia si pregatirile cu mana mea, nu prea reusesc cu una bucata Vlad agatata de pantalonii mei.
dar vad eu cum fac!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62864&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

La multi ani de Mos Nicolae!!!!

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Si eu care ma intrebam:-Pe unde ati disparut???
Cred ca dati bice la curatenie!?OARE???
S-au ati dat iama in magazine sa gasiti cadourile potrivite si apropo de asta SOTII vostrii cam CE primesc de Craciun?
Poate asa imi vin si mie ideile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Cary iubita io sunt cu gatul in pioneze..am facut amigdalita acuta si sunt pe penicilina in vena si gentamicina in popou..io am amnat curatenia ca nu am cum...

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Vai ce mila mie de tine,imi dau seama cum e cu f----- STRECURA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna ziua dragele mele balante! Sper sa mai aveti loc pentru inca una...sa fiu sincera sunt pe DC cam de un anisor dar abia acum v-am descoperit..."rusinica mie", dar am de gand sa recuperez.
Va pup pe toate....ah uitam...sunt din Suceava si sunt nascuta pe 17 octombrie!

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Eveline . Te-am trecut pe listutza.
Ai o papusica de fetitza, sa-ti traiasca.

Dragele mele, de luni eu intru in prenatal.
Abia astept.
E nebunie mare la birou, dar ma consolez cu gandul ca mai am doar zilele astea doua si... gata .

Curatenie ? Am facut ceva-ceva, dar atunci cand ai o nazdravana de 2 ani, aproape zilnic trebuie sa faci curatenie si ordine dupa ea .
Las' ca-i bine !

Daniela (30+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Bine ai venit Eveline,dar cu mine nu e nimeni pe 19 Octombrie???
Ce bine ca ai prenatal,de acum o sa te odihnesti mai mult si o sa-l astepti cumintica pe Mosul acasa!

Hai pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Fetelor, ma macina si pe mine o intrebare..."jumatatile" voastre ce zodie sunt? Sotul meu e "Leu" si-s curioasa daca mai e cineva in situatia asta si cum va intelegeti...nu ca eu nu m-as intelege, ca nu l-am luat degeaba de barbat, dar uneori ies niste "scantei" din niste prostii de ne miram si noi...
Pupici!

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei

Mergi la inceput