Tatic aspirant

Tatic aspirant | Autor: adib

Link direct la acest mesaj

Pot sa fiu si eu un tata aspirant intre voi, mamicile aspirante?
voi fi tatic prin mai 2006. Sint ...
Dar am un milion de intrebari.
Ce mincati cind va e greata, dar nu mai puteti de foame?
Ati facut vaccin antigripal?
Va felicit pe toate!
Va doresc succes si taticii copiilor vostri sa fie cel putin la fel ca mine de incintati de eveniment.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Bine ai venit! Ai ceva curaj... nu cred ca mai exista picior de barbat pe la "odisee"...

Nu am facut vaccinul antigripal.
Cand mi-e greata nu mananc, sau daca mi-e foaaarte foame bag niste fructe sau salata.

Mai asteptam intrebari...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanabanu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

multumesc pt incurajari.
dar fructele nu-ti creeaza o senzaie de foame si mai acuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

In primul rand Felicitari pt. bb.
Incearca sa intri la " Mamici de mai-iunie 2006" si vei gasi o mare parte din raspunsurile pe care le cauti.

Succes.

adela si piticu' fineas n.28.10.2001

Baietelu' lui mami aici

Mergi la inceput

Multumesc pt felicitari si pt indrumare
Sotii vostri fumeaza?
Daca da, va deranjaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

adib, felicitari.
Iti spun din proprie exeprienta ca fructele nu creaza senzatia de foame...
Sa incerce eventual sa manance ceva mai usor...gen supe sau mai stiu eu ce; eu spre exemplu in primele 4 luni nu am putu sa pun gura pe carne....

Toanca si Matei Alexandru 28+
poze

Mergi la inceput

sint total blocat de cind am aflat vestea ca voi fi tatic.
Astept de la voi sfaturi. Cit mai multe.
In alta ordine de idei. Am trecut printr-o experienta destul de trista.
la primul set de analize s-a recoltat proba la un alt punct decit laboratorul de analize si asta la indicatia doctorului.
proba s-a pierdut si totusi laboratorul ne-a dat un rezultat.
Noroc ca grupa sanguina era diferita. Era singurul element de control.
dupa un scandal s-a rezolvat totul. Dar imi venea sa
Deci atentie cine si unde va ia probele de singe sau alte probe pt analiza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

La mine in primele luni greata si foamea erau doi termeni incompatibili; pt ca nu imi placea mai nimic sa mananc (in afara de fructe si de supa la plic; mama ce de supa la plic am ami mancat, mi se parea sublima!!!) nici foame nu prea imi era. In ceea ce priveste vaccinul antigripal, nu l-am facut; l-am facut de-abia la vreo 2 luni dupa ce am nascut. Sarcina usoara sotiei tale.

Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alda spune:

Sarcina usoara sotiei tale, eu stiu ca femeile insarcinate nu au voie sa faca nici un fel de vaccin! Daca raceste se trateaza cu ceaiuri, vitamina C si alte chestii naturiste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Cred ca inteleg intr-un fel cam ce simti...Imi aduc aminte ca sotul meu era si el f.entuziast cind asteptam primul copil.

Aici exista grupuri si pt.viitorii tatici dar nu sunt sigura daca asa ceva se gaseste si in limba romana.Cercetatorii suedezi sustin ca este de preferat ca si viitorii tatici (nu numai mamici) sa discute intre ei si sa schimbe impresii/sfaturi despre perioada de sarcina a sotiilor lor.In aceasta tara nordica au fost infiintate centre de ajutor si informare a famiilor/cuplurilor si se ofera consultanta gratuita.Nu mai stiu care este situatia in Romania insa ar fi o idee buna,nu credeti?

Te felicit pt.curajul de a ne vizita si va doresc o "asteptare" cit mai placuta si fara probleme a lui bebe!
salutari din Suedia tuturor

Mariana--->1976
Monica--->1998
Matei--->2001
bb--->2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

adi,

si eu te sfatuiesc sa vii la ...mamici de mai-iunie.
nu de alta, dar tatici nu avem...
Cat despre vaccinul anigripal, mie doctorul mi-a spus ca TREBUIE sa il fac, e adevarat ca io stau mai prost cu antecedentele de gripa. m

asa ca l-am cumparat si il fac luni. Nu vreau sa imi asum riscuri inutile si am incredere in doctorul meu.

si sotul meu fumeaza si DA, ma deranjeaza, dar il suport...saracul, si asha are o gramada de chestii care i-au dat viatza peste cap, nu ma lasa sufletul sa ii interzic fumatul...

succes!
mag

Mergi la inceput