bebe misca tare
buna fetelor,
si noi ne apropiem de finish si sincer nu stiu de ce imi este tare frica,iar lui tati si mai frica
vad ca deja bebeii au inceput sa vina,felicitari mamicilor si sa fie sanatosi
vreau sa va intreb ceva,cat de tare misca bb a-l vostru ca micuta meaare program seara mai ales de la 20 la 2 noaptea dar se joaca nu gluma
a,si inca ceva,naste cineva cu epidurala si ce puteti sa-mi spuneti despre asta
mami ela si micuta daria 36+
Raspunsuri
adib spune:
si eu sunt un viitor tati
abia astept, dar frica e deja enorma, cu toate ca evenimentul asteptat se va produce prin mai 2006.
Succese si sa fie intr-un ceas bun.
Kittycat spune:
Oho, ce program de suturi mai avea printesa mea, si tot seara mai ales; dar atat de mult imi placea senzatia, chiar nu ma deranja deloc, ba din contra, o mai provocam si eu sa se miste "ciupind-o" de piciorushe sau palpand burtica bland; si tot asa imi placea la nebunie s-o simt cum sughita. Ce dor mi-e de clipele cand simteam cum se misca prin burtica!!! Si am nascut cu peridurala; a fost super, dupa ce mi-a montat-o n-am mai simtit nici o durere (contractiile le simteam) si crede-ma ca am avut timp sa simt dureri zdravene; iar expulzia a decurs fara absolut nici o problema.
Andra,
de
printesa
(15 noiembrie 2004)
mamini spune:
si pe mine ma "batea" fetita mea bine de tot si are o motorica f buna. si-a tinut capul repede, se impinge f bine in picioare, se ridica cind e pe burtica, deja apuca jucariile cu minutele la 2 luni jumate.
nastere usoara
M
ancaloredana spune:
ela,si la mine e la fel.Seara e tare activa.Se misca si loveste si se zbenguie dar e placut chiar daca uneori ma doare dar e o durere placuta.in 2 saptamani ar trebuii sa vian bb meu si nici nu ma gandesc sa nasc fara peridurala.Am auzit ca este foarte lejer si nixam dureri.Cunosc fete care au nascut asa si au fost super incantate.Nastere usoara 
emaaimee spune:
Si fetita mea facea ture f multe
.Si acum e road runner
.Nu ar sta o clipa!
mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
felicia74 spune:
cand mergeam la serviciu Ilinicutza avea "program artistic" de cum ma puneam in pat (9-10-11) pana pe la 12.
Acum, ca stau acasa, se trezeste la 4 dimineata se intinde, joaca, pune un picior pe stomacul meu
- ca crezusem ca au reinceput crizele de gastrita - si adoarme din nou pe la 7. Daca asa va fi pustoaica.... 

.
Si - da - VREAU EPIDURALA, dar voi discuta cu doctora in perioada urmatoare.
Eu am gasit informatii interesante la capitolul "Nasterea pe glob", dand o cautare "epidurala" in titlul subiectelor.
Nastere usoara si... curaj!!!
Felicia
34+ si bebe strumfitza
codruta_grg spune:
Si Petra se zbenguia tare. Mai ales ii simteam zona unde erau manuta dreapta si piciorul stang. Acuma da din manute si picioruse de zici ca vrea sa isi ia zborul.
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi
Gandacel spune:
Buna!
Asta mic al nostru nu are nici un fel de program pentru zbenguiala. Se misca viguros mai tot timpul! Zici ca vrea sa iasa afara direct prin burta.
Ii tot explic care e drumul corect, dar sper ca il va gasi si singur. Doar e baiat destept! Pana una-alta, ma cam chinuie. Daca e sa te iei dupa carti si doctori, copilul e prea mare acum si nu mai are loc sa faca tumbe, doar sa iti aplice cat un pumn sau picior! Ei, asi! Inca face tumbe, doar ca revine la pozitia preferata dupa tot circul.
Cand am fost la ultima eco morfologica, chiar ma miram ca statea asa cumintel. Ma gandeam ca daca era cum e el de obicei, nici nu puteam face ecografia. Cu toate astea, medicul a scris: miscari fetale hiperactive!!!
Eu cu barbatul meu deja ne uitam unul la altul razand. Oare ce ar fi scris daca se juca in mod obisnuit???
Oricum, am citit ca bebeii care nu prea s-au miscat in burtica, sunt mai lenesi si dupa ce vad lumina zilei, iar cei activi sunt mai fortosi. Cred ca nu e mare diferenta, totusi, si nu e o regula. Sanatosi sa fie!
Asa va doresc tuturor si sa auzim ca ati nascut usor!
Polixeni spune:
Buna ,
Si mamarutza al meu e vioi
!Si cand il simt, ma topesc de drag
...nu va mai zic de tati care atunci cand l-a simtit i-au dat lacrimile de emotie.
Pe al meu il simt cand stau intinsa.Oricum e un sentiment tare placut!
Sarcina usoara si bebei sanatosi!!
Pupicei