Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari- 69
Raspunsuri - Pagina 12
diciu spune:
ASI...am citit linkul....da..din pacate nu toate femeile vor copii...si culmea...chiar lor li se dau copii...si unora care ar face orice...nimic...![]()
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
asi spune:
Pe mine m-a intrigat fata care zicea ca nu vrea sa aiba copilul dar e gravida in 12 saptamani ,il face si apoi mai vede ea.Nu pot sa cred ca exista astfel de iresponsabili.
Familia mea
Razvan
Laura Ioana spune:
Mishulici

LA MULTI ANI! Sa-ti dea Dumnezeu un bebelus cat mai repede, ca sa-i oferi toata dragostea pe care o porti in tine!
Laura
19+
Puiutul meu
Liana30 spune:
Fetele????
danutza e bine..acum am vorbit cu ea la telefon..
va roaga sa o scuzati ca azi nu poate sa mai apara..trebe' sa stea in pat.....eu i-am spus sa stea cat mai mult in pat pentru ca o tin eu la curent cu tot...si oana binenteles..
dar maine va veni...
danutza va pupaceste pe toate

Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
Catalina scuze daca sunt obraznica
..."De ce ma rog nu mai ai putere? si nici ambitie?"![]()
![]()
![]()
![]()
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Mishulina spune:
Buna seara tuturor!
Multumesc din suflet pentru urari si va pup pe toate-toate
ca m-ati scos din butoi...Sincer,imi era frica de ziua de azi..e un prag pe care nu ma simteam in stare sa-l trec,visam sa fie altfel viatza mea la varsta asta dar cred ca am invatat sa multumesc pentru ce am si in primul rand pentru o familie minunata si pentru cei mai buni prieteni din lume!
Catalina, Laura -Ioana ce dor mi-a fost de voi!
Cate un
la fiecare fara deosebire si promit ca vorbim cat de curand,dupa ce ma intorc de la Ploiesti unde plec maine dimineatza!
Ina
Adriana mica spune:
La Multi Ani, Mishu, si din partea mea. Fie ca visul tau cel mai de pret sa se implineasca.
Dupa o saptamana de munca pe branci, vine week-end-ul, asa ca ma grabesc sa plec acasa. Am intrat doar sa va urez week-end placut si sa ne auzim luni cu cat mai multe vesti bune
Catalina, bine ai revenit printre noi. Noi doua suntem aproape in aceeasi situatie, asa ca ne tinem de manuta si ne facem reciproc curaj sa incercam din nou pentru bebe.
Barza
Adriana
danutza_c spune:
Va pupacesc pe toate!
Sunt foarte fericita: am vorbit cu d-na dr. Cocei si mi-a spus ca s-au fertilizat amindoua ovulele natural ,fara ICSI! M-a apucat plinsul cind mi-a spus la telefon! Maine o s-a sun sa-mi spuna ce calitate au embrionii. Am fost la biserica si am aprins luminari pentru ei.
Liana esti o scumpa pentru galeria care mi-o faci!
Iti tin si tie pumnii sa fie bine.
Diciu, sper ca esti mai bine azi. Te sun mai pe seara. 
Abia astept sa ne intilnim maine.
Madana am notat numarul tau de telefon si o sa te sun.
Alexia daca tu stai aproape de restaurant inseamna ca esti vecina cu mine. Unde stai? Hai sa ne auzim la un telefon. Al meu e 0723.530.455 Da-mi un tir.
Oana, 
Cami, te pup si imi pare rau ca nu poti veni si tu. Mai vorbim la telefon.
Mishu, la multi ani! Si sa vina bebeb cit mai repede!