gata plec la botez....
va pupacesc pe toate

pe maine
asi nu mi-ai raspuns?![]()
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
wow danutza..ce veste buna ne dai!
...super..nici ca se putea mai bine...ti-am zis eu...2...dar buni...oricum si sotul tau a fost la inaltime si a ajutat si asta...felicitari!...sa aud de bine si de acuma incolo...
fetelor...ajutati-ma cu o kestie...eu fac tratament cu norfloxacin pentru infectia urinara ce mi-a iesit la urocultra...dar simt o jena si la ovare...ce antiinflamator bun as putea lua?
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Diciu, supozitoare cu indometacin sau diclofenac. Recomandabil indometacin, mie mi-a dat ginecoloaga dupa prima operatie, a zis ca sunt special pentru partea ginecologica. 10 zile pe luna cu pauza 20. Din experienta iti spun ca e bine sa le pui inainte de culcare ca pot sa dea ameteala si usoara stare de greata.
merci Alexia27
...o sa-l trimit pe sotul meu sa-mi ia indometacin..
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Fetele frumoasele, ne intalnim maine la ora 17 la restaurantul cu Z. Lista este deschisa, deocamdata vine Danutza, Oana si eu. Madana a spus ca incearca.
Carmen.cita....???? Tu vii?
Pentru intrebari, sugestii si reclamatii ne gasiti la numerele:
Danutza: 0723 530 455

Fetelor sa va simtiti bine maine la intalnire...as fi venit si eu, dar am alte treburi
Poate alta data!
Va pup pe toate!
Frumoasa dimineata 

....
Eu promit sa confirm telefonic in jurul orei 15, caci asa multe mi-am propus pe ziua de azi....
Carmecitoooo nici un semn....
Buna!
brrrrrrrr..la noi nu e frumoasa...e tare frig..
sa va simtiti bine la intalnire si sa va ganditi si la noi..cele absente![]()

Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana mai punem un scaun la masa...
Ce-ai vrea sa-ti comand in dreptul scaunasului tau???