Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari- 69
Raspunsuri - Pagina 13
andicu spune:
Salut si eu fetele endometroase!
N-am mai intrat de 2 zile, deci, vin cu intarziere si eu s-o spun,dar sa stii ca e din suflet : Mishuleeee, LA MULTI ANI ! sa fii sanatoasa, fericita si sa-ti primesti darul acela
pe care-l astepti de atata timp cat mai curand !!! 

!!!
Eu sunt bine, a3a zi de
,de data asta cu 2 zile mai devreme, nu stiu de ce, poate de la tratamentul homeopat pe care-l fac de 10 zile...n-am prea avut timp sa intru ca am umblat, maine plec o fuga la Amsterdam in interes de "scarbici" si revin miercuri.
Nu sunt prea departe de butoi, ca acum ma lupt cu chisturile de la sani, si tot nu sunt linistita, ca ajung la endocrinolog dupa 08 nov.
Va
pe toate si multa sanatate!! poate aud vreo veste
buna cand ma intorc!
Vine si randul meu..
Pozele mele
danutza_c spune:
Fetelor ma duc acasa.
Va pupic pe toate si abia astept sa ne vedem maine. Mie imi convine varianta cu Z, trebuie sa stam undeva la caldurica ca afara e tare frig.
Oana, vorbim la telefon sa imi spui si mie la ce ora ne vedem.
Alexia da-mi un tir pe mobil, e numarul pe pagina precedenta. Poate mergem si aranjam pentr maine, daca ai chef.
Andicu,
pentru mesajul de la fiv!
Liana30 spune:

pentru embrionii lui danutza
stai linistita danutza stiu eu:ps:sssst..am vorbit cu ei

da sa nu spui la nimeni
..E BINEEEEEEEEE![]()

vin
...la
.....si..si
..apoi
...apoi apare

va pupacesc pe toate

si daca nu mai apuc sa intru sau sa te sun danutza..Luni te tin si de mana si de picior![]()
![]()
![]()
![]()
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
simonette spune:
Nu stiu nene!!! Sunt atat de ofticata ca am ramas in urma...tocmai cand vroiam sa-i fac si eu galerie Danutzei, si cand sa-i transmit Mishulinei toate cele ce se cuvin la o aniversare

Miercuri m-am simtit asa cum stiti...racita, deci am intrat doar sa citesc, mai ales ca in ciuda acestei stari am fost tare ocupata
Multumesc din suflet pt. recomandari si pt. ca ati fost alaturi de mine

Raceala, am tratat-o cu "raceala si gripa" de la plafar, 100% natural si mi-a trecut intr-o zi!!!!
Cine mai are pb. recomand...mie mi-a folosit!
Aseara, dupa ce v-am citit cu mult interes...tocmai cand sa intru sa fac [si cu ocazia asta, chiar fac],

galerie Danutzei, nu mi se mai deschidea nimic de pe forum

Am repetat incercarea de cateva ori...degeaba...asa ca am lasat-o pe azi!
Danutza,dupa cum ai vazut, am vrut sa fiu si eu cu orice pret alaturi de tine! Chiar daca nu vei putea sa vezi mesajul, sunt convinsa ca fetele care vor veni la intilnire
, iti vor transmite si gandurile mele cele mai bune!!!
Mishulina! putin cu intarziere, totusi, te rog primeste urarea mea de bine, implinirea celui mai mare vis al tau, 

Fetelor... mai ales cele care ati facut inseminare!!!
fac apel la experienta voastra! Pe mine la doua zile de la inseminare, m-a chinuit o durere de burta, mai mult pe partea pe care am avut foliculul, ingrozitoare...si a durat vreo trei zile! Nu exagerez! Dureri mari!
Ati avut asemenea dureri?
Stiti cumva ce pot insemna aceste dureri? Sau am racit eu asa, in halul asta?
Poate fi extrauterina? Ca simptomele cam de asta imi amintesc! Logic, ar fi prea devreme pt. simptomele unei sarcini ectopice, numai ca ma ingrozeste faptul ca as putea s-o fac pe a doua!
Liana,am vazut ca te-a durut burtica
Esti mai bine acum![]()
Scuze ca am intarziat la galerie!
MOana!Ce faci scumpa? Cate zile ai de la IAS? 8 sau 9? simptome, ceva?
Va pup pe toate, de la un capat

M Oana spune:
Danutza 

....
Gndurile mele sunt alaturi de tine si de cele 2 sanse..... 

Am incercat si eu aseara sa intru pe forum, dar nu a mers, iar acum va scriu pe fuga deoarece zbor din Bucuresti, insa pe seara ma intorc.
Maine ar fi minunat pentru mine in jurul pranzului (intre 12-14), dar daca nu se poate si fixati o alta ora, vad cum imi schimb programul....
Simonette in mod cert pot sa-ti spun ca 3 zile dupa inseminare am simtit zona din dreptul ovarului stang ceva mai pronuntata (ma gadila...), dar de dureri nu-s ce sa zic....
Nu iti poti suna medicul?
Sunt in ziua 7 sau 8, caci sambata trecuta a avut loc evenimentul (nu stiu exact daca sa iau sau nu in calcul ziua cu evenimentul) si nu simt absolut nimic, dar nici n-am timp sa simt, caci sunt 

...
simonette spune:
MOana!Mi-am sunat medicul, care mi-a dat supozitoare cu carpicon, am luat si no-spa de la mine putere. Acum ma simt mult mai bine! Auzi la ea o gadila

, pai e bine ma Oana daca te gadila! Eu sper din tot sufletul sa fie de bine!
viitoarea mamica!
asi spune:
Gadiloase mai sunteti dragelor!![]()
Poate e de bun augur gadiliciul asta.Trebuie sa ma gandesc pe mine ce ma gadila?![]()
Va pup pe toate

Familia mea
Razvan