Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari- 69
Raspunsuri - Pagina 11
Cristinna spune:
Neata tuturor fetelor
Mishulici- LA MULTI ANISORI !!!..sa ti-i se indeplineasca toate dorintele.
Sa aveti toate un week-end cat mai frumos

.
Cristinna
Amely spune:
La multi ani, Mishule!
si cu job-ul nu-i bai, o sa-ti gasesti tu unul mult mai motivant, stai linistita!
Liana, imi place galeria ta
, am auzit-o si am venit fuguta sa vad ce mai faceti... tin si eu pumnii stransi Danutei si ma gandesc la ea...
Diciule, fa-te bine cat mai repede, uite un
de la mine sa treaca!
Adelamaria, pentru hormonale am apelat la Medicover (Laboratorul Synevo București:
Str. Dr. Grozovici nr. 6, Sector 2, București
Tel: 021 316 21 65; 021 316 21 66
Fax: 021 316 21 60)
Uite aici un link: http://www.synevo.ro/ro/lista.asp
Dr-i sunt destui, inclusiv pe acest forum gasesti o multime de informatii despre ginecologi, endocrinologi etc... Eu de ex. merg la A.Moisa (Giulesti), si cateodata la Tutunaru (Elias)
Alexia
, deocamdata nu stiu daca sa ma trec pe listuta, e posibil sa nu pot veni duminica, din motive de plecat din Buc... daca se amana plecarea promit sa va raspund in timp util... As vrea tare mult sa pot veni, caci mi-e tare drag de voi si abia astept sa va cunosc!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Kariris spune:
Mishulina La Multi Ani!!! Sa fii sanatoasa, iubita, fericita si sa ti se implineasca ce mai mare dorinta cat mai repede!!!

Catalina spune:
Va pup dragele mele, in special pe tine Mishu si la multi ani! Nu stiu daca va mai amintiti de mine dupa pauza aceasta foarte lunga pe care mi-am luat-o de la forum.
Desi nu ma mai agit in acest moment cu temperaturi si alte alea, mai arunc din cand in cand un ochi la voi sa vad ce mai fac femeile indraznete si luptatoare.
Imi e dor de voi si de discutii doar ca in momentul asta e departe de mine ambitia de a ma apuca din nou de munca pentru bebe. Daca se intampla si fara munca (speranta nu moare niciodata)slava Domnului. Dar altfel, nici bani, nici putere nu avem acum.
Hai ca nu am intrat sa ma vaicaresc. Am intrat sa va pup pe toate si sa va spun ca nu v-am uitat.
Catalina
diciu spune:
Danutza...asa cum am vorbit ieri...iti tin pumnii azi la punctie!!!...te apropii cu pasi siguri catre visul tau...
Mishulica...LA MULTI ANI iubita!!!
...si petrecere frumoasa..ma voi gandi la tine!
MOana....astept vesti bune de la tine...si las-o mai usor cu trebutza pe acasa...ai fost parata...![]()
Amely...sa stii ca mi-a facut bine pupicul tau...
pupici tuturor...

anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
cami30 spune:
Buna ziua!! Sunt doar in trecere. Despre mine nimic. Da' sunt o fidela sustinatoare a voastra.
Daca va intalniti duminica cu Danutza, s-o pupati din partea mea si sa beti ceva si pentru mine.
Mishulina nah si de la mine un
si la multi ani
cami
ingeras26a spune:
Mishuleeee!
LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa vina bb rpd!!!
Pupicei multi si dragi, Ingeras
Madana spune:
Dragele mele eu plec de la servici asa ca abia luni o sa mai pot intra pe net. Eu v-as lasa nr. meu de tel. poate ma sunati sa-mi spuneti cand si la ce ora e intalnirea. Nu stiu daca o sa pot veni dar pentru orice eventualitate. Nr. meu e 0745.145.262.
Va pup pe toate 
:Dana
asi spune:
Fetelor ia cititi aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60597
Eu am ramas traznita!
Familia mea
Razvan