Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari- 69
Raspunsuri - Pagina 10
M Oana spune:
Cred ca pana maine nu prea mai putem organiza nimic, asa ca ma gandesc s-o lasam pe duminica...

Liana30 spune:
oooffffff ca tare ocupata mai esti...![]()
plec la somn...ma cam doare burtica
va urez o noapte minunata..
apropo daca va inalneati maine il trimiteam si pe grasunul meu
in locul meu
...e la curent cu tot...si mai mult va stie pe toate..
fetele.
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
mari-lu spune:

buna fetele!dar ce ne mai chinuie maselele pe unele!eu am executat-o pe-a mea de curand, sperand sa nu am probleme cand voi fi
desi acu sunt in
cu uratii.in sarcina , mai ales in primele 3 luni nu sunt indicate anestezii, desi acum sunt anestezice moderne,eu n-as risca asa ca "profit' cat se poate de sterilitate
Mirona spune:
sunt pe fuga ... cateva cuvinte de la scarbici ... revin in cateva zile.
Bafta multa celor cu inseminari si
Mishulina - La multi ani! iubita
Va pupa Miro pe toate
marrina spune:

Mishulina LA MULTI ANI!!! Cu job-ul nu-ti fa probleme!
Sigur o sa gasesti altceva! Si daca ai luat hotararea asta sunt sigura ca era cea mai buna solutie. BAFTA!!!

Alexia27 spune:
Buna dimineata fete frumoase! Haideti, dati-mi o manutza de ajutor. Deci...listutza incepe cam asa:
Carmencita
Oana
Alexia
Cine mai poate duminica dupa amiaza?
Va
pe toate si o
pentru Mishu. La multi ani, scumpa!
Mishulina spune:
Buna dimineatza fetelor,am intrat sa va salut si am fugit de la calculator ca azi am "interdictie" ....Sotzul meu si-a luat liber ca sa fie cu mine azi,sa nu ma sint singura,batrana,fara bebe si fara job...
(nu ca nu ar fi asa...
)
Va multumesc la toate pentru urari si daca dorinta ce mi-am pus-o azi se va implini sper sa nu plec singura din marea noastra "familie" ![]()
Acum fug sa o iau pe mama de la aeroport ca vine din Italia,nu am mai vazut-o de 3 luni si vine tocmai azi
(sper sa poarte o fundulitza rosie
)
Va pupic si mai vorbim,
!
P.S. Imi pare rau ca nu pot veni la intalneala daca va avea loc duminica asta,nu voi fi in oras, dar asteptam de mult un astfel de eveniment...Petrecere frumoasa!
Ina
Liana30 spune:
Buna dimineata!
Mishuleeee inca o data iti spun "LA MULTI ANI!"
fetelor hai va astept la galerie pentru danutza 

si hai fuguta..fuguta sa ne strangem toate aici si sa o tinem de mana...
danutza eu te-am prins de manutza si te tin strans..![]()
pupici pe burtici sa fie cu ochisori

Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Madana spune:
Danutza ne-am strans cu toatele la usa cabinetului si ne lungim gatlejele sa vedem cum te simti. Sper sa scapi repede. 
Mishulina
ma alatur si eu fetelor
Mishulina si Danangie - daca ati facut acest pas inseamna ca asa trebuia sa procedati. Sunt convinsa ca o sa va gasiti repede ceva mai bun. Eu stiu bine, detin recordul, cu doua demisii la activ anul asta. ![]()
toate fetele buclucasele.
:Dana