Balante (dez)echilibrate (17)
Raspunsuri - Pagina 7
herra spune:
quote:
Originally posted by dana_ene
Abia astept sa stau linistita acasa, cu fata mea si in asteptarea bebelinei.
Abia astept sa ma pot gandi la venirea sarbatorilor, la aranjarea casei, la cumpararea cadourilor...
te invidiez...
ce-as mai sta si eu acasa...tot timpul Sarbatorile trec prea repede pentru mine...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62432" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
dana_ene spune:
A trecut weekendul... Vai, dar ce vreme frumoasa a fost !
Am iesit in fiecare zi si dimineata si seara, dar acum ma resimt.
Ma doare capul cumplit, as sta si-as boli in pat. Si n-am cum, asa ca sunt la birou cu o gramada de treburi .
Cum a fost weekendul vostru ?
Daniela (29+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Cary spune:
Si la mine w-e-ul a fost plimbaret:dimineata in parcuri,iar sambata seara la o petrecere de copiii!
Duminica mi-am mai aranjat prin casa,caci trebuie facuta si afurisita asta de curatenie!
Azi pentru ca e destul de frumos si cald pentru aceasta perioada,cand vin de la servici ma apui de spalat geamuri!
Voi cum stati la capitolul CURATENIE!??
dana_ene spune:
Cary, eu nu stau foarte bine inca la capitolul curatenie.
Astept sa intru in concediu si sa pot face incet-incetisor tot ce-mi doresc prin casa.
Sper sa am si putere.
Anul acesta in ce culori va impodobiti bradutul ?
Cary spune:
Draga Dana mie Spiritul Craciunului imi da o imensa putere,de multe ori vin acasa de la scarbici super obosita si parca ABIA astept sa ma apuc sa mai fac ceva prin casa,mai ales ca eu de Paste si Craciun fac si o serie de schimbari majore( mutat mobila,covoare,perdele,etc.)si mereu alte ornamente prin casa,de sezon binenteles.,asa ca:
LA TREABA!
dana_ene spune:
Cary, bravo !
Da, ma, dar tu nu ai o burta de 29 saptamani. Iti convine sa faci atatea .
Ralu-Cat spune:
Dragele mele, scuze ca am tacut asa de mult, dar am avut de calatorit pana pe cealalta parte a pamantului...
Si a doua zi dupa ce am venit am tras cea mai oribila gripa din viata mea! Asa ca aveti grija, ca nu-mi dau seama foarte bine de la ce am facut-o (oi fi luat-o din vreun aeroport, sau direct de acasa). Bagati tare vitamina C si usturoi (care pot, mie tare-mi place, sub orice forma )
la toate, si spor cu pregatirile de Craciun!
Cary spune:
Ralu sa te faci bine repede si sa ne povestesti cum a fost in calatorie!
Dana eu fiind inalta si slaba,nu se prea vedea ca am burta nici atunci cand m-am dus sa nasc!!!desi luasem 18 kg,ba mai mult mergeam mereu in oras la cumparaturi de imi spunea sotul:
-Tu o sa nasti prin magazine!
Nici atunci si nici acum nu aveam aveam stare!
Se pare ca Rebeccuta va merge la scoala si pe 1 Decembrie(la recuperare),deci adio iesire in parc de Ziua Romanilor,dar seara vom merge in Centru sa vedem luminitele,caci nenea Presedintele a zis ca le inaugureaza pe 1 Dec.
dana_ene spune:
Ralu, sanatate multa !
Cary, stiu ca in scoli recupereaza orele pe 1 decembrie.
Asta e !
Astept si eu sa vedem daca lucram sau nu maine, fiindca si aici la mine se organizeaza niste activitati de 1 decembrie...
Astept si eu sa inaugureze iluminatul feeric din capitala