Tatic aspirant

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Eu sunt o mamica "batrana". Greturi nu am avut, nu te pot ajuta.
Pe mine m-a sfatuit medicul sa nu fac vaccinul antigripal, nu l-am facut. Am tras si o raceala, am tratat-o cu portocale, ceai de ceapa (e bun pentru tuse si face somn), ceai de soc, miere, absolut nici un medicament. Am mers pe jos, cel putin o ora pe zi la inceput, apoi cate o jumatate de ora spre sfarsitul sarcinii, pentru ca oboseam.
Si eu si sotul meu fumam. Eu m-am lasat imediat ce am aflat ca sunt insarcinata si, da, ma deranja fumul. L-am trimis saracul sa fumeze afara si s-a conformat.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">Alex, un baietel diabetic de 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna Adi,
Felicitari pentru bebe.
Vaccin antigripal inca nu am facut, o sa intreb dr. meu daca sa il fac sau nu.
Sotul meu s-a lasat de fumat cand a aflat ca vom avea bebe, s-a interesat si a aflat ca nu e bine pentru mine si pentru bebe. Si e rau si dupa ce se naste bebe, pentru ca fumatul ii face rau chiar daca nu fumezi in camera cu el.
Sanatate multa sotiei tale si sarcina usoara.
Anda si bebe Mark 29+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaneda spune:

Buna!
Felicitari adib! Sa ai un bebe sanatos si o familie fericita!
Cand imi este grata mananc cam orice nu este gras sau care nu fermenteaza. Am observat ca daca imi este greata si mananc mai mult imi trece greata. Au fost momente in care am mancat, in ideea ca-mi trece greata si intr-un final am. Mancarea nu mi-a priit...
O femeie insarcinata nu poate lua nici o aspirina fara sfatul medicului, cat despre vaccin nici nu poate fi vorba!
Ca si sfaturi iti pot recomanda sa incerci sa o intelegi pe sotia ta care trece prin tot felul de stari. Este normal sa treaca de la o stare de bucurie sau normalitate la una de nervozitate. Este bine sa o privesti cu ingaduinta si SA NU O CONTRAZICI NICIODATA CAND ESTE NERVOASA, probabil plange destul de usor acum si nu este bine pentru bebe. .
Poti avea o experienta foarte placuta daca o insotesti pe mamica la doctor si vezi cum bebeul tau evolueaza. Sotul meu a fost chiar foarte incantat cand a vazut pe monitor o manuta cu 5 degetzele. Pare a fii ceva foarte normal, dar cand stii ca este bebeul tau nu iti vine sa crezi! Si in plus mami se va simti foarte protejata de taticul care o insoteste!
Nu stiu din ce zona esti ca sa iti pot recomanda un anume centru medical!
Eu am fumat pana am aflat de bebe, acum nu mai fumez si ma deranjeaza foarte tare fumul de tigara. Sotul meu fumeaza doar pe geamul din bucatarie. Cat timp fumeaza nu mai trec pe acolo!
Sotul meu este la curent cu toate site-urile depre sarcina, intra si pe "desprecopii" dar nu are user. o sa ii recomand sa isi faca un user si sa vorbeasca despre experienta lui ca tatic in devenire!

Daniela 17+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danielaneda/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

felicitari ca iti iei atat de repede in serios rolul de tatic..cum te-a sfatuit si magghyc iti spun si eu sa intri pe mamici de mai iunie..si o sa gasesti o groaza de sfaturi interesante sau zi-i sotiei tale sa intre.
cat despre greturi si eu am trecut prin ele dar de pe la 12 sapt trec..eu mancam cate o jumatate de lamaie pana-mi trecea sau fructe verzi si acre ca mere,prune etc
vaccinul antigripal parerea mea e sa nu-l faca..vezi ca am deskis eu un subiect chiar cu acest titlu pe pagina 2 sau 3.
daca mai ai si alte intrebari noi iti raspundem cu mare placere!o sarcina usoara sotiei tale si sa aveti un bebel frumos si sanatos!!
poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPeio13+ si din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Buna Adib!!!!
Raspund si eu ca si restul fetelor. NU SE FACE VACCIN ANTIGRIPAL in timpul sarcinii.Daca e mai inaintata sarcina se poate lua paracetamol simplu si atat, daca nu raceala va trece cu ceaiuri, lamai si portocale.

Eu m-am lasat de fumat cand am aflat de bebe. Sotul meu s-a lasat 2 luni si pe urma s-a reapucat. Nu-mi convine lucrul asta, dar asta e. Oricum de cand se naste bebe, in casa nu se mai fumeaza si cu hainele care miros a fum se descurca, dar nu vreau sa le vad prin preajma bebeului.

poze
gio si bb Marco 29 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

felicitari pt bebe si pt curaj!
vaccinul e mai bine sa nu il faca.
eu cind aveam greturi si mi-era foame mincam biscuiti, covrigi, piine neagra cu brinza si patrunjel si cam atit.
sotul meu fuma si s-a lasat pe la 8 saptamini fiindca imi varsam si sufletul de la mirosul de tigara( am fumat vreo 13-14 ani si eu dar m-am lasat cu 8-9 luni inainte de a ramine insarcinata, tocmai pt ca voiam copil).
sa aveti un bebe sanatos!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

multumesc pt urari si sfaturi
vreau sa va anunt ca sintem prin saptamina 10-11 si burtica incepe sa prinda contur. Sau ni se pare noua din cauza nerabdarii
Pentru primesc zilnic
Deci fac eforturi sa scap. Cam greu e la servici ...
Vad ca despre vaccinul antigripal parerile sint impartite si intre voi.
In concluzie imi place printre voi si mai astept alte opinii si sfaturi.
va doresc sarcina usoara si fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaneda spune:

Hai ca o sa incerc sa iti explic care este faza cu vaccinul!
Ceea ce se injecteaza sub numele de vaccin este o tulpina de virus asemanatoare cu cea care se preconizeaza a aparea in viitor. Fiecare organism uman poate reactiona diferit la acest virus; ideea este de a pregati organismul uman pentru o eventuala contaminare prin determinarea organismului in a produce anticorpii necesari in cazuri mai grave.Deci, poti face o forma mai usoara de gripa (nu este obligatoriu) prin care organismul sa se pregateasca de o contaminare cu un virus mai puternic in viitor(organismul produce anticorpi).
Asa ca organismul sensibil al unei femei gravide poate face complicatii in momentul in care face vaccinul!
Sper sa fi inteles ceva din ce am scris eu!

Daniela17+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danielaneda/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salut Adib

Felicitari pentru bb si sarcina usoara sotiei tale.
greturile la mine s-au domolit in saptamana a 9-a ..dar le-am contracarat cu floricele de porumb.
de fumat ne-am lasat amandoi cu 2 luni inainte sa raman insarcinata..si ce bine ne este acum..nu mai suport fumul de tigara deloc. dupa 10 ani de fumat acum ii urasc pe fumatori. vezi cum faci..dar..e bine sa nu mirosi a tigara cand ajungi acasa..acum 2 zile..a fumat un tip in masina noastra...pe la ora 12..si la ora 5 cand a venit sotul sa iesim in oras...sa mor nu alta...i-am interzis sa mai lase pe cineva sa fumeze in masina noatra.
cu greata mai e o problema...daca manaci bine inainte sa te dai jos din pat dimineata..adica tu sa-i pregatesti micul dejun la pat sotiei tale...ai sanse sa nu-ti mai fie rau in ziua respectiva..asta a functionat la mine...dar numai in weekend cand era sotul meu liber.
de vaccini..nu stiu ce sa-ti spun..eu nu la-m facut si nici nu l-as face..incerc sa ma protejez cat pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Buna Adib,

Felicitari pentru bb si sarcina usoara sotiei tale!
Greturile la mine s-au domolit in saptamana a 11-a , incepusera in sapt 7 si le-am domolit cu apa si lamaie si saratzele, bune si trec repede, mai exista niste pastilutze numite Diclectin, nu stiu dc se gasesc acolo.
In rest, mare grija pian in sapt.a 12-a cu efortul si aoi relaxati-va si bucurati-va de sarcina, ca e cea mai frumoasa perioada!

Numai bine!

Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput