Programul scolar in Ro
Raspunsuri - Pagina 8
KUKI spune:
Chiar nu stiu daca putem face ceva.
Un sistem ineficient, corupt, invechit, ca toate celelalte. Cu cine sa te lupti ?
craciunitza spune:
Mda.
Presupun ca, daca tot pierd vremea pe la recuperari, nu se pun nici absente nemotivate.
Vacanta de Paste cand incepe?
Nu certati copiii cand viseaza!
descintec spune:
quote:scuze, craciunito, n-am intrat o vreme pe site. nu cred ca se mai poate face nimic. se putea, la inceput, cind trebuia sau nu semnat acordul de recuperare. dintre parintii din clasa Mariei, desi toti bombaneau, am fost singurii care am semnat ca nu sintem de acord cu recuperarea orelor. nu mi se parea corect sa plateasca copiii greva profesorilor. profesorii ar fi trebuit sa isi asume responsabilitatea pt ceea ce au facut. Maria refuza sa mai mearga simbata la fiindca pierde un antrenament. eu o las sa faca cum doreste.
Originally posted by craciunitza
Bravo!
Si ce facem, ce putem face?
KUKI spune:
Pe voi macar v-a intrebat cineva daca sunteti de acord sau nu. Pe noi nici macar atat. Nu stiu cine a hotarat si cand, caci noi parintii nu am fost intrebati.
Asa ca recuperarile sunt o mare bataie de joc din start. Si copiii le trateaza ca atare. Se duc cand vor, daca vor...si nimeni nu le ia in serios.
craciunitza spune:
Nici pe noi nu ne-a intrebat careva daca putem trimite copiii la recuperare. Ieri l-au anuntat pe cel mare ca azi, de la 10, au recuperare la sport. Asa, zdrang, de la o zi la alta. Noi la 10 eram la dentist, nu s-a dus la recuperare, sanatate si-un praz verde!
O alta faza draguta este ca, tot la cel mare, i-a anuntat diriginta sa stranga bani de banchet. Banchet la sfarsitul clasei a VII-a ?!!?
Uite eu nu mi-am programat sa platesc banchet anul asta, stiu ca banchetul de face din 4 in 4 ani. Probabil diriginta se pregateste de plecare dar, cu atat mai mult, ar fi fost frumos sa faca sedinta si sa ne spuna.
Revin cu intrebarea: cand este vacanta de Paste?
Noi_doi
Copiii
Mitele
descintec spune:
Semestrul al II-lea
Cursuri – luni 13 februarie 2006 –vineri 14 aprilie 2006
Vacanta: – sâmbata 15 aprilie 2006 – luni 24 aprilie 2006
Cursuri - marti 25 aprilie 2006 – vineri 16 iunie 2006
Vacanta de vara: - sâmbata 17 iunie 2006 – joi 31 august 2006
craciunitza spune:
Multumesc ca ai modificat, m-am chinuit sa inteleg ce ai scris inainte :)))
Deci au o saptamana de vacanta... buna si asta!
Noi_doi
Copiii
Mitele
alinaxeni spune:
Acum o saptamana pa Anca au anuntat-o ca recuperarea se face dupa orele de curs(11-18) si sambata.Ajunge acasa dupa 19.30.E groaznic.Pleaca dimineata la muzica la 6.30 si vine noaptea.Crezi ca ne-a intrebat cineva,nuuuuuu,parca copii astia sunt roboti.Ce e mai putem face?Nimic.Copii nostri la cheremul lor.
alina
craciunitza spune:
Eu ma consolez, pe bune!, cu faptul ca mai am putin si vine vacanta mare. Ieri am primit bomboana de pe coliva: mi-a adus copilul cel mic un formular pentru inscriere la programul "Liderii mileniului III", costa 1.750.000 lei. Foarte frumos!
Doar ca, baiatul cel mare a facut acest curs acum 2 ani si l-a inceput in octombrie, nu in aprilie, adica la sfarsitul scolii
Noi_doi
Copiii
Mitele